Şimdi Ara

Hepsiburada Satın Alınmayan Ürünün Parasını Aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır Hepsiburada sitesinden alışveriş yapmıyorum en son alışverişimi 04-12-2008 tarihinde yapmıştım.15-09-2009 tarihli cardfinans ekstremde Hepsiburada'nın yaklaşık 210 TL lik bir parayı 6 taksitle çektiğini gördüm ve ilk taksidi ödemek zorunda kaldım.Bu nasıl iş anlamadım ürün almadığım halde bu parayı neden çekiyorlar.Sizin başınıza da böyle bir durum geldi mi.Ne yapmalıyım bir yol gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calatrava -- 7 Ekim 2009; 13:10:57 >

• Hepsiburada ile görüştün mü?Eğer problem çıkarıyorlarsa ara bankanı deki bu işlem onayım dışımda gerçekleşmiştir.Ancak ilk etapta hepsiburada ile görüşmen şart.Bir açıklamaları elbette vardır.Yanlış yapıldıysa zaten düzeltilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pazardaki Artist

Hepsiburada ile görüştün mü?Eğer problem çıkarıyorlarsa ara bankanı deki bu işlem onayım dışımda gerçekleşmiştir.Ancak ilk etapta hepsiburada ile görüşmen şart.Bir açıklamaları elbette vardır.Yanlış yapıldıysa zaten düzeltilir.
    Dün mesaj attım cevap veren yok.

Orijinalden alıntı: calatrava

Alıntıları Göster
    Yanlış bilmiyorsam 1 ay önceki çekimleri bile banka yolu ile iptal edebiliyorsunuz. Karşı taraf sizin imzanız olan fatura yada kargo makbuzu göstermek zorunda teslim aldığınıza dair.

Alıntıları Göster
    hepsiburada sahtekarlığa meyilli bir firmadır ve her şeyi yaparlar. bankalar ve şikayetvar gibi siteler üzerinde de baskı kuruyorlar.
    siteye ulaşmaya çalışma , telefonla ulaşana dek çıldırma noktasına gelirsin .

savcılığa şikayet etmeni öneririm . ben öyle yaptım bu gün.

Orijinalden alıntı: buffalo

hepsiburada sahtekarlığa meyilli bir firmadır ve her şeyi yaparlar. bankalar ve şikayetvar gibi siteler üzerinde de baskı kuruyorlar.
    siteye ulaşmaya çalışma , telefonla ulaşana dek çıldırma noktasına gelirsin .

savcılığa şikayet etmeni öneririm . ben öyle yaptım bu gün.

Alıntıları Göster
    yaman01 arkadaşın dediği mantıklı geldi sonuçta ortada alınmış bir ürün yok Finansbank'a gidip durup izah etmem gerekir açıkçası bu site güvenimi sarstı olmayan ürünün parasını alıp üstelik 6 takside bölüyorlar hayret birşey.

• quote:

yaman01 arkadaşın dediği mantıklı geldi sonuçta ortada alınmış bir ürün yok Finansbank'a gidip durup izah etmem gerekir açıkçası bu site güvenimi sarstı olmayan ürünün parasını alıp üstelik 6 takside bölüyorlar hayret birşey.

Alıntıları Göster
    ben denizbankı aradım. firmadan ürün aldım, ürünü 2 aydır yollamıyorlar kredi kartı bedelini ödemeyin dedim . talebimi 45-180 gün içinde inceleyeceklerini söylediler . finasbank da aynı yanıtı verebilir sana ki muhtemelen öyle yapacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben denizbankı aradım. firmadan ürün aldım, ürünü 2 aydır yollamıyorlar kredi kartı bedelini ödemeyin dedim . talebimi 45-180 gün içinde inceleyeceklerini söylediler . finasbank da aynı yanıtı verebilir sana ki muhtemelen öyle yapacaktır.

Alıntıları Göster
    Artık online alışveriş yapmaktan iyice soğudum daha önce de Hemdebufiyata.com adlı siteden iki tane m2 kart aldım ürünü göndermediler üstelik 50 TL param gitti.

• quote:

Artık online alışveriş yapmaktan iyice soğudum daha önce de Hemdebufiyata.com adlı siteden iki tane m2 kart aldım ürünü göndermediler üstelik 50 TL param gitti.

ben 2 aydır ekran kartı bekliyorum . banka muhattap almıyor. hepsiburada artık mailleri bile yanıtlamıyor ve sabahtan beri defalarca telefonla ulaşmaya çalıştım , mümkünatı yok . sürekli hattan düşüyorsun .

quote:

ben 2 aydır ekran kartı bekliyorum . banka muhattap almıyor. hepsiburada artık mailleri bile yanıtlamıyor ve sabahtan beri defalarca telefonla ulaşmaya çalıştım , mümkünatı yok . sürekli hattan düşüyorsun .

Alıntıları Göster
    güven sağladıktan sonra yavaş yavaş sömürmeyemi başladılar ne :S nolyorz la

• quote:

Mesaj atmakla iş çözülmez.Bizzat ofislerine git veya telefonla ara.

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

güven sağladıktan sonra yavaş yavaş sömürmeyemi başladılar ne :S nolyorz la

sabah telefonun şarjı fulldü , şimdi boş hepsiburada da ne oldu benim sipariş soruma yanıt almak için .
    ne için?
    2 ağsutosta verdiğim ekran kartı siperişinin akıbetini öğrenmek için

yine girdim sıraya , bekleme sıram 17 .
    santrale bağlandım , kız 20 .sıraya bağladı

tam yazarken yine düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: PaşaTuning

quote:

İstanbul'da olsam giderdim ama orada ikamet etmiyorum.

quote:

quote:

02166331000 sen de gir sıraya

• quote:

quote:

quote:

quote:

02166331000 sen de gir sıraya

Alıntıları Göster
    Bankaya gideceğim.

• quote:

Bankaya gideceğim.

Öyle yapsan iyi edersin . Çünkü ben yine 1. sıraya kadar geldim ama 15 dakika da 1. sırada bekledim ve çat telefon kapandı . Kasten yaptıklarını düşünüyorum . Verecek bir yanıtları yok bana çünkü . Bu gün toplam 25+28+12+38+17 dakika hepsiburada'nın santral müziğini dinledim . Ama sorunumla ilgili tek yanıt alamadım .

quote:

Bankaya gideceğim.

Öyle yapsan iyi edersin . Çünkü ben yine 1. sıraya kadar geldim ama 15 dakika da 1. sırada bekledim ve çat telefon kapandı . Kasten yaptıklarını düşünüyorum . Verecek bir yanıtları yok bana çünkü . Bu gün toplam 25+28+12+38+17 dakika hepsiburada'nın santral müziğini dinledim . Ama sorunumla ilgili tek yanıt alamadım .

Alıntıları Göster
    Ya aramayın boş yere,yazık; aldığınız ürün tutarı kadar telefeon görüşme parası vereceksiniz,yazık olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Ya aramayın boş yere,yazık; aldığınız ürün tutarı kadar telefeon görüşme parası vereceksiniz,yazık olacak.

170 liralık alışveriş için 100 liralık konuştum herhalde . buna rağmen sorunda gram ilerleme yok

quote:

Orijinalden alıntı: faho

170 liralık alışveriş için 100 liralık konuştum herhalde . buna rağmen sorunda gram ilerleme yok

Alıntıları Göster
    teknosa.com da almadığın ürünün parasın kredi kartından alıyor. bunun adına kısaca interneti kullanmak suretiyle dolandırıcılık denmeli.
    mal varmı, teslim edilmiş mi? yok !!!
    parası kredi kartından çekilmişmi? evet.
    bankada harcamaya itiraz edip hemen savcılığa suç duyurusunda bulunmak lazım. savcılığa bakalım ne izahat verecekler.
    ayıklasınlar pirincin taşını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumbarağzı -- 13 Nisan 2010; 20:53:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lumbarağzı

teknosa.com da almadığın ürünün parasın kredi kartından alıyor. bunun adına kısaca interneti kullanmak suretiyle dolandırıcılık denmeli.
    mal varmı, teslim edilmiş mi? yok !!!
    parası kredi kartından çekilmişmi? evet.
    bankada harcamaya itiraz edip hemen savcılığa suç duyurusunda bulunmak lazım. savcılığa bakalım ne izahat verecekler.
    ayıklasınlar pirincin taşını.

Alıntıları Göster
    sanalkart kullanmanızı tavsiye ederim...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.