Şimdi Ara

Hepsiburada Flash bellekler yanıyor.. Kargo da Bedava ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
4
Favori
4.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 32gb olanlara baktım. ancak yazma hızları neden yazmıyor ? acaba düşük diye mi
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    http://usbspeed.nirsoft.net/?pdesc=Kingston+DataTraveler+SE9+USB+Device&vname=Kingston+Technology&vid=2385&pid=5769

Linkte bu serinin kullanıcı testleri var. Bu fiyatta ki bir ürün için gayet iyi değerler.
  • Sandisk Cruzer Fit hakikaten inanılmaz ufak bir ürün, kaybetmemek için zorlanıyorsunuz, arabada kullanmak için yapılmış neredeyse... Hani şöyle diyeyim, bilgisayarın USB portları toz almasın diye kapak olarak bile kullanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

saniyede en fazla 3-4 mb ile dosya yazıyor. Alacak olan arkadaşlar bunu bilerek alsın. Hayır bende de var bir kaç tane ordan biliyorum.

aynen en fazla 3-4 mb değer görürsünüz onu bilerek alın
  • cruzer fit takibimdeydi. araba teybi için süper bir ürün önceden kargosu çıkıyodu şimdi güzel olmuş.
  • vay arkadaş karttaki bakiyeyi bitirmesem 16 lık bende alırdım bir tane
  • Herkes demiski "hiz konusunda cöp urunler, fazla beklentisi olmayanlar icin ideal"

1tb bahsetmiyoruz 8gb bahsediyoruz atsin 20dkda atsin ama isini yapsin

Konuyu acana arkadas su siralar alacaklar icin acmis fiyatta iyi tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçende de n11 de 8 gblik flashlar 8 tl ye verilmişti oradan 2 tane kapmıştım. sürekli kullanacak değilim 1-2 çıktı işim oluyor kırtasiyelerle saf saf ugraşıyorum dosya konusunda. basit işler için ideal

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

http://usbflashspeed.com/42202

bu testteki modelle aynı değil mi hepsiburadada satılan ürün? aynı ürünse bence iyi.
    http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-16gb-mini-metal-usb-bellek-dtse9h-16gbz/productDetails.aspx?productId=bd300030&categoryId=970

aynı ürün var bende yazma hızı 5-6 civarı oluyor max. okuma hızı ise 16-20 arası.Ama hız testi yapmadım Windows un dosya atarken yazdığı değerler bunlar.

• 16'lık kingston alalım lazım olur haber veren arkadaş teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz firsatlardan aldigim iki sandisk usb bellegim bozuldu cok yakin ara. Biri ultra, biri de su mercimek tiplilerden. Birden kendini yazmaya kapatti ikisi de, internetten ne denediysem olmadi. Sandisklere karsi bi mesafeli durusum var artik :)

Internetten alinca da pesine gidemiyorsunuz. Oyle bir risk var cok nadir bozulsalarda (gerci nadir olayini ayni ay icinde iki sandisk ile astik ben).

Kingstonun metalinden bende de var. Yazma hizi dusuk ama cok sik, tavsiye ederim.

• oğlanın resimlerini yedekliyorum, bebekliğinden bugüne ne kadar foto varsa hepsini doldur koy bir kenara, makine göçtü disk bozuldu uğraşmıyorum. bunlarıda yine foto yedeklemeye kullanırım teşekkürler.
  • Cruzer Fit almıştım 3-4 gün önce Hepsiburada'dan , arabada kullanmak için fazlasıyla ideal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

İki tane kingston aldim, ikisini ayri ayri sipariş geçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamadım ben de aldım bir kingston. Zamanında 8 Gb olanını 35'e almıştım. (Halen onu kullanıyorum)
  • Mikro sd kartlara da benzer kampanya yapsalar keske. Hala kargo ucretli urunlerin uygun fiyatli olanlari

• İki tane 16 GB aldım...Sabah sabah 25.79 lira girdi...
  • Bir tane 16 GB aldım. Haber veren arkadaşa çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss480

oğlanın resimlerini yedekliyorum, bebekliğinden bugüne ne kadar foto varsa hepsini doldur koy bir kenara, makine göçtü disk bozuldu uğraşmıyorum. bunlarıda yine foto yedeklemeye kullanırım teşekkürler.

Bu belleklerin kaybolması kolay hocam. İlaveten bulut kullansan iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.