ve hazır yiyiciler ailenin tüm dengesini bozar. araya anne babayı sokarlar ve diğer kardeşleri sömürürler. hazır yiyiciler çalışsalar bile rahat işte çalışırlar buna rağmen harcama olarak tüm harcamalarda varlardır. konu hesap ödemeye geldiğinde o en arkadadır ama konu artistliğe, edepsiz konuşmaya bilmişliğe geldiğinde söz yetiştiremezsiniz ona. Zaten hesap ödese ya çayı öder ya çorbayı öder sonra sana 15.000 liralık faturayı takmaya çalışır cebindeki telefonundan giyimine saç kesiminden yeme içmesine kadar hiçbirşeyden eksik kalmazlar yada yoğun çalışanlardan daha bol vakitleri vardır. bir sıkıntı çıktığında kendilerini geri plana atarlar,sıkıntıları başkaları göğüsler,sıkıntı geçince tekrar boy gösterirler. Sıkıntı varken kedicik olurlar sıkıntı yokken Aslan kesilirler bu tarz kişilere küssen yine sen sorunlusundur çünkü 3 günlük dünyada böyle yapmamalısın olur adı. hazır yiyiciler para kopardıktan sonra para bitene kadar seni aramaz sormazlar.hayatınızdaki böyle kişileri silin onlarla konuşmayın akıl sağlığınız için öylesi en iyisi.bu kişiler emek sömürücü kan emici parazitlerdir.kendisi kendisine katlanamayan kişilerdir. kopyasını karşısına koysan 2 dakika sonra kavga eder ayrılırlar ama senin ona yıllarca anlaşabilmeni bekler çünkü sen onla anlaştıkça seni sömürmeye devam eder,aslında seni değil sendeki menfaatlerini sever. Bunlar 65 yaşına gelmiş emekli anne babasının kanını Emen onların emekli maaşına çullanmış anne babasından ne kalmışsa kendi tarafına çekmeye çalışan yattığı yerde mala konmaya çalışan hak yiyen insan görünümlü yaratıklardır. Niye böyle yapıyorsun dersen 5.000 lira için çalışılır mı güzel iş var da ben mi çalışmıyorum bana Mobbing uygulandı Ben elimden geleni yaptım ama torpilli değilim atanamadım kasım gelsin zort olacak mayıs gelsin zart olacak diye yılları devirirler para gerektirecek işlere de onu bunu öne sürerler. yeri geldiğinde mağduru oynar yeri geldiğinde herkesten zeki olduğunu düşünür işin sonunda bencilin parazitin tekidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 10 Eylül 2022; 3:25:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
her ailede 1 hazır yiyici var

-
-
updullah,hazır yiyiciler okusun da gıcık olsun diye konuyu uplıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 9 Eylül 2022; 22:11:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga enflasyon var enflasyooonnn. 100 ün 80 i uçuyor 20 si kalıyor. Hazıryiyici felan vız gelir tırıs gider bu zamanda puahahaahahhahahhahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 9 Eylül 2022; 22:15:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hqzır yiyicimiyim hojam ?
kafası çalışan enflasyona golünü atıyor.
2011 de altının gramı 65 dolardı şuan altının gramı 60doların altında.
2011de parayı dolar vadeliye atıp şuan altın alabilirsin, 10yıl faizden cukkaladığın yanına kar kaldı. enflasyon liradadır altında değil ve altını gümüşü doğru zamanda alırsan voleyi çakarsın.
ç ben buay yattığım yerde dolara 2000dolara yakın faiz alıcam pouhhahaha sonra da o ilave dolarları gümüşe gömücem.
hem restorana gidip hesabı ona buna kaktırmak emek sömürüsüdür konuyu değiştirme şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 9 Eylül 2022; 22:34:25 >
tanımıyorum ki seni hocam
Gümüş battı agaaa
yoo bizim ailede yok dersem hazır yiyici ben mi olmuş oluyorum
batsın onun düşüşü bana yarıyor dolar vadelide bekliyorum 2000dolar daha alıcam buay. sen hazır yiyiciysen yaylan size karşı alerjim var benim.
Agaaaa tr de hazır yiyici:
Tut diye verdim yuttu. Diye tabir edilendir.
tarla satar yir
arsa satar yir
Altın satar yir
Hepsini lirayla satar öyroynan dolarnan işi olmz. Senin tanımına uymuyorlar
Ve ekliyorum
Günün sonunda dolar kağıt parçası.
evet bencede kağıt parçası ama gün sonuna gelmedik daha.
benim hazır yiyici tabirim böyle senin anlattığında hazır yiyici oluyo evet
Tut diye verdim yuttu
Tut diye verdim yuttu
#Hazıryiyicileerrrr
aile içi kapitalizm
-
Hazırcı gamsız ve tembel olurlar çok doğru 😂
ben hazırcıyım, gamlıyım ve tembelim
-
updullah...
gerçekten kederli olsan sabah 07:00 da evin tüm halkı uyuyorken o evden çıkarsın ve iş bulmadan gelenin .... der iş ararsın ve parası da önemli değil sırf milletin bakışlarından sözlerinden tavırlarından kaçmak için gider işe girersin ve kendi evine geçer yumurta makarna takılırsın ama umursamaz olmazsın.
hazır yiyiciler gamlı gibi gözükür ama kendi kendilerine "öyle böyle yılları yatarak deviriyorum ve evin etin sütünden herşeyinden yararlanıyorum euhehuahuehuahuu" derler o sırada dışarıya pek çaktırmazlar. sanki x ... yıldır çalışıyoda ev mi alabildi boşversene aga ...lira için kendimi köle ettirmem kaç kere geldik dünyaya. getirden bi cola sipariş ediyim bari der. getirden ona kola getiren çocuk berberdeki çocuk hepsi bizimkinden çok daha gençtir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X