Takip ettiğim kadarıyla fiyatı yükselmeyen tek telefon. Yararlanılabilecek kampanyalar; Xiaomi telefonlarda 200 tl cüzdan puan kampanyası Eski telefonu verene 500 tl destek kampanyası Kartlarınıza göre banka kampanyaları, deniz bank 200 tl iade, cepteteb 100 tl iade,bonus 40 tl bonus Kişiye özel 100 tl indirim çeki(bende vardı) Ben 4400 tl ye sipariş ettim. 200 tl denizbankdan 200 tl cüzdan puan gelecek. Evde eski bir iphone 5s var 500 tl de ordan alacağım. https://www.hepsiburada.com/poco-x3-gt-128-gb-poco-turkiye-garantili-p-HBCV00000L61OA?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeheart44 -- 6 Aralık 2021; 15:41:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada Poco x3 gt 4499tl -4699tl oldu
-
-
Fiyat 4500 olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstteki sistemi nasıl yapacaz iPhone 6s bende var ama fiyat hiç birzaman söylenen olmuyor diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4700 olmuş
-
band 20 yok bu modelde 4g internet sorunu yaşayabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
En kötu 500 veriyor
Evdeki çöp telefonlar işe yarar.
Adamları uyandırdın
Paylaşım için teşekkürler. Fiyatı yükselmeyen demişsiniz ama 11.11'de 4.000 liraya sattı Hepsiburada, diğer siteler de 100 TL kadar daha pahalıydı. Herşey gibi bunun da fiyatı arttı maalesef.
teşekkürler
-
Nasıl tavsiye eder misiniz onu alma bunu al hangsii olabilir?
Ben aldım su an bu fiyata alınacak başka telefon yok. Tabi 200 arti 500 alabilirseniz
11.11 çok kısa süreli düştü evet
Normal fiyatı 4.5 civarıydı
Diğer telefonlar normal fiyatı da zam yedi maalesef
(Poco Türkiye Garantili)
(Xiaomi Türkiye Garantili)
(Oppo Türkiye Garantili)
(Realme Türkiye Garantili)
Yazan telefonları alıyorsunuz ya işte bu telefonların garantisi yok. Garantiyi unutun yani.
Bu telefonlar bozulduğunda KVK ya da Genpa'ya gönderiyorsunuz. Onlar da kendisi ilgilenmiyor merdiven altı bir firmaya gönderiyor. Artık ondan sonrası geçmiş olsun, uğraşıp durursunuz.
Muhtemelen yazdıklarıma inanmayacaksınız ancak 1 haftadır uğraşıyorum. Bu lanet çin firmalarının Allah belasını versin. Hepsiburada'yı da THH'ye verdim.
Bunu bilerek alın arkadaşlar.
-
KVK'nın o şekilde çalıştığını biliyorum ama GENPA Evofone ile işbirliği içinde çalışmıyor mu?
-
Burada önemli olan bir muhatap bulabilmek. Garantiye işin düştüyse Apple harici hepsi aynı. En kötü thh verirsin paranı alırsın. İthalatçı firma dükkanı kapatıp gitse thh den çıkan kararı kime uygulatacaksın?
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/415599-585582-696921/samsung-galaxy-m21_samsung-galaxy-m31s_poco-x3-gt/
-
Hepsiburada bu puanı yüklemiyor.
Çok ilginç. Dahil değil diyor
Xiaomi telefonlarda 200 tl cüzdan puan kampanyası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X