Şimdi Ara

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
30
Favori
89.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    200 25 ile 300 50 farklı ikisi birleşiyor ama 200/25 her üründe geçerli değil mesela 200/25 şu an indirimde olan philips makinede geçerli 2 tane ekleyince 324.81tl ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok dikkat etmek lazım 50 kere düşünüyorum hb den alışveriş yaparken. Hem çoğu ürünü çakma oluyor hem kartlar çalınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş verdim dün visa indirim ile,, 200 e 25 bugün aktif olmuş,, gitti 25 tl

• arkadaşlar sanal kart yiyor mu. 2. hesaba aynı kartın sanal kartını kullansam yer mi
  • arkadaşlar visa 50 ve 200 25 indirim düşünce sepet 225 e düşüyor bu haliyle total kampanyasıma katılım yapğabiliyor muyuz acaba? şartlrda kdv dahil kupon hariç diyor ama biz kupon kullanmıyoruz indirim kendisi düşüyor acaba nasıl sizce? 250 ye tamamlamak şart mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

arkadaşlar visa 50 ve 200 25 indirim düşünce sepet 225 e düşüyor bu haliyle total kampanyasıma katılım yapğabiliyor muyuz acaba? şartlrda kdv dahil kupon hariç diyor ama biz kupon kullanmıyoruz indirim kendisi düşüyor acaba nasıl sizce? 250 ye tamamlamak şart mı
    Sarttir hocam

• Turk telekom kapanyasından 250/25 vardı ama silinmisti..Bu 250/25 indirimler hangi kampanyadan geliyor?

• economist52 kullanıcısına yanıt
    Visa kart kaydedilmiş hesaplara geldi hocam

• zaten ben ömrüm billah böyle kombin görmemiştim

garanti visa var benim 15 Eylül de
    +500 e 50 bonus hepsiburada
    + 300e50 visa
    + 200e25 sepet indirimi
    + 250ye 25 total

• quote:

Orijinalden alıntı: answer my question

Visa kart kaydedilmiş hesaplara geldi hocam
    200e 25 mi? Bizim visa kartlarda kayıtlı ama bize gelmemiş.

• İş bankası bankamatik kartıyla ürün aldım ve visa özellikli, kayıt oldu mu nasıl anlarım ? Yeni kampanya 50 TL.
  • bir tarafta tonla mağdur var ,diğer tarafta hala mağdur olma meraklıları ?
    artık adamlar sorulara cevap dahi vermiyor diyoruz ,buna rağmen millet üç beş kar olacak diye yırtınıyor :)
    neyse siz devam edin çünkü bu forumda mağdur konularına çok ihtiyaç oluyor
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Benim haberim yok bundan HB'den genelde bir şey almadığım için senden duydum şimdi. Hb'den bir şey almayayım mı ya da sadece kartı kayıt mı etmeyeyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 14 Ocak 2020; 15:28:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

bir tarafta tonla mağdur var ,diğer tarafta hala mağdur olma meraklıları ?
    artık adamlar sorulara cevap dahi vermiyor diyoruz ,buna rağmen millet üç beş kar olacak diye yırtınıyor :)
    neyse siz devam edin çünkü bu forumda mağdur konularına çok ihtiyaç oluyor
    Hocam sanal kart kaydetmenin (limiti sıfır ) nasıl bir riski olabilir? Bilmediğimiz bir şey mi var? Yıl olmuş 2020 Fiziki kart kaydetmek akıl kari değil zaten.

• ShadyMM kullanıcısına yanıt
    sanal kart kayıt etmenin bir mahsuru olmaz ,ben bundan bahsetmiyorum ,son zamanlarda hb. çok sorun çıkartıyor ,ürünlerin haftalarca gelmediği oluyor
    daha kötüsü bir şikayet bildirdiğinizde cevap bile alamıyorsunuz
  • BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    diğer arkadaşa anlattım ,asıl sorun sanal kartı kayıt etmek değil ,başka konularda mağduriyetlerde çok fazla artış var
    bende çoğu yere sanal kart kayıt ettim ve şu zamana kadar bir sorun yaşamadım
  • Aralık kampanyasında visa kart kaydetmiştim. Ama uygulamada çek görünmüyor hatta ödeme onay ekranında da düşme görünmüyor ben de onaylamadım. (Müşteri hizmetleri de ödemeyi yap oyla düşer diyor. Bana mantıklı gelmedi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 18 Ocak 2020; 11:3:38 >
  • 225 Liralık alışveriş yaptım.
    Sanal kart kaydettim.
    İndirim çeki görünmüyor.
    Müşteri hizmetleri yetkilisi de konudan bi haber,
    bana 300 liralık alışveriş yapmanız halinde kampanyadan yararlanabilirsiniz diyor.
    Hepsi Burada önce müşteri temsilcilerine eğitim versin,
    Ayrıca mesaj yolu ile de bilgi almak çok zor.
    Müşteri ile aralarında duvar var.

• 2 kere alisveris yapmama ragmen visa karti kaydedebilecegim bi ekran yada sms tarafima gelmiyo. Nasil kaydediliyo bu kart arkadaslar bilen tarif edebilir mi ? Hepsiburada musteri hizmetleri sifir eski hallerinden eser yok sikayetimi yaziyorum ayni kalip cumleler kampanyanin linkini yollamalar falan. Sms gelmiyo kart kaydedemiyorum diyorum adamlarin umrunda degil

• 1122one2211 1 kullanıcısına yanıt
    Banka kartıysa kaydetmiyor, boşuna denemeyin.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.