Şimdi Ara

Hepsiburada yorumu yayınlamama ısrarı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 12.01.2018 tarihinde 20 lt lik bir saklama kutusu siparişi verdim. Sipariş 11 gün sonra elime geçti.

    Koliyi açtığımda bir koli daha vardı içinde.Ben de boşluk kaldı da, onu doldurmak için koydular diye düşünüyordum ancak bir baktım ki benim aldığım kargo şirketi dışında bir şirketin etiketi ve üzerinde bir bayan müşterinin adı soyadı telefonu adresi herşeyi yazıyor. Gönderen firma daha önce bu müşteriye yollamış ve iade gelmiş muhtemelen ama etiketi sökmeye üşenmişler. Tabiki bu vurdumduymazliklari sayesinde ben başka birinin tüm bilgilerine ulaşıyorum.

    Ben de en doğal hakkım olarak yorum bırakmaya karar verdim, gerek ürünün geç gelmesi gerekse bu yaptıkları hata yüzünden 2 yıldız vermeye karar verdim. Bu sıkıntıyı da belirterek gayet seviyeli bir eleştiri yazdım. Kesinlikle yayınlanmaması için herhangi bir içerik sorunu olmayan bir yazı.

    Günler geçtikçe yorum yayınlanmadı. Ben de hepsiburada firmasına durumu belirttim. Kendileri dalga geçer gibi esnaf ağzıyla bana “biz ilgili firmayla konuştuk, birdaha olmayacak” anlamında bir mesaj yolladılar. Konunun üzerine gittim tabiki. Az önce tekrar mesaj geldi. Yorumlarda sadece ürün hakkında kullanım yorumları yapabileceğimi söylüyorlar.

    Merak ettiğim birşey var, ben bu firmaya puanı nasıl verecem eyyyyyy hepsiburadaaa. Mağaza puanı demek ürünlerden elde edilen yıldızlar demek zaten. 1 tane firmanın puanı bozulmasın diye müşterinin yorumunu ısrarla yayınlanmayan bu zihniyeti bir daha kullanmamak üzere karar aldım. Artık oradaki yorumlara da güvenim kalmadı. Demek ki bizim daha görmediğimiz birsürü yorum var böyle böyle silinen.

    Arkadaşlar konuyu yukarı taşırsanız böyle firmalara bir nebze uyarı mahiyeti taşır diye düşünüyorum. Saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • haklısın hocam benim de başıma talihsizlikler geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanın yaşanan olay basit birşey belki ama yorumu yayınlamama olayını daha önce de bir defa yapmışlardı. Amaaan diyip geçmiştim. Bu sefer insanların güvenerek vermiş olduğu iletişim bilgileri söz konusu olunca olayda, ben de üstüne gidiyorum. 2 gün sonra tüm kullanıcıların bilgilerini çaldırsalar, hiçbirşey olmamış gibi davranır bunlar.. Hiç şaşırmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.