Şimdi Ara

Her Akşam BF3'deyiz ! [PS3] (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.999
Cevap
9
Favori
178.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meliksah55

Öncelikle cevap yazanlara teşekkür ederim. İki ayrı modemde denedim ama sorun çözülmedi. Test yaptığımda obtain ip address succeeded, internet connection failed diyor. Hata kodu 80028EA8.

Modemden ip alıyor bağlantı var fakat modemde internet bağlantısı yok görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Öncelikle cevap yazanlara teşekkür ederim. İki ayrı modemde denedim ama sorun çözülmedi. Test yaptığımda obtain ip address succeeded, internet connection failed diyor. Hata kodu 80028EA8.

Modemden ip alıyor bağlantı var fakat modemde internet bağlantısı yok görünüyor...

Operation Firestormnda sen naptin jetle öyle :)

Biz tanklarla sen jet le

deniz de iyi vurdu Sniper la

Birkan abi tanımam ama Sagolsun repair yaptı bayagi

Arda abi ile ben zaten hep Karadayiz Havada gözümüz yok

• Silahlardaki leaderboradlar nereden bakiliyor battlelogdan mi?
  • quote:

Ben de buna benzer sorunlarla cok ugrastim bir ara, yillardir hic problem yokken birden oyun sirasinda internetten atip dns error vermeye baslamisti. Sonrasinda da restart etmeden bir turlu online olmuyordu makina. Iki modem ve hotspot yaparak 3G baglanti denedim gene de kafasina gore internetten kopuyordu. Bazen "ip failed" bazen "dns error" bazen de "ethernet cable not connected" hatasi verip duruyordu. Open dns'den tut google dns ayarlarina kadar herseyi denedim fakat sorunu cozemedim.

Sonra tam makinayi kirmak uzereyken bir bilgisayarciyla konustum, bana, ozellikle ps3'un fat kasalarinin cok iyi toprakli elektrik kaynagina baglanmasi gerektigini, elektrikten kaynaklanan voltaj dalgalanmalarinda aletin sapitip kafasina gore dns, ip error verdigini soyledi.

Cozum; 20 liralik akim korumali, voltaj duzenleyicili bir 5'li priz.

Akim korumali prize modemi, ps3'u ve tv'yi bagladim, ayni kaynaktan beslenen elektronik aletleri azalttim ve su anda Battlefield 3'un klasik oyundan kaynakli donma problemi disinda hic bir problem yasamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mikelanj

quote:

Ben de buna benzer sorunlarla cok ugrastim bir ara, yillardir hic problem yokken birden oyun sirasinda internetten atip dns error vermeye baslamisti. Sonrasinda da restart etmeden bir turlu online olmuyordu makina. Iki modem ve hotspot yaparak 3G baglanti denedim gene de kafasina gore internetten kopuyordu. Bazen "ip failed" bazen "dns error" bazen de "ethernet cable not connected" hatasi verip duruyordu. Open dns'den tut google dns ayarlarina kadar herseyi denedim fakat sorunu cozemedim.

Sonra tam makinayi kirmak uzereyken bir bilgisayarciyla konustum, bana, ozellikle ps3'un fat kasalarinin cok iyi toprakli elektrik kaynagina baglanmasi gerektigini, elektrikten kaynaklanan voltaj dalgalanmalarinda aletin sapitip kafasina gore dns, ip error verdigini soyledi.

Cozum; 20 liralik akim korumali, voltaj duzenleyicili bir 5'li priz.

Akim korumali prize modemi, ps3'u ve tv'yi bagladim, ayni kaynaktan beslenen elektronik aletleri azalttim ve su anda Battlefield 3'un klasik oyundan kaynakli donma problemi disinda hic bir problem yasamiyorum.

Çok iyi fikir. Zaten sonbaharda açınca dns error veriyordu. Makineyi 2-3 kez kapatıp açınca düzeliyordu. Sonra internet durup dururken gitmeye başladı. Zamanla o da çözüldü. Sürekli problemler kendi kendine çözülüyor ve kendi kendine yeni problemler oluşuyor. Deneyeceğim bunu. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
    Ekleme: Şuan üçlü prizin üstünde üçlü priz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melikşah -- 21 Mart 2012; 20:23:40 >

• Ya bu yeni serverlar ne salak olmuş öyle cq diye giriyorum sonraki el rush oluyor, b2k olanları listeden çıkartamıyorum saçma sapan bişey olmuş ya
  • Aynisi banada oluyo sinir oluyorum bu duruma
  • bugun kargodan jabra kulaklıgım gelıyor ınsaAllah, aksam ısten geldıgımde gucum kalırsa eger :/ 9 10 gıbı felan katılmayı dusunuyorum oyuna, hem headsetı denemıs oluruz hem bı kac mac yaparız, ulan ne masraf yaptım su ps3 e yaa sasyıroum kendıme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 22 Mart 2012; 7:35:13 >
  • merhaba arkadaşlar günaydın herkese patch ile ilgili bir gelişme varmı acaba haberi olan ? vs

sabah sabah bir wake island a gireyim dedim conquest modda bir squad da denk geldim adamlar C noktasından A noktasına yüzerek gidiyorlardı ne yapacağımı bilemedim hepsi de 10 level in altında güldüm güldüm çıktım hey yarabbim ya hala gülüyorum ne insanlarla oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

merhaba arkadaşlar günaydın herkese patch ile ilgili bir gelişme varmı acaba haberi olan ? vs

sabah sabah bir wake island a gireyim dedim conquest modda bir squad da denk geldim adamlar C noktasından A noktasına yüzerek gidiyorlardı ne yapacağımı bilemedim hepsi de 10 level in altında güldüm güldüm çıktım hey yarabbim ya hala gülüyorum ne insanlarla oynuyoruz

Adam oyuna para vermis yuzerek tadini cikariyor.
  • Arkadaşlar dün recep haluk cem ve benim olduğum server da karşı takımda birçok türk arkadaş vardı.

Birçoğunun elinde USAS Vardı ve hepsi colenel olmuş arkadaşlar . Karşısında Türk var onlar Usas kullanmıyor ayıp olur bizde kullanmayalım diyen olmadı.

İnadına Usas kullanmadan hepsinin künyesini alarak çok iyi cevap verdik akşam.

Elinize usas almayın oynamayın diyen yok tabii. Fakat biraz kendinize ve karşınızda sizinle oynayan insanlara saygınız olsun.

' Oynayalım da kill kasalım Hadi USAS hadi ' diyerek kenidinize anca küfrettirirsiniz.

Bizde Alıp yere göğe sıkarak adam öldürmeyi biliyoruz.

Akşam o oyun içinde olanlar çok iyi bilir çok güzel usascı türk künyeleri elimde hadi oynayın usas şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 22 Mart 2012; 10:26:46 >

• arkadaşlar uzun zaman sonra dün oyuna girip oynayabildim sonunda
    ben genelde b2k haritaları ve cq modunda oynarım ama dün b2k only yazan cq serverlara girdim ama bide ne göreyim bir sonraki haritada iş degişiyor ve oyun rush a dönüyor
    arkadaslar yokmu b2k ve sadece cq oynatan server lar ?
  • Bu tungska cok adaletsiz, karşı takıma hiç şans tanımıyor, ama diğer oyuncularıda tebrik etmem gerek , tunguska ve bizden birinin ele geçirdiği Little bird e ( ki bu oyunda kişi kaynaklı en büyük sorundur, aldığınız araç patlamaya yakın bırakıp kaçmak , ne olurki sende olsen sanki bir daha oyuna giremeyecekmiş gibi biraz hasar alınca kaçıyorlar, birde kullanmayı bilmediği araçları alıp helikopteri 5 kişiyle birlikte yere çakmak gibi ) karşı oyundan çıkmayıp inatla oynamaya devem edip 4. bölge mcoma kadar geldikleri için.

• quote:

Arkadaşlar dün recep haluk cem ve benim olduğum server da karşı takımda birçok türk arkadaş vardı.

Birçoğunun elinde USAS Vardı ve hepsi colenel olmuş arkadaşlar . Karşısında Türk var onlar Usas kullanmıyor ayıp olur bizde kullanmayalım diyen olmadı.

Elinize usas almayın oynamayın diyen yok tabii. Fakat biraz kendinize ve karşınızda sizinle oynayan insanlara saygınız olsun.

' Oynayalım da kill kasalım Hadi USAS hadi ' diyerek kenidinize anca küfrettirirsiniz.

Akşam o oyun içinde olanlar çok iyi bilir çok güzel usascı türk künyeleri elimde hadi oynayın usas şimdi

dün karşı takımda bende vardım hatta receple sen aynı takımdaydın daha öncesinde 1-2 map beraber oynadık lakin usas kullanmam kullanmadımda künyemi aldın doğru tek başına bayrak kapma işine girdiğim için normaldir önemsemiyorum önü kollasan arkayı kollayamıyorsun kaldıki ilk maçtan sonara hiçbir maçı alamadınız sizin takımda 4-5 kişi usas kullanıyordu bir klan vardı 3-4 kişi hepsi darmadağın oldular

edit : profilinde en çok kullandığın silah usas 12

bukadar kullanıpta şikayet eden ilk seni görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 22 Mart 2012; 13:31:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Arkadaşlar dün recep haluk cem ve benim olduğum server da karşı takımda birçok türk arkadaş vardı.

dün karşı takımda bende vardım hatta receple sen aynı takımdaydın daha öncesinde 1-2 map beraber oynadık lakin usas kullanmam kullanmadımda künyemi aldın doğru tek başına bayrak kapma işine girdiğim için normaldir önemsemiyorum önü kollasan arkayı kollayamıyorsun kaldıki ilk maçtan sonara hiçbir maçı alamadınız sizin takımda 4-5 kişi usas kullanıyordu bir klan vardı 3-4 kişi hepsi darmadağın oldular

edit : profilinde en çok kullandığın silah usas 12

bukadar kullanıpta şikayet eden ilk seni görüyorum

Kaan0101 üstüne alınmış olman garip. Senle oynadığımız tüm oyunlarda gayet iyi oynuyorsun fakat söz sana değil usas kullananlara.

Birde usası kullanıp şikayet ediyorsun demen deli ediyor adamı. Usas tüm oynadığım adamlar bilir benim usas kullanmadığımı.

Usas ı sadece karşıda kullanan varsa alırım ve kullanınca karşıda kim varsa ezerim usas kullanarak.

Dikkatini çekiyorsa ki çekmiş 4000 E yakın Usas kilim var. Hepsi karşılık verirken olmuştur.

Çünkü usas ile hedef gözetmeksizin adama değil yanında duran cisimlere ateş eder ve öldürürsün.

Dün oynadığımız maça gelince senin bulunduğun takımda sen hariç çoğu türk usas kullanıyordu ve yazdıklarım onlaradır.

Bizim oynadığımız takımda da vardı onlara dur diyemezdik o adamlar yabancıydı.

Fakat karşıda TÜRK adam varsa oynadığım tüm maçlarda sesle uyararak oynadığım adamlara 'karşıda TÜRK adam var sakın kullanmayın' derim ve herkes buna uyar...

Senden de bunu beklerdim... Anlamdan eleştirme önce yazılanı anla eyer sen usas kullanmadıysan da üstüne alınma.

Alınıyorsan oynadığın o takımdaki türk elemanların avukatı sayıyorum seni ona göre konuşucam...

• Eren ve Kaan, oyunda olmuştur gerginlik bence kalp kırmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Eren ve Kaan, oyunda olmuştur gerginlik bence kalp kırmaya değmez.

Yazılana cevaptır kardeşim. Kalp kırmak yok ortada... Öyle bir düşüncem olmadı , olmaz da zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 22 Mart 2012; 14:40:28 >
  • Eren ve kaan çok sevdigim 2 arkadasım size yakısmıyo yaw
    eren dün 5 kisi mücadele verdik 12 kişiye karsı yenilmemiz normaldi ama karsı takımın alayıda usascıydı haklısın mokunu cıkardılar kaan a91 harici silah kullanmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Eren ve kaan çok sevdigim 2 arkadasım size yakısmıyo yaw
    eren dün 5 kisi mücadele verdik 12 kişiye karsı yenilmemiz normaldi ama karsı takımın alayıda usascıydı haklısın mokunu cıkardılar kaan a91 harici silah kullanmadı

Kardeşim ortada birşey yok yaw kaan ın usas kullanmadığını ve iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Sözüm ona değildi zaten.

Üstüne alınmış olmasını açıklığa kavuşturmaya çalıştım o kadar...
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.