Şimdi Ara

Her ağda sınırlı erişim problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Wireless ile hangi ağa baglanırsam baglanayım hepsinde sınırlı erişim diyor , internete bir türlü baglanamıyorum , driver sürümü güncelledim yine olmadı. Acaba bu problem neyden kaynaklanmaktadır.
    Asus netbook kullanıyorum , Broadcom 802.11n bağdaştırıcım.
    Teşekkürler şimdiden...

Sarı dalgalı saçına, yüzüne, dudağına, gülüşüne, bakışına, gözüne, endamına, eline, parmağına, sesine, ismine, yürüyüşüne oturuşuna, yanağına, gamzene, burnuna, boynuna, sarılmana, sevmene, kokuna, koynuna, sıcaklığına, herrşşeyine sana tarifsiz aşığım. Düşünebildiğim kadar hızlı konuşabilmem gerek sevgimi anlatmak için... AB RH(-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

wifi bağdaştırıcısına el ile ip girdiysen yapabilir.otomatik ip atama olarak ayarla.

ip ataması otomatikteydi söylemeyi unutmuşum , pardon.. Başka bir sorundan kaynaklanıyor.
    Teşekkürler.

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Şuda var bağlı olduğun hat kesik olabilirr .

10 gündür var problemm arkadaşlarım aynı hatta baglanıyor ayrıca tek bir hat için değil bagladıgım bütün ağlarda aynı problemi yaşıyorum.

Teşekkürler.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.