Şimdi Ara

hepsiburadadan telsiz telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 50 liralık hediye çekim var sadece telefon reyonunda geçerli telsiz telefon alabilirim şöle 80-90 liraya kadar bi telefon önerebilirmisiniz?philips kullandım pek sevmedm ya panasonic yada siemens olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: klikkolik

Philips kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim.
    Görüşünü oldukça şık.http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-dect-telefon-cd280-w-tr/ProductDetails.aspx?productId=teldectphcd2801&categoryId=16005

hocam yukarıda philips kullanıorum memnun deilim demiştim okumadınız mı
  • arkadaşım dect telefonlarda siemens den şaşmayacaksın en önemli özelliği ecodect özellikleri bulunması standart bu ne oluyor dersen radyasyon ve çekim kalitesini sağlıyor nereye gidersen git aynı ses kalitesini alırsın wireless tarzı ürünler tarafından parazit yapmasını önler ayrıca. dect dedinmi siemens almalısın .. ayrıca teknosa da dect bölümünde çalıştım bir ara günde 100 telefon satılıyorsa 60 tanesi siemenstir geri iade oranı en az olan yine siemenstir al alma ama bilgin olsun istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 15 Haziran 2011; 1:59:52 >
  • 1 ay önce panasonic teknosada 40 liraydı almadım pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klikkolik

Philips kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim.
    Görüşünü oldukça şık.http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-dect-telefon-cd280-w-tr/ProductDetails.aspx?productId=teldectphcd2801&categoryId=16005

Bende bir benzer modeli var bu telefonun modelini hatırlayamadım şimdi, hepsiburada.com dan almıştım 2007 de, gayet güzel çalışıyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.