Şimdi Ara

Hepsiburada parayı çekti ürün yok??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3d Secure sistemini kullanırken en son onay alındıktan sonra "bankanıza bağlanıyor" ibaresi çıktı ve dondu. ben de o sayfayı kapattım. ürün hala sepette görünüyor fakat bankadan para çekilmiş. sizce ne yapmalıyım başına böyle bir olay gelen var mı?

• durumu müşteri hizmetlerine detaylı olarak bildir gereken yapılır bende aynı sorunu hızlıalda yaşamıştım
  • en guzelı boykot yapmak hıc urun almıycaksın akılları baslarına gelcek hergun boyle bır suru konu acılıyor ama gende bız alısverısı yapıyoruz notebook genel bolumundede bır suru akadasımız odemeyı yaptıgı halde laptopunu beklemektedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

durumu müşteri hizmetlerine detaylı olarak bildir gereken yapılır bende aynı sorunu hızlıalda yaşamıştım

Sağol cevap için. Müşteri hizmetlerine bir mesaj gönderdim bakalım ne olacak sonuç.

quote:

Orijinalden alıntı: kaan1596

en guzelı boykot yapmak hıc urun almıycaksın akılları baslarına gelcek hergun boyle bır suru konu acılıyor ama gende bız alısverısı yapıyoruz notebook genel bolumundede bır suru akadasımız odemeyı yaptıgı halde laptopunu beklemektedır

Doğru söylüyorsun aslında ama mecbur yapıyoruz. Alışverişte tekel durumuna gelmiş hepsiburada. Mesela bir batarya alacağım diğer siteleri de gezdim ama fiyat olarak %20 gibi daha uygun mecbur buradan alıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.