|
|
|

1 Mobil
|
|
|
hocam 13 ile 14 arasında gözle görünür bir fark yoktur herkes de bu yüzen şikayet ediyor 5 sene 6s plus kullandım üstüne ne cihazlar çıktı günlük kullanımda etkilemedi 7-8 k verileceğine 2-3 sene sonra daha üst bir telefona geçmek mantıklı olan yoksa uğraştığına değmez apple ürünlerinde cihazın değeride düşmediği için elden çıkarması kolay olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 16 Şubat 2023; 20:29:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Saygı duyarım iyi forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, Benimde beklediğimden fazla fiyat düştü açıkçası. Sizinde oldukça düşmüş. Hayırlısı olsun. Ben teklifi genede kabul ettim dışarıda elden satmakla uğraşmak istemedim. Umarım sizin içinde hayırlısı olur. Yazdığınız için teşekkürler. İyi akşamlar dilerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Tam böyle bir soru var mı diye yorumları okuyordum iyi denk geldi, benim de cihazımın pili %82, tertemiz bir cihaz sadece garantiye göndermiştim ve ekran komple değişmişti. Bu tür şeylerde fiyat kırmıyorlar yazılanlardan anladığım kadarıyla. tek sorunum Apple'a garantiye verdiğim cihazın vida yerlerinin kenarı bana geldiğinde minik çizikler vardı, bunu sorun ederler mi? (böyle bişey nasıl olabilir diyenler için önceden yazdığım bir mesajı alıntılayıp paylaşayım, cihazın garantiye gönderilmeden önce videosu duruyor.) ----- Alıntı: iPhone 11 telefonumu TROY 'a garantiye vermiştim ve ekran değişimi için Apple'a gönderildi cihaz (piksel hatası vardı), cihaz geldiğinde vida yerlerinin kenarları yani kasa çizilmişti ayrı olarak normal de kılcal çizik bile yokken cihazın alt tarafı komple çizilmiş şekilde olduğunu fark ettim. Bununla ilgili Apple ile görüştüğümde ilgili kişi konuyla ilgili araştırmasını yapıp ertesi gün bana döndü, ve aldığım cevap şu şekildeydi; Apple, teknik servise gelen ürünlerin teknisyenler tarafından KOZMETİK OLARAK zarar görmesinde sorumluluk kabul etmiyormuş. (burada tezatlık kendi çalışanı, başkasının malına zarar veriyor ama Apple beni bağlamaz diyor) Bununla ilgili peki benim suçum ne burada, cihaz sizin hatanızdan dolayı sorunlu ben zarar vermedim üstüne üstelik yine benim hatam olmayan bir durum yüzünden ben zarar görüyorum tertemiz telefon gönderdim ve çizik olarak geri aldım dememe rağmen maalesef yapabileceğimiz bir şey yok kurallar bu şekilde diyerek aynı şeyleri tekrarlamaya başladılar. Bende zamanımı boşa harcamak istemedim, buraya yazmamdaki sebep benim gibi böyle bir sorun yaşayan var mı? Var ise nasıl bir yol izlediler? NOT: CİHAZIN BU DURUMDA OLMASI TAMAMEN APPLE İLE ALAKALI, TROY SADECE ARACI BİR FİRMA OLDU ÇÜNKÜ CİHAZ APPLECARE İLE APPLE TEKNİK SERVİSİNDE TAMİR GÖRDÜ. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 17 Şubat 2023; 22:43:12 > |
|
2. el piyasasını pek bilmiyorum ama bu fiyatlara satmak için çok uğraştıracağını düşünüyorum. Ayrıca harcanacak vakit, yakıt ve sabır da ayrı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 20 Şubat 2023; 22:38:11 > |
|
sözleşme dediğiniz yere nerden ulaşıyoruz hocam. Bir de yeni telefon sipariş ettik diyelim mesela diyor ki 23 şubata kadar eskisini göndermeniz gerekir. Yeni telefon geldikten sonra gönderemiyor muyuz? yoksa bu tarih geçince bi daha gönderim yapamıyor muyuz? |
|