Şimdi Ara

Hepsiburada Tosla kart indirimi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
18
Favori
27.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tosla ile hepsiburada dan alışveriş yapmaya çalışıyorum herşeyi yapıyorum siparişi onaylamıyor herhangi bir hata bildirimi gelmiyor
    Sorun ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigde05

Kardeş buralarda paranoyak mı oldunuz bilmiyorum. 2012 yılından bu zamana kadar buradayım belli sen de eskisin bir tane reklam yapytığım mesaj yaz herkesten özür dileyeceğim. İndirimle litresi 15 küsüre geldi aldım memnun kaldım adam kazansın diye paylaştım var mı bir diyeceğin. İftira atmaya çevirmişssiniz herşeyi dalgaya çevirmişsiniz kimse kalmadı sizin yüzünüzden buralarda.

Alıntıları Göster
    Konunda hakli oldugunu dusunuyorum, ben sahsen kendi adima bu paylasimi gereksiz bulur yapmazdim ama sana yoneltilen laf da hos degil

Fakat gel gelelim baska bir detay var . Paranoyak soylemini kullandigin uye 2008 uyesi ve senesi senden fazla oldugu gibi rutbesi de yuksek

Onbasi rutbesindesin ama masallah yarbay havasinda kelimeler sarf ediyorsun...

• SIM kart degisikligi sebebiyle telefonunuza sifre gonderemiyoruz. Bireysel musterilerimiz 444 2525 Akbank Musteri Iletisim Merkezi, ATM'lerimiz veya subelerimizden; tuzel musterilerimiz subelerimizden SIM kart blokelerini kaldırabilir. B001

Bankada SIM blokem gözükmüyor ancak ne hikmetse 5 gündür 3d secure adımında bu hatayı alıyorum. Tosla ve Akbanka şikayet kayıtları açtım kaç gündür çözüm yok, sepet öylece bekliyor. Tosla çok amatörce bir girişim bence gördüğüm kadarıyla benimle aynı sorunu yaşayan birçok arkadaş olmuş, bu basit sorunu bile günlerce çözemiyorlar ya da kasıtlı olarak çözmüyorlar anlamış değilim

• hasstadem kullanıcısına yanıt
    Banada bu şekil oldu desteğe yazdım bakalım bekliyorum.

• Tosla kart 1 lira beyler. Uygulamadan istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: boran026

Tosla ile hepsiburada dan alışveriş yapmaya çalışıyorum herşeyi yapıyorum siparişi onaylamıyor herhangi bir hata bildirimi gelmiyor
    Sorun ne olabilir
    Hepsiburada profili sizin adınıza mı numara vs güncelleme yapıp deneyebilirsiniz. Hb değişik bir algoritması var geçen eşimin tosla kartla kendi hb hesabımdan sipariş oluşturamadm sonra telefon isim vs Profil güncellemesi ile sipariş oluştu.

• Command.com kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulama?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Tosla uygulaması

Hepsiburada Tosla kart indirimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 17 Mayıs 2020; 16:54:37 >
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Bazı hesaplarda kişiye özel 150/25 indirimi var. Onu kontrol edin belki size de gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasstadem

SIM kart degisikligi sebebiyle telefonunuza sifre gonderemiyoruz. Bireysel musterilerimiz 444 2525 Akbank Musteri Iletisim Merkezi, ATM'lerimiz veya subelerimizden; tuzel musterilerimiz subelerimizden SIM kart blokelerini kaldırabilir. B001

Bankada SIM blokem gözükmüyor ancak ne hikmetse 5 gündür 3d secure adımında bu hatayı alıyorum. Tosla ve Akbanka şikayet kayıtları açtım kaç gündür çözüm yok, sepet öylece bekliyor. Tosla çok amatörce bir girişim bence gördüğüm kadarıyla benimle aynı sorunu yaşayan birçok arkadaş olmuş, bu basit sorunu bile günlerce çözemiyorlar ya da kasıtlı olarak çözmüyorlar anlamış değilim
    Akbank'ın cevabı:

"SIM kart blokesi ile ilgili iletiniz Bankamızca incelenmiştir.

Bilgilerinizde SIM kart blokesi görünmemektedir. Tosla Kart bilgilerinizi kontrol ettirmek için 0850 477 08 67 numaralı telefondan Tosla Çağrı Merkezi ile görüşebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, Bankamız ürün ve hizmetlerine gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz."

Akbank, Tosla çağrı merkezinin pandemiden dolayı kapalı olduğunu bile bilmiyor herhalde, sadece canlı chat üzerinden görüşebiliyoruz Tosla ile, ancak onlar da Tosla'nin Akbank iştirakı olduğunu söyleyip şikayet kaydını alıp Akbank'a ilettiklerini söylüyorlar. Kendi aralarında top çeviriyorlar bakalım hepsiburada kampanyası bitmeden çözecekler mi

• hasstadem kullanıcısına yanıt
    Yalan oldu bizim tosla kart o zaman

• tosla kart hala bana toslayamadı :(

• boran026 B kullanıcısına yanıt
    Kartı internette kullanmadan önce tek seferlik fiziksel bir mağazadan pin ile işlem yapılması gerekiyormuş.
  • ben sadece internette kullandim şu ana kadar, banabi’den 1 liraya aldım, 3 kere internet alisverisi yaptim.

• Halen güzel bir indirim bulamadım.

• Bende ilk alışverişimi hepsiburada üzerinden yaptım. Sadece ilk aşamada alışveriş nedense başarısız oldu, 2. denemede alışveriş tamamlandı
  • Bilmiyorum ama ben yapamadım,3d secure'da kartınız kullanıma kapalıdır hatası verdi internet alışverişlerine açık olmasına rağmen daha sonradan chat ile konuşmamdan sonra bana dediğim şey söylendi.Kartımı tosla ilk çıktığında almıştım ilk kartlardan o yüzden olabilir belki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 18 Mayıs 2020; 21:31:35 >
  • Arkadaslar 2.kez alisveris yapan var mi ? Karti girince yine odeme ekraninda indirim dusuyor.Kullanan oldu mu?

• Emin misiniz hocam deniyim şimdi.
  • Baktınız mi hocam ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.