Şimdi Ara

Her Akşam BF3'deyiz ! [PS3] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.999
Cevap
9
Favori
178.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haqoco

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Bu gece fazla tatsizdi oyun kimse uzun süre kalamadi Yada ben geç girdim oyuna

sen çok geç girdin dostum bende erkenden girdim oynayan vardır diye baktım sadece süleyman var iki el cq oynadık onlar çıktı iki el mounder-cem le oynadık sonra siz geldiniz saat 1:30 a kadar da sizle oynadım çok geç oldu malum bu arada C-tranger ve hoqoko (hakan) dostlar kusura bakmayın caspianda heliyi yere çaktım ds3 ün şarjı bitmiş haberim yok ondan oldu

valla abi ben son anda atlayıp kendimi kurtardım da C-tranger ın akıbetini bilmiyorum:)

bu arada kendi performansımı beğenmiyorum. yıllık izin mi alsam ne yapsam. şöyle bir hafta kendimi odaya kapasam. oda dedim de bir odam bile yok. şu evlilik muhabbeti sebebiyle ev tadilatı var. hayattan soğudum valla. işte yorulduğum yetmezmiş gibi bir de eve gelip ustalarla uğraşıyorum. hazirana kadar rahat yok. hoş hazirandan sonra da rahat yok ya neyse.

bu arada ek pakedi alacak olanlar kimler? yani para veripte alacak olanlar. tahmini 30 tl diyoruz ama daha fazla olmaz umarım.

Beni topraktan kazıdılar spatulayla, helikopter parçalarıyla beraber.

Arkadaşlar venom heli kullanırken roket yerseniz paniklemeyin hemen. Eğer heli içinde oturan bi engineer varsa helinin içinden repair yapabiliyor... İyi heli kullanan biri olsun (örneğin ben ) Minigunlarda 2 kişi, arkada sürekli repair yapan 2 kişi... Katliam yaparsınız... Minigunlardakiler kill puanı, engineerlar repair puanının canına okur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 6 Aralık 2011; 11:48:29 >

• benide yazin psn id: cobalt_evan

bu arada bugun yeni dlc geliyor:) bu aksam yeni haritalardada oynayabiliriz.

forumda deniz ve bir kac arkadas disinda ekli kimse yom bende.eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

quote:

sen çok geç girdin dostum bende erkenden girdim oynayan vardır diye baktım sadece süleyman var iki el cq oynadık onlar çıktı iki el mounder-cem le oynadık sonra siz geldiniz saat 1:30 a kadar da sizle oynadım çok geç oldu malum bu arada C-tranger ve hoqoko (hakan) dostlar kusura bakmayın caspianda heliyi yere çaktım ds3 ün şarjı bitmiş haberim yok ondan oldu

valla abi ben son anda atlayıp kendimi kurtardım da C-tranger ın akıbetini bilmiyorum:)

bu arada kendi performansımı beğenmiyorum. yıllık izin mi alsam ne yapsam. şöyle bir hafta kendimi odaya kapasam. oda dedim de bir odam bile yok. şu evlilik muhabbeti sebebiyle ev tadilatı var. hayattan soğudum valla. işte yorulduğum yetmezmiş gibi bir de eve gelip ustalarla uğraşıyorum. hazirana kadar rahat yok. hoş hazirandan sonra da rahat yok ya neyse.

bu arada ek pakedi alacak olanlar kimler? yani para veripte alacak olanlar. tahmini 30 tl diyoruz ama daha fazla olmaz umarım.

Arkadaşlar venom heli kullanırken roket yerseniz paniklemeyin hemen. Eğer heli içinde oturan bi engineer varsa helinin içinden repair yapabiliyor... İyi heli kullanan biri olsun (örneğin ben ) Minigunlarda 2 kişi, arkada sürekli repair yapan 2 kişi... Katliam yaparsınız... Minigunlardakiler kill puanı, engineerlar repair puanının canına okur...

Akşam yanıma birini alayımda deniyelim bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

benide yazin psn id: cobalt_evan

forumda deniz ve bir kac arkadas disinda ekli kimse yom bende.eklerseniz sevinirim

Aksam oyun icin davet atarım oyuna geldiginde herkesi eklersin Aziz :)
    Cq de oynuyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

benide yazin psn id: cobalt_evan

Aksam oyun icin davet atarım oyuna geldiginde herkesi eklersin Aziz :)
    Cq de oynuyoruz

tamm Deniz saol.

Rush modunu pek sevmiyordum ama anladimki sizinle oynayinca cok zevkli oluyor.Arik cq yada rush fark etmez :) oyunu kardeslikden aldigim icin dlc yi indirebilicemmi bilmiyorum ama eger indiremezsem hemn store dan aksama alicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

quote:

Akşam yanıma birini alayımda deniyelim bunu

ben engineer olurum uzaklarda aramaya gerek yok ailenizin engineer 'ı burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Improtix kaan ve hir arkadas daha iyi oynadık krakqnd haritasında. Ama lbp açmak zorunda kaldım çıkıp. Ufaklık yatmadan hir bölüm bez bebek oynuyor

Haha iyimiş hocam, yaşı kaç :)

4 yaşında abisi
  • quote:

quote:

quote:

Improtix kaan ve hir arkadas daha iyi oynadık krakqnd haritasında. Ama lbp açmak zorunda kaldım çıkıp. Ufaklık yatmadan hir bölüm bez bebek oynuyor

4 yaşında abisi

Lbp açtığın zaman banada davet atarsın abi eger bf oynamıyorsam gelirim oyuna :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 yaşında abisi

Lbp açtığın zaman banada davet atarsın abi eger bf oynamıyorsam gelirim oyuna :)

Dün online dın ama bf oynamıyordun geç geldin sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 yaşında abisi

Dün online dın ama bf oynamıyordun geç geldin sanırım.

Ps3 açıktı kolu şarj ediyordum gece pzt. Günleri 12 de oyuna giriyorum :)

• C-TRanger ın dediği gibi heli kullanırken roket yerseniz, içeride bir engineer heliyi tamir edebiliyor. 1. roketten sonra peniklemeyin venom kullanırken çünkü %55 hasar kalıyor yani düşmez, hemen venomu indirin yere bekleyin. Ama atak helikopteri kullanıyorsanız, uzak bir yere indirip tamir edin heliyi 10 sn süreniz var indirdikten sonra.
  • Deniz aksam ortalikta sacma sapan dolanan bendim :)) bu aksam daha bilincli oynamaya caliscam ;) gelebilirsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

Deniz aksam ortalikta sacma sapan dolanan bendim :)) bu aksam daha bilincli oynamaya caliscam ;) gelebilirsem

Psn ne ?
    Canin sıkılmıştım ondan dolanmissindir Dert degil
  • Ülen bide B2K'yi indiremezsek gel gör işi.
  • Battlelogu duzeltmişler aldığımız künyeleri gorebiliyoruz tekrardan
  • Back to karkand wake island

• quote:

Battlelogu duzeltmişler aldığımız künyeleri gorebiliyoruz tekrardan

2 gün önce başladım oynamaya 37 künye toplamışım burdan da sormuştum dün künyeleri nasıl görebiliyoruz diye bulamamıştım sonunda görebildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi download -- 6 Aralık 2011; 18:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solid_Baris

Back to karkand wake island

wake island çok çılgın olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

Orijinalden alıntı: moundor

beyler şu headseti olanlar toplanalım aynı squada girelim. headsetle bf3 paha biçilemez

beni yazın squada o zaman.dennis jr arkamda olmadığı sürece iyi oynarım.

Turker hoca benim sana kastım yok oyuna giriyoruz bı bakıyorum biri künyemi alıyor aa takirasa iyi ozaman bende onunkini alayım diyorum birde faiz uyguluyorum 3 4 tane künyeni alıp gunü kapatıyorum ama hata sende hep sen başlatıyorsun :)

ya senin olduğunu bilsem yemin billah 1 kilometre öteye kaçarım da aniden gelişiyor ve dayanamayıp alıyorum. en iyisi aynı takımda olmak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moundor

beyler şu headseti olanlar toplanalım aynı squada girelim. headsetle bf3 paha biçilemez

beni yazın squada o zaman.dennis jr arkamda olmadığı sürece iyi oynarım.

Turker hoca benim sana kastım yok oyuna giriyoruz bı bakıyorum biri künyemi alıyor aa takirasa iyi ozaman bende onunkini alayım diyorum birde faiz uyguluyorum 3 4 tane künyeni alıp gunü kapatıyorum ama hata sende hep sen başlatıyorsun :)

ya senin olduğunu bilsem yemin billah 1 kilometre öteye kaçarım da aniden gelişiyor ve dayanamayıp alıyorum. en iyisi aynı takımda olmak.

:D bu gece yenı harıtalarda yenı kunyeler alırız

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.