Bunda kullanılmamış numara lazım. Bir arkadaştan 30/100 hesap aldım, kendi numaramı girince 15/75'e döndü. Hesaptan ziyade numara önemli. |
Hepsiburada uygulamadan ilk alışverişe 50 TL indirim (4. sayfa)
-
-
200/50 TL indirim güncel, kardeşime yeni hesap açıp iPhone şarj adaptörü için kampanya kullanıldı, haber için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Dual space ne yeni no şart mi o zaman nasil biter kodlar 😯😕dual space her zaman çalışır+
ama HB de şu anki sıkıntı şu; hemen hemen tüm ürünlerde olan duksuk %li normal indirimlerin hiç biri yok fiyatlar artmış..
200/50 yle bile uğralışmaz bu haliyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Mayıs 2021; 2:50:24 > -
Takipte kalalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mayıs boyunca ücretsiz kargo... şimdi anlaşıldı fiyatların neden arttığı Hepsiburadada.
100 tl üstü ürünlerde de artış görüyorum ben onu anlamadım.
200/50 yapabişleceğim bir sürü cep tel var, alacak bişiy bulamıyorum bir ton ihtiyacm varken, hiç birşey avantajlı olmuyor.
-
Kulaklıklar, ev dekorasyon ürünlerinde bindirme yapmamış bazı firmalar. english home vs bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonya -- 14 Mayıs 2021; 18:7:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
philips pro6305bk model kulaklığı 159 Tl'ye almış oldum. Teşekkürler.
-
İndirim ne yaparsam yapayim düşmüyor, kampanya günümüz itibariyle bitti mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır numara ve hesap ile bende de düşmedi ancak pop-up çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 15 Mayıs 2021; 12:33:30 >
Bende de aynı şekilde, 3 hesap açtım, 100/50 indirimi yaptığım şekilde devam ettim, hiçbirinde indirim düşmedi.
-
Arkadaşlar pcde yapınca olmadı. Telefondan yapınca oldu. Siz de telefondan deneyin.
Hayırlı olsun hocam. O parayı hak ediyor mu Philips modelleri bana da kulak içi kulaklık lazım masaüstünde kullanım için araştırdınız mı o fiyat aralığında iyi midir?
quote:
Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim
Arkadaşlar pcde yapınca olmadı. Telefondan yapınca oldu. Siz de telefondan deneyin.Bende denedim ama olmadı. Telefon numarası onaylatınca mı düşüyor indirim ?
-
Hocam çok sağolun, önceki indirimde sadece emulator kullandığım için pcden deniyordum, app klonlama ile telefondan yeni hesap açarak kullandım.
Telefondan hepsiburadayi klonloma uygulamalari veya telefonun stock uygulamasi ile klonlayin, sonra yeni e posta ile üyelik oluşturun (bu asamayi etkisi olur diye mobil veri ile tamamladim). Sepete 200₺ uzeri ürün attığınızda indirim hemen düşüyor, son asamada kullanılmamış telefon numarasi ile onay verince alışveriş tamamlanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kru3gerBey
Hayırlı olsun hocam. O parayı hak ediyor mu Philips modelleri bana da kulak içi kulaklık lazım masaüstünde kullanım için araştırdınız mı o fiyat aralığında iyi midir?Teşekkürler hocam. Detaylı araştırmamı yaptım. Ben de pc-telefon konuşmaları ve ortalama şarkı dinleyen biri için uzun götürecek bir kulaklık arıyordum. Jbl vardı ama 1 senenin sonunda sesi çok azaldı,düğmesi çalışmıyor. Araştırmalar sonucu Hepsiburada indirimiyle sennheiser cx 2.00 veya philips pro6305bk alacaktım. İkisi de uygun fiyata düşüyor. Tipini daha çok sevdiğim için philips aldım. Tabii 100 Tl'nin altı da indirimde var. philips she4305 modeline bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 15 Mayıs 2021; 14:26:28 > -
Tamam hocam sağolun tekrardan :)
bende de durum ayni
5 defa kullandım 2 numara boşa gitti onlarda da uygulamayı silmeden yapmıştım. Haber için teşekkürler
Bende yeni telefon ne numara ile kayıt oldum ama istediğim üründe gecmedi anlamadim kayit oluşturdum bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanberber53 -- 15 Mayıs 2021; 17:38:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X