bence kaliteli ve guvenilir alişveris sitelerinden biri
Ben de buraya LCD monitör siparişi vermek istiyorum. Fiyatı gayet uygun ama içimde ya ölü pixelli gelirse korkusu var
quote:
Orjinalden alıntı: crossfire
2007 yılının Ağustos ayında lcd monitör alacaktım. Hp 22" heryerde , ortalama 700 ytl iken , netsiparis'de 620 ytl. idi. Hakkında iyi yada kötü yorum duymamıştım. Düşük fiyat vermeside beni biraz şüphlendirmişti. Ama , çok şükür şüphelerim yersiz çıktı. Net'ten kredi kartı ile aldım lcd'mi. Sonuç olarak ben bir sorun yaşamadım.
Evet fiyatlar çok ucuz netsipariş te.O yüzden bu siteden 1-2 parça birşey alacağım.Bilgi için teşekkürler.
Bu arada sonunda hepsiburadaya lcd monitör siparişi verdim. İlk defa internnetten alışveriş yaptık görmeden bakmadan ama iyi mi yaptık kötümü ben de bilmiyorum. Göreceğiz bakalım.
@magnifico ben adorenin bilg masasını ve cici kitaplık almak için baktım ama oradaki ürünleri üreticilerden almayı dana. hele bir de bulunduğun yerde mağaza varsa çok da ucuza kapatırsın. 10 lira kargo parasını vermezsin. faturada da bi güzellik yaparlar.
70 küsur liraya kitaplık almıştım gedikgrosstan aynı ürünü mağazada arkadaşa 53 liraya aldık.
mobilya için hepsiburada dışındaki seçenekleri de düşün derim.
cici - adore - gedik bu çerçevede incelenebilir.
dostum laptopu bile hepsiburada.com dan aldım ve onlarca alışveriş yaptım elektorik, ev eşyası vs en ufak sorun yaşamadım hatta 1 adet beğenmediğim ürünü iade bile ettim geldiği gibi gönül rahatlığı ile alabilirsin
bence tr deki en güvenli site bütün alışverişlerimi 7 yıldan beri buradan yapıyorum en ufak bir sorun yaşamadım...hatta bir yıl elektrikli süpürge aldım ve kullandım daha sonra bozuldu tamir için garanti kapsamında d-markete gönderdim bir üst modelini kargo onlara ait bedava gönderdiler
Ya demin baktımda 365 ytl 6 taksite sipariş ettiğim ürün (kapmanya vardı) şimdi 450 ytl olmuş. Demekki adamlar baya bi kar ediyolar. Tutturabildikleri fiyata satıyolar. Umarım ucuza aldık diye kötü ürün göndermezler.
bi kere yaptım bi daha yapmam. bir kitap aldım kargo indirimi olsun die toplam bedli tamamlamaya 4 ytl lik baska bi kitap aldım. kargo ucretini alarak bana sadece 2. kitabı gonderdiler. asıl kitap için bekle Allah bekle. arayıp durum bile belirtmiyorlar.
bir ay oldu ne iş dedim y yeter salladıgınız. yok kitabı bulamıyolarmış basımda degilmiş. piyasada var halbuki. tuttum işlemi iptal ettim kredi kartı ile odeme yaptıgınız içinde zaten parayı vermiş oluyosunuz. bi de onu geri alması falan.