Şimdi Ara

GARANTİPAY İLE CARREFOURSA.COM 30 lira BONUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
6
Favori
3.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GARANTİPAY İLE CARREFOURSA.COM 30 lira BONUS

Kampanya Detayları:

• Kampanya 16-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında geçerlidir. GarantiPay ile Carrefoursa.com’da 200 TL ve üzeri alışverişe 30 TL bonus verilecektir.
    • Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce BonusFlaş içerisindeki ilgili kampanyada bulunan “HEMEN KATIL” butonu tıklanmalıdır.
    • 30 TL bonus kazanmak için ödemeler Carrefoursa.com web sitesinden GarantiPay ile ödeme tamamlanmalıdır. Carrefoursa mobil uygulaması geçerli değildir.
    • GarantiPay; BonusFlaş kullanıcılarının internet üzerinden yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak tamamlamalarını sağlar.
    • Ödeme sayfasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay’i seçin. Açılan ekranda Garanti  Bankasında kayıtlı telefon numaranızı veya TC Kimlik numaranızı girin. Telefonunuza BonusFlaş’tan bildirim gelecektir, gelen bildirimi açarak veya doğrudan BonusFlaş ödemeler bölümünden işleminizi görüntüleyebilirsiniz.
    • Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL bonus kazanabilir.
    • Carrefoursa.com siparişlerinde teslimat tarihi en geç 31 Mayıs 2019 ve teslimat sırasında net ödeme tutarı minimum 200 TL olan siparişler bonus kazanabilecektir.
    • İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.
    • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilebilir, ek kart, sanal kart dahildir.
    • Kampanyaya sadece Garanti Bonus, Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genç, Bonus American Express dahildir. Paracard ve Money Bonus kartlar kampanyaya dahil değildir.
    • Kazanılan bonuslar 5-15 Haziran 2019 tarihleri arasında tüm Garanti üye işyerlerinde ve GarantiPay geçerli web sitesi/ mobil uygulamalarda kullanılabilmektedir.
    • Kazanılan bonusları GarantiPay ile ödemede kullanabilmek için, ödeme işlemine başlamadan hemen önce BonusFlaş’a parola ile giriş yapılması gereklidir.
    • Kullanılmayan bonuslar 16 Haziran 2019 tarihinde geri alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 16 Mayıs 2019; 8:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum sorunun cevabı nedir acaba?

• mirana1 M kullanıcısına yanıt
    Herşey çok güzel olacak YTD.

• 19 Mayıs Çarşamba kampanyası ile 75+30 :105 bonus gelir. Unutmayın son gün 19 mayis
    GARANTİPAY İLE CARREFOURSA.COM 30 lira BONUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vefa1453 -- 16 Mayıs 2019; 0:33:29 >
  • 19 Mayıs’a özel 19 lira bonus kampanyası da gelebilir 19 Mayıs’ı beklemekte fayda var

• mirana1 M kullanıcısına yanıt
    Bilerek artiyorlar belli günlerde düşüyor fiyatlar takipte kalalım

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

19 Mayıs’a özel 19 lira bonus kampanyası da gelebilir 19 Mayıs’ı beklemekte fayda var
    200/19 restorant

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bonus Flashtan katilamiyoruz galiba flashta hala yok

• Kampanya bonusflasta yok sms le katıldım. Ödemeyi garantipay ile yaptım ama sadece 30 tl geldi. 75 gelmedi aynı durumu yaşayan varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacagri

Kampanya bonusflasta yok sms le katıldım. Ödemeyi garantipay ile yaptım ama sadece 30 tl geldi. 75 gelmedi aynı durumu yaşayan varmı?
    Sms gelmiyor bu aralar bonus uygulamasına düşünce bakarsin. Bu arada yarın sisteme düşünce satın almak daha iyi değilmiydi.

• Vefa1453 V kullanıcısına yanıt
    Sarının heran ne olacağı belli olmuyor. Smsle kampanya yada katıldım alayım dedim şoka uğradım😄 bakalım flasha düşünce bakalım

• Tesekkurler.

• Fiyatlar çok yüksek, elektronik kampanyasından gelecek 30 bonusa da göz dikmişler.
  • 75 bonus hangi kampanyadan geliyor.

• kampanyalar karışmış başlık carrefoursa, gittigidiyor garantipay ile 75 TL + 30 TL sanırım bahsedilen
  • soru nedir? özelse özelden alabilir miyim?
  • konu başlığı ile konuda yazılanlar çok garip
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Arkadas gg diye açtı Carrefour a çevirdi başka yerde var diye ortalık karıştı soru yok 😂

• Konu sahibi bı açıklama yap buralar karışır 😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.