Şimdi Ara

Hepsiburada - Korayspor %40 indirim. Indirim artık sepette düşmüyor. (korayspor yalpa yapma olm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
5.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/magaza/korayspor

http://www.hepsiburada.com/kinetix-7m-silvana-erkek-spor-ayakkabi-100239756-p-HBV000004LCP6?magaza=korayspor

Mesela Bu ayakkabı..

Hepsiburada - Korayspor %40 indirim. Indirim artık sepette düşmüyor.   (korayspor yalpa yapma olm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 5 Eylül 2017; 16:53:34 >

• Kinetix ayakkabılar hangi ara üç haneli sayılara çıktı yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lescon L-4020 kullanan var mı? 100TL'ye düşüyor, piyasanın gerçekten altında. Ürün iyiyse alsam diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneri: Bu ayakkabiyi flo da 3-4 yil once oylesine denedim nasil yapmışlar diye ayagimda da nike air max vardı bu tarzlardan denedim bunu tavsiye etmiyorum dengede duramiyorsunuz basinca Az birsey havalaniyorama düz ayakta durunca degisik cambaz gibi dengede tutmada calisiyorsunuz.Calisanda geldi o sirada denge isini yapamamislar dedim o da ewt malesef air max gibi olamaz dedi.

2.si ise suanda adidas in cloudfoam tabanlı Ayakkabısı var onu bile 150tl ye aldim o yüzden kinetix bu parayı asla haketmiyor sadece marka icin demiyorum her yönden haketmiyor.

• Scooter botlar fena değil sanki. Tarçın rengi nasıldır güzel duruyor mu giyince?

• Ekşisözlükteki yorumlar ne kadar gerçeği yansıtır bilemem ama gözümü korkuttuğu kesin. Korayspor dan yakın zamanda alışveriş yapan arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur.
  • Furuichi kullanıcısına yanıt
    5 alışverişim oldu. 1 tanesinde 1 hafta beklettikten sonra stok yok dediler 2 gün sonra paramı aldım. Aldım ama fena sinir yükselişleri yaşadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİGROS HEMEN 30 TL İNDİRİM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skechers ayakkabılardan bi tane aldık bakalım. Umarım gelir, herkese iyi alışverişler. Güzel fiyatlar var gerçekten, ürüne tıklayınca fiyat düşüyor.
  • 1 Hummel ve 1 scooter aldım.

Umarım sorunsuz şekilde ulaşır.

Teşekkürler dostum konu için.

• karg olmasa iyyimiş
  • 44 no lumberjack
    89 TL 1 tane vardı
    aldim

Hepsiburada - Korayspor %40 indirim. Indirim artık sepette düşmüyor.   (korayspor yalpa yapma olm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 5 Eylül 2017; 9:57:50 >
  • Scooter botlar uyguna geliyor arkadaşlar. Piyasa 180-200 arası hb ile 95 lira.

Konu için teşekkürler tnt hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 5 Eylül 2017; 11:34:5 >
  • Hayırlı olsun güle güle kullan arkadasım.
  • Konuyu açan arkadaşa Teşekkürler
  • Furuichi kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda air max aldım gelen ürün ya sahteydi yada 2.kalite gibi bişeydi.Spor mağazalarındanda takip ettiğim bi üründü bana gelen ürünle arasında bariz fark vardı iade gönderdim.

• saol kardeşim 1 new balance 2 koşu ayakkabısı toplamda 3 ayakkabı aldım ;)
  • Kullandigim ayakkabı nike ve tabani yürürken çok ses çıkarıyor. Ayakkabı sahte olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Scooter botlar uyguna geliyor arkadaşlar. Piyasa 180-200 arası hb ile 95 lira.

Konu için teşekkürler tnt hocam.

Hocam nasıl bu bot alınır mı ?

• Arkadaşlar kargoyu düşürmek için 5 10 ₺lik giyim ve ayakkabı ürünü ne olabilir ? İlla korayspordan olmasına gerek yok.
  • korayspor a güvenmeyenler için : satıcısı hb olan hummel larda sepette 100/30 indirim var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.