< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (195. sayfa)
-
-
Parça yüklemeler ne demek oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi yeni hesap açıp baktım ama kredi kartıyla bile olsada sipariş veremiyorum ref001 hatası veriyor. Şikayetvar.com'a yazdım 2 gün önce kayıt açtılar hala cevap verecekler.
-
ref hatasi veriyorsa hesap gg muhtemelen. birkac haftaya banned
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesap gg ne demek?
hepsipay hesabinizi kapatmış yada kapatacak demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 10 Eylül 2024; 7:25:45 >
Banka yükleme kampanyası tek 1 harcama için mi geçerli?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsipay banlaması telefon bazlı mı tc kimlik bazlı mı yeni üyelik yolu var mı acaba?
-
Hepsipay bakiyesine kredi kartı ile 13 bin liralık yükleme yapmak istiyorum. Yüklemeyi faiz olmadan taksitli yapabiliyor muyuz?
-
İmkansız
-
2 ay üst üste kazanım olduğuna göre her ay kazanım sağlanabilir.
Zaten öyle bir madde yoktu.
Sadece 1 ay kazanılabilir olan hesaptan 1000 yükle 200 hepsipara kampanyasında o madde var diğer kampanyalar her ay kazanılabilir.
Edit: Banada yatmış ağustos fatura hepsiparası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 13 Eylül 2024; 18:0:9 >
Evet ben de öyle düşünüyordum ama bazı arkadaşlara müşteri temsilcileri sadece 1 ay kazanım olur demişler
Müşteri temsilcileri şartlardan bi haber zaten ben onlara birşey sormuyorum artık şartlara kendim bakarak işlem yapıyorum.
Hesaptan yükleme ve fatura ödeme iki kampanyadada var hocam madde en altta
Diğer Koşullar
Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir.
Bende agustos ayinda 2 Türk telekom fatura ödedim farkli günlerde ve kredi kartyila iade yatmış. Temmuz ayinda da hesaptan yukleme yaparak odemistim hem fatura kampanyasi hemde yükleme kampanyasindan iade yatmisti.
Agustos ayinda 2.kez fatura iadeleri geldi. Ancak hesaptan yükleme yapip odeyen var mi 2.kez iade geldi mi acaba onlara
Temmuz ayında ödedim faturalar için %20 iade yatmıştı. Ağustos ayında yaptığım fatura ödemelerine ait iade halen yatmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Turkcell sitesinden hepsipay kartımla faturamı ödedim işlem detayında Sanal Pos PAYCELL/MOBILUYGULAM Istanbul TR yazıyor. Bu şekilde fatura ödeme kampanyasından yararlanabilir miyim? Bu şekilde ödeyip kampanyadan yararlanan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kazanırsınız
3d ödeme işlemi başarısız hatası alıp duruyorum. Sebebi ne olabilir sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X