< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (66. sayfa)

-
-
Neyseki süreç problemsiz şekilde tamamlandı. Darısı diğer başvuru yapanların başına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limpmust -- 25 Nisan 2023; 13:48:39 > -
Her telefona 2500tl indirimi veriyor mu. Basvururken oyle birsey goremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alacağın telefonun sayfasında "Faydalan" butonuna bastıktan sonra ödeme seçeneği olarak Nakit" ya da "Hemen Al Sonra Öde" seçip alttaki adımlarda telefonunun modelini bulabiliyorsan +2500 desteğinden yararlanabilirsin. Kupon olarak seçersen +2500 den yararlanamıyorsun.
Ödemeyi "Kupon" olarak seçtiğinde liste farklı, "Nakit" ve "Hemen Al Sonra Öde" seçtiğinde farklı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amaat -- 25 Nisan 2023; 14:24:9 > -
Bu kampanyanin sartlari nerede yaziyor. Ben hesabimdan daha once bir arkadas icin geri odeme ek odeme kampanyasindan yararlanmistim. Ama 1 sene falan oluyor. Tekrar yararlanabiliyor muyum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kuponları 30 Nisan tarihine kadar kullanmazsak yalnızca hepsiburada satıcılı ürünlerde kullanabiliyormuşuz...
-
bence en mantıklısı elden daha yüksek fiyata vermeniz
-
Bu hb eskiyi yenile süreleri neden bu kadar uzadı geçen sene işlemler 4 gün sürmüştü 10 gündür ürününüz incelenecektirde duruyor mhden talep oluşturdum 2 gündür onlardan da cevap gelmedi.
Daha telefonu açmadık i11 64gb almıştık 16.300 şimdi olmuş 15.700. Siparişi iade etmeyi düşünüyoruz çünkü iade hakkımız dolacak. Tekrardan ek ödemeden yararlanabiliyor muyuz bir sınırlama var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 26 Nisan 2023; 15:24:46 >
-
Listede Xiaomi Mi6 128GB olmasına rağmen verilecek bir teklif yok diyerek kabul etmiyor. Bilginiz var mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durum bende de var. Vermek istediğim telefon iPhone 6s plus 32gb, listede yoktu eskiden +2500 için, bu hafta eklenmiş ama sizin gibi kendi telefonumu seçtiğimde teklif vermiyor. iPhone 6s Plus 16gb +2500 listesinde hep vardı, onu seçince teklif veriyor yine buraya kadar bir sorun yok.
Hepsiburadaya bununla ilgili ticket açtım, detaylı ve fotoğraflı ekledim sorunlar/talepler bölümüne. 3 gün orada bekledi, bir kaç defada aradım böyle bir sorun var kampanyadan yararlanamadan almak istediğim zam yedi bir an önce öncelik verir misiniz diye, tamam diyip kapattılar hep, talep hep orada açık görünüyordu. En son dayanamadım daha fazla zam gelir diye 16gb telefonla takas işlemi girdim, yeni telefonun siparişini verdim. 32gb telefonu göndereceğim.
Dün akşam müşteri hizmetleri benim talebime şunu yazıp kapatmış;
Bunu yazıp talebi çözüldü olarak işaretlemiş. Ben 16gb fiyatına 32gb telefon göndereceğim, fiyatına da razı oldum açıkcası ama hb nin bu tutumunu hiç hoş bulmadım. O yüzden haftaya 32gb telefonu tüm aksesuarlarıyla göndereceğim yinede. Kabul etmeyip geri gönderirlersede yapabileceğim bir şey yok artık. Dolar kurunun bu gidişatıyla problemi de çözmeleri için ne kadar baskı yaparsam yapayım çözmeyecekler. Tertemiz 6s plus 32gb, olmadı elden felan okutacağım artık.
Not: Uzun uzun yazdım tecrübemi, belki size de bi fikir verir. :)
-
Direk geri yolluyorlar üzgünüm anladığım kadarıyla apple ile anlaşma yapmışlar o form dışında bişey gelirse kesinlikle almıyorlar apple gelen telefonun değiştirilmesine karşın bi önlem almış diye düşünüyorum.
benim cihaz parasi yatti. Ama kampanya iadesi yatmadi
Bende geçen iphone 6 64gb gönderdim listede yoktu 32gb seçtim gönderdim telefon bozuk açılmıyor zaten. Bugün onaylandı diye mesaj geldi. Telefon açılmadığından pek dikkat etmediler sanırım
Göndersin yapacak bir şey yok, ya elden satarız ya da yaşlılardan birine hediye ederiz artık. Ben yinede şansımı deneyeceğim 😄
hayırlı forumlar daha evvel vatan bilgisayar degisim kanpanyasından faydalandım destek+telefon parası hesabıma yattı sorunsuz bi sekilde hepsi burada fiyat daha iyi hepsi burada degisim kanpanyasında sorun yasayan oldumu tavsiye edermisiniz saygılar iyi forumlar
-
Hesaplanan tutarlar hepsipay ödemesinden düşülerek önümüzdeki taksitler tekrar hesaplanmış. Gayet iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 28 Nisan 2023; 8:37:6 > -
Benim paraf kart her ayın seçtiğim bir günü 30 bin tlye kadar olan harcamamı 2 ay erteliyor. Bu şekilde alırsam her taksiti 2 ay ertelemiş olacağım o zaman değil mi?
Bildiğim bir konu değil malesef :)
-
Vatan telefonu biraz daha pahalı ve +2100tl destek veriyor. Mediamarkt da Vatanla aynı fiyattan satıyor ve +2000tl destek veriyor. HB eğer kendi satıyorsa daha uyguna satıyor +2500tl destek veriyor yenileyeceğiniz telefona. Hangisi daha işinize geliyorsa oradan alın hocam, teklif ücretini almada 3 ünde de problem olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X