Şimdi Ara

Hepsiburada Paraf Kampanyası (1-15 Kasım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
5
Favori
2.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hepsiburada Paraf Kampanyası (1-15 Kasım)

• Parafly olmadan asla :(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskıden parafın guzel tarafı kazanılan paraf puanın ertesı gun kullanılıyor olmasıydıı..paraf da diğer bankalara uymuş..olmadı hiç..artı maksımum paraf para 75 tl mıs..tırt bence..hepsiburada olması ayrı bir tırt..
  • parafınıza da sizede
  • Parafly dahil değil
  • İlk madde dikkatimi çekti...

Paraf POS'undan yapılacak işlemlerde geçerlidir ne demek... Haberimiz olmadan başka bir POS mu kullanacak hepsiburada...
  • Hep yazmak istemişimdir; ÇÖP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30 tl visa çeki 20 tl paraf günüm indirimi ile birlikte süper bir combo olur. Paraf gününü bekleyelim bakalım. Birde üstüne cek kampanyası gelir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

İlk madde dikkatimi çekti...

Paraf POS'undan yapılacak işlemlerde geçerlidir ne demek... Haberimiz olmadan başka bir POS mu kullanacak hepsiburada...

aynen size katılıyorum. hepsiburada başka pos kullanırsa, bizim suçumuz ne??.
    bu konuda hepsiburada Müş.Hizlerine soru yağmuruna tutalım. Halkbank pos yoksa, alışveriş yapmayacağız diye.
    zaten az puan belkide kullanmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 31 Ekim 2014; 18:11:23 >
  • maksi09 kullanıcısına yanıt
    Taksitli işlemi başka postan yapamaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

bu konuda hepsiburada Müş.Hizlerine soru yağmuruna tutalım. Halkbank pos yoksa, alışveriş yapmayacağız diye.

taksitli alışverişlerde zaten farklı pos kullanamaz tek çekimde ise hangi postan çektiği alışveriş anında görünüyor diye hatırlıyorum
  • aslında zalak bu bankalar...
    niye en az 500 limiti koyuyonki?
    limit koyma yine %10 ver daha çok ciro yaparsın....
  • n11 i bilen yok mu hazırlıkları yapalım ona göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuffefe

quote:

quote:

taksitli alışverişlerde zaten farklı pos kullanamaz tek çekimde ise hangi postan çektiği alışveriş anında görünüyor diye hatırlıyorum

3D ödeme ile yaparasanız alımı paraf posundan geçirmiş olursunuz. burası önemli.
    altın dahil olur mu şansımızı deneyelim bir diyen arkadaşlar olabilir belki boşuna uğraşmasınlar. halkbank altın posları hep ayrı oluyor.

• quote:

kullanabiliyor hocam size tavsiyem taksitli işlem yapınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

Orijinalden alıntı: yusuffefe

quote:

quote:

3D ödeme ile yaparasanız alımı paraf posundan geçirmiş olursunuz. burası önemli.
    altın dahil olur mu şansımızı deneyelim bir diyen arkadaşlar olabilir belki boşuna uğraşmasınlar. halkbank altın posları hep ayrı oluyor.

350 tl beyaz eşya +150 altın alımı yapılsa taksitli

yine ayrı pos dan mı geçer sizce

• omer14 kullanıcısına yanıt
    bir şekilde ayrılacağını, ayırt edileceğini ve puan kazanımı olmayacağını düşünüyorum. bugüne kadar deneyen arkadaşlar hep bir şekilde eli boş kaldı.
  • Paraf bitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idare eder. 4 ünde yüklenecek 75 lik çek, paraf günüm ve %10 paraf para ile asus zen fone 5 uygun fiyata gelir.
  • paraffly olmadan neyleyelim biz paraf ı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.