Bildirim
hepsiburada süper hızlı gönderi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
aynı gün kargoya verirler ama kargonun hızına bağlı. genelde 1 gün sonra geliyor.. _____________________________
Canon EOS 60D | Canon EF 50mm f/1,8 II | Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 SP Di VC USD | Lowepro Nova 3 AW -
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
aynı gün kargoya verirler ama kargonun hızına bağlı. genelde 1 gün sonra geliyor..
eyvallah
bende öyle tahmin ediyorum
_____________________________ 2024:AMD RYZEN 7 5700X3D NVİDİA GTX3070 MSİ 550 GAMMING
2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w -
vallaha aras kargoysa işin var demektir. Erzincandan anakraya 1 günde anakradan eskişehire 8 günde geldi.
Aras kargodan nefret ediyorum
aras'dan cumartesi verdim salı giresundaydı... çok ciddiyim. geçen hafta
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
Ne mutlu Türküm Diyene
-
Hepsiburada dan c.tesı verdıgım sıparıs pazartesı geldı. Hemde aras kargo ıle
_____________________________ 2006 Renault Scenic 1.6 Dynamique BVA BRC My11SATILDI
1996 Renault 9 Broadway -
Bana da Aras kargo ile normal zamanda geliyor, bir daha sipariş vermeden önce git bir duş al yazılımcı
bende geçen gün bir hdd aldım kargolarda aras 3tl yurtiçi 7tl civarıydı.vardır bir bit yeniği diyip yurtiçinden aldım ertesi gün geldi sorunsuz.hızlı gönderide değildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 16 Mart 2009; 17:19:49 >_____________________________ P4 3.2Ghz HT LGA775 | MSI 865PE Neo3-F/ FS |2 X 512MB DDR400Kingston+1 GB DDR 400 Buffalo | Sapphire X1950GT
| 320 GB SAMSUNG Spinpoint T HD321KJ---500 GB WD MYBOOK---2 X 1,5 TB Samsung Story---1 TB Seagate |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı