Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.334
Cevap
149
Favori
278.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Giriş

5950 TL ön teklifti. 3369 TL yeni teklif verdiler az önce.

Kabul ettim.

@bdurmus

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam 13 ile 14 arasında gözle görünür bir fark yoktur herkes de bu yüzen şikayet ediyor 5 sene 6s plus kullandım üstüne ne cihazlar çıktı günlük kullanımda etkilemedi 7-8 k verileceğine 2-3 sene sonra daha üst bir telefona geçmek mantıklı olan yoksa uğraştığına değmez apple ürünlerinde cihazın değeride düşmediği için elden çıkarması kolay olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiyi yenile kampanyası kapsamında ilk kez işlem yaptım. Üç yıl kulkanılmış Xiaomi telefon sattım Hepsiburada'ya. İlk sundukları teklif ne ise aynısını onayladılar. Bir kuruş dahi fiyat kırmadılar. Çünkü telefonum ilk aldığım günkü kadar temizdi. Üç yıl kullandım ama en ufak bir kılcal çizik dahi yoktu.

Telefonu şantiyede kullanmış gibi yıpratıp Hepsiburada'ya gönderdikten sonra fiyat kırdılar diyenlere aldırış etmemek gerektiğini anladım. İlk teklifi verirken telefonun yıpranmamış olduğunu varsayarak fiyat veriyorlar. Ben böyle tahmin etmiştim, tahmin ettiğim gibi de çıktı.

Herkes kendi telefonunun durumunu bilir. Fiyat kırılıp kırılmayacağını da tahmin eder.

Açıkçası ben bu hizmetten memnun kaldım. Şurada burada pazarlığa tutuşup satmaya çalışmaktansa kurumsal firma ile iş yapmak güzel.

Son bir not: Özel bir durumdan dolayı, eski telefonu yaklaşık 7-8 gün geç gönderdim. Herhangi bir sorun olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TrollSlayer kullanıcısına yanıt

Bence var hatta gsmarena bile fark olduğunu söylüyor incelemesinde her neyse bu kişiden kişiye değişir iyi forumlar

Hal boyle olunca teklifi reddettim, tertemiz telefon sadece kirmizi renk oldugu icin kameranin cercevesinde kullanima bagli boya atiklari vardi onun disinca nokta cizik vs yoktu, 2 seneden fazla kullanilmasina ragmen pil durumu %88 di. Kendim satmayi denerim, olmadi yedek telefon olarak kalsin daha iyi diye dusundum.

Daha onceden nakit olarak 1 adet iphone 11 128 ve 11pro 64gb gondermistim ve fiyat kirmamislardi, onlarda sozlesmede alici hepsiburada gozukuyordu, bu seferki islemde alici garantili teknolojiydi, belkide bu kadar fiyat kirmalarinin nedeni bu firmanin olucu olmasidir.

Fiyat kirma nedenleri:
    -Ekranin sol kisminda golgelenme var
    -Kullanima bagli kilcal cizikler mevcut
    -İsinma mevcut
    -Ust hoparlor sesi net degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 16 Şubat 2023; 20:29:20 >
  • FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

Saygı duyarım iyi forumlar

Merhaba,

Benimde beklediğimden fazla fiyat düştü açıkçası. Sizinde oldukça düşmüş. Hayırlısı olsun. Ben teklifi genede kabul ettim dışarıda elden satmakla uğraşmak istemedim.

Umarım sizin içinde hayırlısı olur. Yazdığınız için teşekkürler.

İyi akşamlar dilerim.

direk easy cep sitesinden bakar mısınız fiyat ne verdiler acaba

Takas olarak 9759tl
    Nakit olarak 9294tl teklif ediyorlar telefonun kusursuz oldugunu dusunursek. Belki onlarda bu teklifin ustunden fiyat kirabilirler

Dene şansını ikinci elde insanlar ile yüz göz olmaktan iyidir

Tam böyle bir soru var mı diye yorumları okuyordum iyi denk geldi,

benim de cihazımın pili %82, tertemiz bir cihaz sadece garantiye göndermiştim ve ekran komple değişmişti.

Bu tür şeylerde fiyat kırmıyorlar yazılanlardan anladığım kadarıyla.

tek sorunum Apple'a garantiye verdiğim cihazın vida yerlerinin kenarı bana geldiğinde minik çizikler vardı,

bunu sorun ederler mi?

(böyle bişey nasıl olabilir diyenler için önceden yazdığım bir mesajı alıntılayıp paylaşayım, cihazın garantiye gönderilmeden önce videosu duruyor.)

-----

Alıntı:

iPhone 11 telefonumu TROY 'a garantiye vermiştim ve ekran değişimi için Apple'a gönderildi cihaz (piksel hatası vardı),

cihaz geldiğinde vida yerlerinin kenarları yani kasa çizilmişti ayrı olarak normal de kılcal çizik bile yokken cihazın alt tarafı komple çizilmiş şekilde olduğunu fark ettim.

Bununla ilgili Apple ile görüştüğümde ilgili kişi konuyla ilgili araştırmasını yapıp ertesi gün bana döndü,

ve aldığım cevap şu şekildeydi; Apple, teknik servise gelen ürünlerin teknisyenler tarafından KOZMETİK OLARAK zarar görmesinde sorumluluk kabul etmiyormuş.

(burada tezatlık kendi çalışanı, başkasının malına zarar veriyor ama Apple beni bağlamaz diyor)

Bununla ilgili peki benim suçum ne burada, cihaz sizin hatanızdan dolayı sorunlu ben zarar vermedim üstüne üstelik yine benim hatam olmayan bir durum yüzünden ben zarar görüyorum tertemiz telefon gönderdim ve çizik olarak geri aldım dememe rağmen maalesef yapabileceğimiz bir şey yok kurallar bu şekilde diyerek aynı şeyleri tekrarlamaya başladılar.

Bende zamanımı boşa harcamak istemedim,

buraya yazmamdaki sebep benim gibi böyle bir sorun yaşayan var mı? Var ise nasıl bir yol izlediler?

NOT: CİHAZIN BU DURUMDA OLMASI TAMAMEN APPLE İLE ALAKALI, TROY SADECE ARACI BİR FİRMA OLDU ÇÜNKÜ CİHAZ APPLECARE İLE APPLE TEKNİK SERVİSİNDE TAMİR GÖRDÜ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 17 Şubat 2023; 22:43:12 >

• EknCn kullanıcısına yanıt
    Konuda da bircok kisi belirtmis zaten. Hb farkli firmalarla calisiyor saniyorum. Tek firma da olsa personelden personele gore degisiyor sanirim. 11 den 1 ay once x verip 13 pro almistim. On teklif 9800 filandi, 9250 mi ne onaylamislardi. X de kasa kenarindaki kilcal cizikler harici temizdi. X lerin hepsinde var zaten. Kilif bile ciziyor. Pil durumu hemen hemen ayniydi. Ben 2 alisverisden de cok memnun kaldim. Verdigim cihazlara piyasada mumkun degil vermezlerdi. Ustune 2. El cihaz satmak zaten zulum.

Ayrıca harcanacak vakit, yakıt ve sabır da ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 20 Şubat 2023; 22:38:11 >

sözleşme dediğiniz yere nerden ulaşıyoruz hocam.

Bir de yeni telefon sipariş ettik diyelim mesela diyor ki 23 şubata kadar eskisini göndermeniz gerekir. Yeni telefon geldikten sonra gönderemiyor muyuz? yoksa bu tarih geçince bi daha gönderim yapamıyor muyuz?

• gregom kullanıcısına yanıt
    Son adimi tamamlayip talebi olusturunca orada sozlesme cikiyor. Kargoyu kendim vericem derseniz 3 gun icinde vermenizi istiyor ama bu sureyi gecirsenizde kargoyu gonderebiliyorsunuz genelde. Hepsijet alson dersenizde almasi icin ileri bir tarih secersiniz onlar sizden telefonu almayagelene kadar yeni telefonunuz gelebilir bu arada

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.