Şimdi Ara

hepsiburada mağazaya soru sormak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
39.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada'da satış yapan diğer mağazalar var. diğer mağazalara nasıl soru sorabiliriz acaba. mesela gittigidiyorda mağazaya soru sorma özelliği var.

• Direkt mağaza mesaj atma şansının olduğunu düşünmüyor zaten hepsiburada.comda diğer mağazaların satış yapması zaten hepsiburada.com un kalitesini baya düşürdü geçen orjinal diye xbox şarjı aldım marka olarak microsoft yazmasına rağmen sahte ürün gönderildi hepsiburada.com ürünün orjinal olduğunu savundu fakat bariz bi şekilde çin malı olduğu orjinal ürünle alakasızdı!
  • Olabildiğince Hepsiburada'nın satıcı olduğu ürünü veya puanı çok çok yüksek mağazaları tercih etmenizi öneririm bana da kırık ürün gönderdiler, kanıtlayamadım ve param yandı gitti..
  • Ürün sepete eklenir. Ödeme sayfasına geçilir. KArt bilgileri girilip sipariş özeti kısmına kadar ilerlenir. sizden onaylamanızı istediği satış sözleşmesinde satıcı adı soyadı anası danası numarası adresi yazar. Aramızda kalsın.
  • hepsiburada dışında satış yapan mağazalar varsa şayet n11'deki gibi soru sorulabilmeli diye düşünüyorum. bu haliyle sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol23

Olabildiğince Hepsiburada'nın satıcı olduğu ürünü veya puanı çok çok yüksek mağazaları tercih etmenizi öneririm bana da kırık ürün gönderdiler, kanıtlayamadım ve param yandı gitti..

aynen banio denen firmadan bişi aldım leş gibi paketlemişler rezil herifler içinden kırık çıktı geri gönderdim almamışlar bile kutuyu.bazı firmalardan hiçbişi almamak lazım. hb da arkasında durmuyor direk paslıyor tutanak mutanak diye
  • satıcısı hb olmayan mağazalarda kargoya verilmeden iptal - iade bile yapmıyorlar
    dandik bir sistem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda böyle aptalca şey görmedim. Adamlar ürünü kargoya geç veriyor, teslim tarihini on gün sonraya koyuyor ve parayı veren kişi olarak benim hiçbir iptal hakkım, satıcıya soru sorma hakkım yok şu anda. Böyle saçmalık mı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.