Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Aytemiz ile Akaryakıt Satması (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
126
Favori
195.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

17000 lira toplam hizmet ücreti.Yani sana 17000 liralık hizmeti 660'a satıyor.1 yıl geçerli alttada yazıyor zaten...

• 880 olan da fena değil. Kaskoya bunlar için ekstra bir sürü para verdik.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

pardon ben yanlış görmüşüm mesajı sildim

• fontix kullanıcısına yanıt

Ben aldım az önce teşekkürler bilgi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod bilgileri satın alımdan ne kadar süre sonra geliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Ortalama 5 dk içinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 saattir gelmedi

• Aytemiz uygulaması üzerinden yakıt kodu alınıyor mu arkadaşlar? Harcama tipi ne gözüküyor, bilen var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt

Siparişlerim kısmında sipariş detayına gir dijital ürün kodu yazan yere bak kodu orada görürsün.

Hesabı başkasına kullandırıyorsan veya hesabında farklı adresler kayıtlıysa bu adreslere de farklı telefon numaraları kayıtlıysa o zaman kod en son alışveriş yapılmış olan adrese bağlı telefon numarasına gitmiş olabilir.

Kod senin Aytemiz hesabına bağlı olan telefon numarana gelmediyse ve başkasına gittiyse bile plaka doğru olduğu sürece siparişlerim kısmından dediğim şekilde kodu görüp yine kullanabilirsin fakat öyle bir durum söz konusuysa muhakkak kaç paralık kod aldıysan deponda en az o kadarlık boş yer bulunsun. Örneğin 1000 liralık kod aldıysan ama depo 900 lirada dolarsa normalde 100 lira Aytemiz cüzdanına aktarılır ama bahsettiğim gibi bir senaryoda 100 lira yanlışlıkla gönderilen telefon numarası adına otomatik açılan cüzdana aktarılır ondan sonra uğraşırsın.

• den kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam hallettim. Biraz geç oldu ama teşekkür ederim

• Ziraatin aytemiz kampanyasına vaay üstünden bakiye eklesek iş yapar mı acaba? üye iş yeri ne gözüküyor ki

• mustpre M kullanıcısına yanıt

Ben de bunu merak ediyorum. Bilen, alışveriş yapan forumdaşlar aydınlatabilir mi?

• quizmoo Q kullanıcısına yanıt
    “”Aytemiz VAAY ve Aytemiz Araçtan Öde uygulamasinda, ödeme yöntemi olarak 'Kredi Karti' segilerek yapilan iglemler kampanyaya dahildir.””

Bu şekilde bir ibare var ancak bu şekilde kredi kartı seçip 900TL yatırıp kod iptal derseniz hani kod mobil cüzdana yüklensin diye sanırım provizyondan otomatik iptal ediyor yani mobil cüzdana bakiye olarak düşmüyor hocam. Ziraatin normalde kampanyalar birleşmiyor ama 1500/100 akaryakıt kampanyasında diğer kampanyalarla birlestirilemezi göremedim. Aytemiz 4x kampanyası qr ile ödeme ile birleştirip direkt postan 1500 çekmek denenebilir

• Yanlış bilgi vermek istemiyorum, bkm express ile ödeme yapıp iptal edince bakiyeye ekliyordu.
    Harcamayı akaryakıt olarak görüyordu diye aklımda kalmış.

• Merhaba,

Ben ilk kez kullanıyorum önce uygulamasını indirdim Vaay. Kaydettim plaka vs herseyi.

Sonra hepsiburada'ya girdim denemek için 500 liralık akaryakıt aldım. Kod vs geldi hepsi ama gözükmüyor uygulamada bakiyede. Mobil cuzdan 0 gözüküyor neyi yanlış yapıyorum? Gelen kodu nereye girecegim?

Katılım kodu gir bölümüne yazıyorum kodu ama kabul etmiyor

• ufo U kullanıcısına yanıt
    Gelen kodu yakit almadan pombaciya soyleyeceksiniz plakayı girdiginde sistemdeki ile eslesiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konya’da babamın dizel aracına yakıt alırken, Ankara’da da kendi benzinli aracıma yakıt alırken 2 farklı alakasız istasyonda eksik yakıt verildiğinden beri ben Aytemiz’i tercih etmiyorum. Kredi kartı puanlarını kullanmak falan pratik oluyordu ama baya baya ucuz diye eksik yakıt veriliyor, buna dikkat edin derim.

• Arif kullanıcısına yanıt

Aldığım akaryakıtın kaç litre olduğunu nasıl ölçerim?

• E006 E kullanıcısına yanıt
    Çeyrek depodan fazla yakıt olan aracımın deposu 48 litre iken 42 litre benzin verirse oradan anlaşılıyor. Babam üzülmesin diye ben söylememiştim benim aytemizden aldığımı görünce o da başka bir aytemizden aldı, sonra bana söyleyince ben de söyledim. 2024 Aralık 2025 Ocak aralığında denk geldi hepsi. İndirimli veriyoruz diyor da sürekli eksik veriyordu. Şikayet ettim bir şey çıkmadı.

Damacanaya yakıt almak isteseniz hacmi belli, vermezler.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.