Şimdi Ara

Hepsiburada ve arızalı ürün iade olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada sitesinden Başarı garantili LG G Flex aldım Çarşamba günü elime geçmişti telefon. Telefonu 2. güne kullanırken sabah uyandığımda(dün sabah) 1 adet ölü piksel olduğunu gördüm, küçücük ve fark etmesi bile zordu, kırmızı renkli. Bunun yanında telefonu ilk aldığımda ekranı kilitlediğim zaman ekranda böyle bir ışık patlaması gibi bir şey oluyordu (kapanma efekti değil) ben de kullanımı hiç bir şekilde etkilemediği için önemsemedim. Ama dün ölü piksel de çıkınca hemen iade formunu doldurup yolladım hepsiburadaya.

Aklımda sorular, ya şeylik yaparlar da arızayı bulamadık/tamir edildi bilmem ne olayları olursa bilmem ne. Sonra dün saat 12 civarlarında kargoya ücretsiz şekilde yolladığım ürün bu sabah saatlerinde ellerine geçmiş ve saat 11.30'da ödediğim para komple kartıma iade edildi(iş bankası). Hepsiburada'ya hayran oldum bu olay sonrasında, önceki 2 telefonumu da burdan almıştım hiç bir sorun yaşamadan, bunu da burdan aldım, sıkıntı oldu sağlık olsun ve 24 saat içerisinde iade alıp parasını anında ödediler. Herkeste bu kadar çabuk iade oluyor mu, ya da direk iade oluyor mu bilmiyorum fakat güvenimin tam olduğu hepsiburadaya daha da arttı güvenim, yeni telefonumu da yine oradan bakıyorum şimdi.

Yeni telefon alacaklar için akıllarda bir fikir oluşması açısından konu açma gereği duydum, herkese iyi forumlar dilerim...

• şans işi sayılır ya sıcagı sıcgına yaptıgında cogu firma sorun cıkarmıyor
  • Bende beğenmediğimi belirttim telefonu ellerine geçtikten 1 gün sonra para iadesi hemen yapıldı.Bu konuda tebrik etmek lazım çok hızlı oluyor.Alacak arkadaşlar böyle bir güzelliği ne teknosa ne bimeks yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6'da hafif kasa açıklığı farkettim,iade sürem dolmadı hepsiburadada,fakat iphonenun kutuda sarılı olduğu jelatini atmıştım bu şekilde iade alırlarmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

iphone 6'da hafif kasa açıklığı farkettim,iade sürem dolmadı hepsiburadada,fakat iphonenun kutuda sarılı olduğu jelatini atmıştım bu şekilde iade alırlarmı acaba

Alirlar hocam sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.