Şimdi Ara

Hepsiexpress Son Kullanım Tarihi Yaklaşan Ürünler Yolluyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Salı günü Hepsiexpress Mini Marketten siparişle gelen 2 kutu peynirin paketlenme tarihi 2020'nin 10'uncu ayı. Son tüketim tarihi 24.01.2020. 1 hafta sonra son tüketim tarihleri geçiyor ve zaten şimdiden peynirlerin rengi hafif sararmış.

    30'luk yumurta kolisi de 20 gün önce ambalajlanmış ve 21 Ocak'ta son tüketim tarihi doluyor.


    Dikkatli olun. Epeydir sipariş veriyorum ve böyle bir sorun olmadığı için normalde memnundum ancak son siparişte başıma gelen bu.

    5 gündür de sorunu çözmediler. 4 defa canlı yardımdan yazıştım. İlk yazışmada 30 dakikada değişim sağlanacak dediler. Sonrakilerde de size arama sağlatacağım falan diye geçiştirdiler.

    Sonra 4 defa telefonla görüştüm. Çağrı merkezindeki arkadaşlar hak veriyorlar ve değişim işleminin onaylandığını söylüyorlar ama Salı gününden beri yani neredeyse bir haftadır gelen giden yok.

    İlk görüşmelerde kuryelerin yoğunluğu nedeniyle henüz değişim yapılmadığını söylediler. Ancak ben ''Eğer şu an yeni bir sipariş vermiş olsam kuryeler 30 dakikada yeni siparişi getirecekler. O halde sorun kurye yoğunluğu değil'' dedikten sonra bunu da söylemeyi bıraktılar.

    Markete yazılı olarak her gün talep ilettiklerini ancak marketten dönüş alamadıklarını söylüyorlar.


    Dün Şikayetvar sayfasına konu açtım ancak orada şikayet açarken fatura ekle butonundan eklediğim faturamı şikayet sayfasına koymuşlar ve dünya aleme ad soyadı, telefon, açık adres gibi bilgilerimi paylaşmışlar.

    Bu nedenle oradaki şikayetimi de sildim. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oldu. :)


    Şimdi size soruyorum. İkinci el alımlarında boş kutuda millete salatalık koyarak dolandıranlardan bunların ne farkı kalıyor?

    Güvenerek sipariş veriyorsunuz ancak ayıplı mal yolladıkları yetmiyor gibi bir de durumu düzeltmiyorlar. O ürünleri birkaç gün sonra çöpe atacağım ve para boşa gitmiş olacak.


    Yeni yıl öncesinde boşa mı 20 Lira 30 Lira indirim kuponları dağıttılar sanıyorsunuz? İnsanları bu tür bir alıveriş alışkanlığına yönlendiriyorlar ve bunu yaparken kesenin ağzını açıyorlar. Ancak sonrası malum!

    Bir marketten aldığınızı herhangi bir durumda götürüp kasanın önüne koyarak dakikalar içinde değişimini ve iadesini sağlayabiliyorsunuz. Fakat online alışverişte karşınızda telefondan başka bir muhatap yok ve gidip ürünü önüne koyacağınız bir dükkan ya da kişi yok! Aldığınız yanınıza zarar kalıyor.

    Bu yüzden dikkatli olun ve bu tür şeyle karşılaştıktan sonra belki de bir daha buna bulaşmamak en iyisi. Marketten alırken hiç yoktan orada son tüketim tarihini vs. kontrol edebiliyorsunuz. Burada öyle bir şansınız da yok!








  • Gidin marketten tarihine bakarak alın hangi peynirmiş o hem 2 aylık raf ömrü var nasıl bir peynir merak ettim bende markette çalışıyorum da 2 ay raf ömrü olan peynir görmedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLLibe

    Gidin marketten tarihine bakarak alın hangi peynirmiş o hem 2 aylık raf ömrü var nasıl bir peynir merak ettim bende markette çalışıyorum da 2 ay raf ömrü olan peynir görmedim
    Hepsiexpress Son Kullanım Tarihi Yaklaşan Ürünler Yolluyor!!!

    Mis marka light peynir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piyanist2014

    Mis marka light peynir



    Alıntıları Göster

    Mis marka peynir alıyosun ye gitsin son kullanma tarihini boşver isterse bugün üretilsin mis markasından ne bekliyosun ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.