Bildirim
Hepsiburada sembol kampanyası, hediye çekleri ve kargo bedavalar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Telefon hesaba tanımlı ise mail adresi ile geliyor, tanımlı değilse kod olarak, bana hesaba tanımlı 50/750, 30/300,kargo bedava ve 25/250 kod geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sms ücretlimi? TÜrkcell _____________________________ 15 Temmuzu unutmadık, unutturmayacağız.
-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----
-
kaç defa yararlanabiliyoruz. bana 200 e 20 geldi. tekrar atsak olurmu acep. mesaj para kesiyomu ona bakmadım ilk mesaj atarken _____________________________ -
Uzun numara nedir
Hayır ücretli değil.quote:
Orijinalden alıntı: -OFLU-
sms ücretlimi? TÜrkcell
250'ye 25 geldi bana_____________________________ -
Sms 20 lira
Şaka la şaka
Eyvallah.quote:
Orijinalden alıntı: .eRCaN.
Hayır ücretli değil.
250'ye 25 geldi bana
Alıntıları Göster_____________________________ 15 Temmuzu unutmadık, unutturmayacağız.
-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----
-
bedava kargoyu alsın basına çalsın
beleş kargo çöp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -Live Your Dream,Widen Your World- Galaxy S21,Galaxy Watch 4 40mm,Galaxy Buds 2,Dex Station Kullanıcısı <3 Samsung <3
Diğer tarafta sayısız fırsat olduğu için bazı balıklar akıntının tersine yüzerler.Sebep her neyse, bir şey kesindir; kendilerini parçalaması uğruna akıntıya karşı gelmeleri gerekir.
Akışı değiştirmek her zaman şu anın vadettiğinden fazlasına talip olmaktır. -
200/20 ne işe yararsa 100/10 olsa olurdu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Daima Gülümse -
espiri yapmayı bilmeyen espiri yapmasın ya _____________________________ -
250-25 geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
200 e 20 geldi
Bana neden hiçbirşey gelmedi? Edit:200-20 geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 9 Haziran 2018; 20:32:2 >
Bana da 250 ye 25 geldi. 259tl lik yedek patarya alacaktım, güzel alternatif olacak. Eğer gittigidiyor 150/30 vermezse buradan alacağım. _____________________________ 15 Temmuzu unutmadık, unutturmayacağız.
-
300/30 verdi onu da kullandığım hesabıma verdi. Hesaba ulaşamıyorum öyle bir hesabım olduğunu bile hatırlamıyordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
750/50 ve 250-25 geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sorunlu alışverişim @plusmarket sorun yaşadığım üye @steinbeck0635 -
Genelde %10'a tekabül eden çekler geliyor.
200'e 20 verdi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Sms 20 lira
Şaka la şaka |
|
espiri yapmayı bilmeyen espiri yapmasın ya
|
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı
iOS
Android