Bildirim
Hepsiburada/Hepsipay 25 hepsipapel
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana gelmemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Haydar baş gelmiş bana
ne alınır dijital teslim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Steam kodu al 20 liraya satarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
SMS geldi ama hesaba girince bişey yok. Bişeyi aktif etmek mi lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
daha önce hepsi burada cüzdan ile alısveris yapımıs hesapa mı gelmis yoksa 0 hesapa mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıyahıncı -- 17 Temmuz 2021; 20:4:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farklı hesaplarınız vardır muhtemelen onları kontrol edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sıyahıncı
daha önce hepsi burada cüzdan ile alısveris yapımıs hesapa mı gelmis yoksa 0 hesapa mı?1 sene önce alış veriş yaptığım hesaba gelmiş. Toplam 1 alış veriş var
Steam kodu almak istediğimde yüklenen hepsipapelleri ödeme adımında göstermiyor. Normal ürün almayı denediğimde ise hepsipapel ödeme admında gözüküyor. Hepsipapel ile dijital kod ödemesi yapılamıyor galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Temmuz 2021; 20:47:57 >_____________________________ -
galiba öyle hocam
Hb papel yüklediği hesabıma alt limitsiz 25tl de çek yüklemiş sağolsun. Onları kullanıp normal bir ürün aldım. İyi oldu :)
ben 1 tl atıp çekilişe katıldım
Gönlünüze göre olsun hocam.
Bana da sms geldi fakat hesaplarımın ikisine de baktım bakiye sıfır görünüyor. Anlamadım.
SMS gelmesine rağmen hesabın içi boş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
| MacBook M1| Lenovo Yoga 510 | Acer 144 Hz 1 ms Monitor | x2 GTX 1060 6 GB SLI | HP2311GT | HAF 912| i7 6700| Razer Deathadder | Logitech G35 | Logitech G633| iPhone 14 Pro Max| SuperOnline 1000 Mbps -
quote:
Orijinalden alıntı: Gemeo
SMS gelmesine rağmen hesabın içi boş.hocam aynısını ben yazmıştım fakat şifremi unuttum yoluyla mailleri deneyince bir hesabım daha olduğunu fark ettim. daha önce farkında değildim. hesaba giriş yaptım ve 25 lira değerinde hepsipapel ile karşılaştım, sizde deneyin isterseniz.
_____________________________ -
Gelmeyik.
Sms geldi bende de bişey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Kurt Kuzuyu Kaptığı Yeri Dokuz Kez Dolaşırmış... -
6-7 hesap var ne SMS geldi ne hesaplarda bir şey var..
Ama olsun her gün hepsiexpressten yararlanıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar

Senin konuyu hortlatman neye yaradı peki |
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X