< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (286. sayfa)
-
-
Aynen öyle hocam. Zamanında Hepsipay aradığında sormuştum bizzat onlar da bu şekilde yanıt vermişti. Hatta eski limite dönmesini istiyorsanız bir ay hiç kullanmayın demişti. Ben kampanya vs olduğu için mecburen kullanıyorum hiç bir ay nadasta bırakamadım. Deneyecek olan varsa 1 ay nadasta bıraksın belli olur o zamanquote:
Orijinalden alıntı: everevebenim günde 20 bin üstü aldığım bile oldu, kişiye özel sınırlar uyguluyorlar maliyeyle alakası yok. buradan nakde dönenleri istemiyorlar platformlarında muhtemelen.
yalnız şu qr / hepsipay kart işinin cılkı çıktı hakikaten 6 ay oldu herhalde. o tarafın mutlaka çözülmesi gerek artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 3 Mayıs 2026; 20:32:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
trendyol odeabankla anlaşmış, hepsipay benzeri bi ödeme sistemi yakında gelecekmiş. n11 ceosuda finasal sitemleri entegre edicez dedi onada gelecek. koskoca hepsiburada kaç aydır hepsipay ile öedeme sorununu çözemedi, başındaki ceo nihalmidir nedir aşırı amatör. arıyorum ödeme yapamıyoruz hepsipayla diyorum, teknik ekip en kısa sürede çözecek diyolar aylar geçti. şu trenyol veya n11 ödeme sistemini bi getirsin hepsiburada hesaplarımın hepsini kapatıp bidahada bişey almıcam ordan böyle iş bimezlik olmaz, amatörlük olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Oktaymese
trendyol odeabankla anlaşmış, hepsipay benzeri bi ödeme sistemi yakında gelecekmiş. n11 ceosuda finasal sitemleri entegre edicez dedi onada gelecek. koskoca hepsiburada kaç aydır hepsipay ile öedeme sorununu çözemedi, başındaki ceo nihalmidir nedir aşırı amatör. arıyorum ödeme yapamıyoruz hepsipayla diyorum, teknik ekip en kısa sürede çözecek diyolar aylar geçti. şu trenyol veya n11 ödeme sistemini bi getirsin hepsiburada hesaplarımın hepsini kapatıp bidahada bişey almıcam ordan böyle iş bimezlik olmaz, amatörlük olmaz.Hepsipara verdiği zamanlar hergün alışveriş yapardım ayçiçek yağı vs vs. 1 senedir hiçbişey almıyorum. Web sitelerine girip bakmıyorum bile. Kafalarına göre hesabı siparişe kapatmaları, hepsipay hesaplarını kapatmaları, hepsipay hesaplarına kişiye özel limit getirmeleri, Hepsiburada World kart çıkardılar orda da sürekli şartlar değişti vs. Hepsiburada premium a kafalarına göre sürekli zam yapmaları. Bunların battığı günü görmeyi dört gözle bekliyorum. Çok mutlu olacağım piyasadan defolup giderlerse. MASAK ön ödemelilerle uğraşacağına önce Hepsiburada, N11 gibi e-ticaret sitelerini bir hizaya getiri versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 5 Mayıs 2026; 12:31:5 >_____________________________
-
50 bin hala günlük aylik 500 bin tl 🤣 değişmedi altin limitim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 5 Mayıs 2026; 18:57:36 >
Ruhuna fatiha okuduk mu ?
Hepsiburada içinde artık görünmüyor.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hesabım kısmından bakarsanız görülebiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet arayüzden kaldırılmış onun yerine menü kısmına eklenmiş, ömrü tükeniyor. bunların bu konuda isteksiz olduğunu aylardır bir önödemeli kart ürününü bile toparlayamamalarından belliydi.
_____________________________ -
Sürekli bir ödeme kuruluşuna kara para soruşturması başlatılıyor. Hepsiburada da çalıştığı veya çalışmayı düşündüğü kuruluşlara güvenmediği için işi sürüncemede bırakıyor olabilir… İleride Başım yanar korkusu yaşıyorlarsa gayet normal…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
parafly ile hb cüzdana yükleme yapamıyorum, mdstatus hatası veriyor. var mı yaşayan ?
nereden görüyorsunuz hocam limiti
Bu gidişle sessiz sedasız kapatacaklar. Hatta bence ondan sonrada HBO Max üyeliğide kaldırırlar.
_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
Canli desteğe yazin iletiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
qr çalışıyor mu sipay düzeldi diyorlar
Sipay tekrar faaliyetine devam ediyor lakin Hepsipay tarafında henüz düzelen bir durum yok. Ama düzelir diye tahmin ediyorum sonuçta kullandığı altyapısını kullandığı firma faaliyetine devam ediyorquote:
Orijinalden alıntı: .Eray.qr çalışıyor mu sipay düzeldi diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 13 Haziran 2026; 18:14:22 >
aylık ya da yıllık hb premium için en uygun ödeme yöntemi nedir?
bloomberghtKaspi.kz'nin Rabobank'ı satın almasına BDDK onayıhttps://www.bloomberght.com/kaspikz-nin-rabobank-i-satin-almasina-bddk-onayi-3781068
Sipay faaliyetine devam etmesine rağmen Hepsipay' in düzelmeme nedeni olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
bunların zaten ön ödemeli firması vardı yanlış hatırlamıyorsam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hepsipay qr calisiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır çalışmıyor, sanal kart bilgilerini bilmediğim için onu deneyemiyorum ama muhtemelen o da çalışmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android