Şimdi Ara

HEPSİBURADA İphone 5s 16 gb (gold)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ne diyeceğimi bilemedim ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tosba parasi.4S le yola devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kasımdan sonra da bu fiyatı yazabilecekler mi acaba

• gerçekten fırsattan istifade ha bide hepsiburada gibi internet alışverişlerinde öncü bir kurumun böyle fırsatçılık yapması çok garip sadece renk farkından dolayı bu kadarı da olmaz sırf bu renk şu anda çok popüler ve ulaşılması biraz zor diye sankim gerçek altın bu cihaz yuh yuh hepsiburada
  • Adamlar getirmis 10 tane ucuz koysa aninda gider boyle bedava reklamda olmamis olur

• bu arada pöh62 arkadaşımızın dediği gibi tüm gsm operatörleri 1 kasımda satışa sunacaklarını bildirmişler. bide ocak ta apple store İstanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşkazalı48

gerçekten fırsattan istifade ha bide hepsiburada gibi internet alışverişlerinde öncü bir kurumun böyle fırsatçılık yapması çok garip sadece renk farkından dolayı bu kadarı da olmaz sırf bu renk şu anda çok popüler ve ulaşılması biraz zor diye sankim gerçek altın bu cihaz yuh yuh hepsiburada

yazıklar olsun hocam hepsiburada ya kendisi siyahi kaç liraya aldıysa sarıyıda o fiyata ithal ediyor ama satışta niye o kadar abartıyosunuz be haysiyetsızler madem siyah yerine hepsini o renk ithal edip siyah fiyatına sataydiniz ama yok illa millete kazık atmak gerek sonuçta şuan ülkede bi tek bunlarda var

• Apple'dan hisse senedi almıyoruz.Telefon alıyoruz arkadaş böyle fiyat mı olur ?
  • Yarin bizim sahini satayimda alayim bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3000 e bırakırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Ünlüler,gösteriş merakı olanlar kapışır bu telefonu,maksat herkesten önce ben aldım.
  • Gold harbiden iyi dikkat cekiyor disarda gozler hep ustunde sevmiyorum ama millet cok ilgili bu iphone isine

• Bu arada BİM i tebrik etmek lazım hepsiburada gibi fırsattan istifade etmedikleri için
  • O nasıl bi fiyattır Allah aşkına , 1850 Dolara geliyor. Vergi vs değil bu , tam bi soygunculuk...
  • Kargo bedava beyler.
  • Ereyon da da 2650 tl

LINK

Anlaşılan operator fiyatları bunların pek altında olmayacak...
  • ereyonda uzay gri rengi var genelde bu renk tüm firmaların mevcut galiba ama bahsettiğimiz altın renkli iphone 5s onu da şu anda hepsiburada faiş bir fiyata sunuyor yukarıda arkadaşımızın bahsettiği gibi kargo ücreti de cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

Ereyon da da 2650 tl

LINK

Anlaşılan operator fiyatları bunların pek altında olmayacak...

Operatirler sadece kontratli saticak.(buyuk ihtimal)

• 100 lirada maksi puan var epey ucuza geliyo onunla alıp stok yapmak lazım.
    Neyin kafasını yaşıyo hocam bu adamlar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.