Bildirim
Hepsiburada parayı çekti ürün yok??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
durumu müşteri hizmetlerine detaylı olarak bildir gereken yapılır bende aynı sorunu hızlıalda yaşamıştım -
en guzelı boykot yapmak hıc urun almıycaksın akılları baslarına gelcek hergun boyle bır suru konu acılıyor ama gende bız alısverısı yapıyoruz notebook genel bolumundede bır suru akadasımız odemeyı yaptıgı halde laptopunu beklemektedır -
quote:
Orijinalden alıntı: heycan
durumu müşteri hizmetlerine detaylı olarak bildir gereken yapılır bende aynı sorunu hızlıalda yaşamıştım
Sağol cevap için. Müşteri hizmetlerine bir mesaj gönderdim bakalım ne olacak sonuç.
quote:
Orijinalden alıntı: kaan1596
en guzelı boykot yapmak hıc urun almıycaksın akılları baslarına gelcek hergun boyle bır suru konu acılıyor ama gende bız alısverısı yapıyoruz notebook genel bolumundede bır suru akadasımız odemeyı yaptıgı halde laptopunu beklemektedır
Doğru söylüyorsun aslında ama mecbur yapıyoruz. Alışverişte tekel durumuna gelmiş hepsiburada. Mesela bir batarya alacağım diğer siteleri de gezdim ama fiyat olarak %20 gibi daha uygun mecbur buradan alıyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X