Bildirim
Hepsiburada sembol kampanyası, hediye çekleri ve kargo bedavalar (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kargo bedava geldi ama nereden görebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Ceklerin son tarihi ne acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...
İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu?... -
Kapattigim hesaba kargo bedava geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
250/25
HB42BRNG13
kod olarak gelen ÇEK sepete eklendiği anda kullanılmazsa anında geçersiz oluyor
ilk seferinde tanımlanıyor sayfadan çıkarsan yada yeniden eklemek istersen gitti...
Geçersiz bir hediye çeki kodu girdiniz. Lütfen tekrar deneyiniz._____________________________ -
200/20
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2005 GETZ 1.3.GLS
2007 GETZ 1.4.DOCH
2008 GOLF 1.6
2020 EGEA HB 1.4 -
Bilgisayar alana çantayı bedava demişsiniz diğerini ücretli olarak eklemişsiniz onu çıkarabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: ahmetsalih37
Bu mesaj silindi.
_____________________________ -
Hocam sıkıntı şu ki o çantayı silince her şey siliniyor bilgisayar haricinde bilgisayarı ekliyorum çantayı ekliyorum kampanya kodunu giriyorum. Fiyattan düşmek yerine 2 tane çanta birden ekliyor. Hepsiburada ya mail attım bakalım ne diyecekler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Satıcı: EnGlobal ama onda çanta hediye değil
belki önceden hepsiburada satıcılı ürün sepete eklediniz onda çanta vardı ve stoğu bitince diğer satıcının ki geldi onda da hediye yok..._____________________________ -
Arkadaslar turktelekom uzun numara varmi ?? Hesabima cep telefonum kayitli hicbir sey gelmemis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Esprim en beğenilen yorum olduğuna göre okkalı olmuş ve sen yalancı çıkıyorsun
Bana niye vermedi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i want to play a game
make your choice... live or die -
200/20 geldi _____________________________ 
-
banada gelmedi.quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111
Bana niye vermedi?
_____________________________ >>>>>>>>>>>>>>Sisteme Temelden Bağlı<<<<<<<<<<<<<< -
750 ye 50 şeklinde sms geldi siteye giriyorum gelen giden yok nedendir :) _____________________________ -
300 e 30 geldi. Durup dururken 291 liraya 2 TB Toshiba 2.5" tasinabilr disk aldim.
Degecek mi bilmiyorum ama oldukca cazip geldi. 390'dan asagi satan yok gibi.
200/20 geldi.gittigidiyor100/20 veriyor zaten.
Sitede 750+ bir ürüne bakarken çıkıyor, sepete ekleyince 50 tl düşüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ troller temizlenene kadar protesto
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android