Şimdi Ara

her allahın günü evimin önünde sigara içiyolar bıktım artık!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evim tam dershanenin yanında vallaha bıktım 2 günde bir toplaşıp kavga ederler sonra gelip bide ne zaman çıksam illaki 1-2 kişi sigara içer hele akşam üstü doluyo taşıyo ev de tam dershane yanı ama 2tane bina Var bunlar gelip 2 binanın ortasında içiyolar ne yapabilirim polis falan bakar mı acaba çoğu 18 yaş altı ufacık çocuklar ve ben sigara içmeme rağmen annem bunlara bakıp bana laf sölüyo yok sen sigara içiyon zaten geçerkende üzerime üzerimne duman üflüyolar yerler zaten paso izmarit dediğim gibi 2 günde bir kavga ne yapabilirim

• polise şikayet edin veya binanın önüne "lütfen sigara içmeyiniz" yazısı yapıştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 25 Ocak 2013; 13:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

polise şikayet edin veya binanın önüne "lütfen sigara içmeyiniz" yazısı yapıştırın

Bİ ara sigara içtikleri zaman torpil patlatmak geldi aklıma ama sonradan vaz geçtim
  • Yukarıdan aşağıya su dök kafalarına, ibret olsun hepsine.
  • 18yas.alti ufacik cocuklar demissin. Sen 18in ustundemisin de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl sorun evinin önünde mi içiyorlar yoksa dershanenin kapısının önünde mi ? İkinci şık ise hiç bir şey yapamazsın.Bu arada 18 yaş altı ufak çocuklarla 20 yaş altı ufak çocuklar arasında pek bir fark yok
  • Yer neresi hocam.Polis ilgilenicektir ama bina önünde ses çıkarmadan duruyorlarsa ve sadece sigara içiyorlarsa işin zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka neyin günü olacak dingil? onun adına gün denmez.
  • Yere su dök ana kofradan elektrik ver sigara içerlerken.
  • Yağmurlu bir günde su birikintisine elektrik kablosu kesip koy. Prizi tak ve eğlenceyi izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Yağmurlu bir günde su birikintisine elektrik kablosu kesip koy. Prizi tak ve eğlenceyi izle.

Amuda kalkarak içiyorlarmış zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.