Şimdi Ara

Hepsiburada Maxipuan Kampanyası(1-20 Ekim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
5.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hepsiburada Maxipuan Kampanyası(1-20 Ekim)

Hepsiburada Maxipuan Kampanyası(1-20 Ekim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 1 Ekim 2013; 11:37:29 >

• 300 e 30tl, 500 e 50 tl şeklinde olsa bir çok kişinin işine yarardı.
  • Ziraat maximum da dahil mi? 1000 tl ustunde mi gecerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendim -- 30 Eylül 2013; 19:04:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legendim kullanıcısına yanıt
    acaba altın alışverişinde geçerli mş.. külçe 10 gr 955 görünüyor.. 12 taksit olarak alınırsa gelecek olan 95 puan da hediyesi olur... normalde şuan gramı 97.5 , biraz pahalı oluyor ama 12 taksit olunca nakit ihtiyacı olanlar değerlendirebilir

altın alışverişi geçerli mi acaba
  • ibrahimok İ kullanıcısına yanıt
    87,5 olmasın?
  • memmet77 kullanıcısına yanıt
    pardon 87.5
  • Akaryakıtta her 50tlye 5tlden 100x5 e 30TL vermeler şimdi de 1000tl ye 100tl. Yakında 10binin altına bir halt vermeyecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mobildeyim arkadaşlar detayları göremiyorum , altın alımı ile ilgili bir sınırlama mevcut mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: legendim

Ziraat maximum da dahil mi? 1000 tl ustunde mi gecerli

ZİRAAT yok sanırım. ama genelde dahil olurdu. belki daha sonra eklerler

• altınla ilgili bir ibare yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

altınla ilgili bir ibare yok gibi

Bakalim kampanyaa duyurusu hepsiburada uzerinde yayina girsin o zaman goruruz. Daha onceden Altin dahil maxi puan kampanyalari olmustu Amma bit suredir HIC bit bankanin kampanyasina Altin dahil olmadi

• Arkadaşlar asıl soru bu maxi puanlar nerelerde geçerli nerede kullanacağız ?
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Axess internet alışverişine 50 Chip para kampanyasında altın dahildi... Site farketmeksizin olan bir kampanyaydı, 2 ayda bir olur, ben yine onu bekliyorum ama bu kampanya detayını da bekliyorum bakalım inşallah altın dahildir
  • Worldpuan lazım bu değil

• site kampanyayı başlattı şimdi geri çekti hala World puan kampanyası gorunuyor. sabah değişir sanırım

edit: tekrar max. kampanyasını koydular anlık düzenlemeye denk geldim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinder07 -- 1 Ekim 2013; 0:15:15 >
  • World kampanyası kliksaya sıçradı 100 lira orda var
  • Yav 500 liralık alacağım ürün var, bir önceki kampanyada vakıf world dahil değil diye hadi bekleyeyim dedim. Bunda da maximum karta çıktı hadi ablamınkini kullanayım diyeceğim 1000 lira harca diyor! Oldu, gözlerim doldu HB!
  • Kampanya pek net değil. 1000 liraya 100 lira anlaşılan.. Yani buradan yüzde 10 mu anlamalıyız.
  • Sanırım altında geçerli. Süprizle karşılaşmamak için biraz beklemek lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Axess internet alışverişine 50 Chip para kampanyasında altın dahildi... Site farketmeksizin olan bir kampanyaydı, 2 ayda bir olur, ben yine onu bekliyorum ama bu kampanya detayını da bekliyorum bakalım inşallah altın dahildir

Dogrudur hocam. Ben daha cok world ve maximum kampanyalarini takip ediyorum. Su an HB maximum kampanyasinda altin dahil gozukuyor ama belli olmaz. Daha bugun ilk gun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.