Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.338
Cevap
144
Favori
280.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 1...58...114115116117
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce kapıda yenileme işlemini gerçekleştirdim. Süreci tam olarak açıklayayım; merak edenler için...

1. Sipariş işlemini gerçekleştirdikten sonra yeni telefonu teslim edecek olan kişi gerekli işlemleri yapacak olan kişi. Ayrıca başka bir yetkili vs gelmiyor.
    2. Telefonunun yedeklerini alın, bul vs kapatın, aygıtlarınızı silin. (bu işlemleri önceden yapın)
    3. Size HB'nin gönderdiği mesajda yer alan Get Mobil uygulamasını indirip kurmanıza gerek yok. Zaten size atılan mesajda appstore linki boş, tıkladığınızda göreceksiniz.
    4. Değişimi yapacak olan görevli elindeki aygıt üzerinden işlemi başlatıyor ve imei kontrolü yapıyor.
    5. Imei kontrolü sonrasında ilerleyince bir qr kod oluşturuyor sistem.
    6. Siz, vereceğiniz telefon kamerası ile yetkili kişinin cihazında oluşturulan bu qr kodu kamera ile okuttuğunuzda vereceğiniz telefon apple destek ekranını açarak tanı işlemlerini yapmaya başlıyor. Yani cihazı donanımsal olarak kontrol ediyor.
    7. Bu işlemler sorunsuz geçildikten sonra takas işlemi gerçekleşmiş oluyor. Bu işlemlerin toplamı 3-5 dk arasında sürüyor toplamda.

Ben 14 pro 256 gb yurtdışı verdim, 17 pro max 512 gb olan cihaza geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 28 Mart 2026; 15:10:27 >

• Kapıda değişimi maalesef yapamadım, gelen kişinin sisteminde görünmüyormuş :) zaten elimdeki s23ü 14bin gibi bir fiyata verecektim telefon tüm testlerden geçti,imeileri getmobil proya yükledik falan sistemde görünmemiş.

Bankadan iademi alayım hepsiburada uygulamasını silmenin vakti geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus77 -- 14 Nisan 2026; 14:15:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yalnız apple tanı da ek bir arıza çıktı telefonda bu yüzden 1600tl lik ödeme yaptım kapıda.

10970 olan ilk teklif kampanya indirimi ile birlikte 9370tl olarak cihazı saydılar +1000 kupon ile beraber 10370e eski cihazı verrmiş oldum.

Yenisi için de ben aldıktan sonra fiyat düşüşü oldu 1800 gibi bakalım onun için de şikayetten yazdım olumlu cevap gelirse en azından şu ödedediğim rakamı tolere etmiş olurum.

..Yüreği BORDO-MAVİ Atanlar..
  • Eskiyi yenile olayını mediamarkt’tan yapan oldumu?Daha fazla fiyat veriyor.Eski telefon 11, yenisi 16.Online olarak işlem yapabileceğim başka site var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEOPS_2 -- 19 Nisan 2026; 18:32:8 >

geçen sene mağazasından yaptım 11 verdim 16e aldım 11e yarım yamalak baktılar hemen aldılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamir84 -- 19 Nisan 2026; 19:4:28 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

icloud dan çıkamadım. herşeyi denedim ama hiçbir şekilde beceremedim.

web ten sildim, bu seferde telefon komple gitti. vs.

şahsi fikrim,

telefonu sıfırlayın,

hiçbirşeyi kurmayın, imei numalarını görebilecek

şekilde hazır olsun.

takas için gelen arkadaşı öyle bekleyin.

süreç; gelmeden arayp icloud dan çıkın diyorlar.

wifi üzerinden karekod ile telefon donanımı kontrol ediliyor,

beyan ettiğiniz bilgiler kontrol ediliyor

fark yoksa, takas yapılıyor.

benim için iyi bir anlaşma oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 30 Nisan 2026; 15:37:56 >

İyi olmuş. Aşırı fiyat kırmaya başladılar. Elimde a24 var, telefonda çizik dahi yok. Neyse gönderdim, alış fiyatı4500₺ idi, adamlar telefon etmiyor, bir şey yok. Neyse mhye ulaştım, ekran dokunmatiği problemliymiş de sinyal gücü zayıfmış da telefon yamulmuş da bilmem ne...

Ee dedim geri almayacaksın o zaman. Çünkü bu kadar problemi olan bir cihaz ( aslında sıfır çizik, sıfır problem. Pil sağlığı 77 o kadar.) alınmaz dedim.

Cevap küfür edermiş gibş; kabul ederseniz bin tl'ye alırız.

4k nere, bin TL nere...

Eşimde de vatandan eskiyi getir yeniyi götür ile telefon alalım dedik, tezgahtar, İPhone xr telefonda yamukluk mu bulmadı, ekranda ölü piksel mi görmedi, batarya ölü mü demedi. Fiyat kırmak için her şeyi yaptı. Sisteme girdi, 500₺ iyi niyet kapsamında alırım dedi. Dedim telefon yamuk değil, batarya servis yazıyor haklısın. Ondan kır. O gözünle nasıl ölü piksel gördün mübarek, adamlar laboratuvar ortamında piksel testi yapıyor. Velhasıl çıktım vatandan, bir daha da kapısından geçmedim o şubenin.

O yüzden telefonu bu ölücülere vereceğime veya sarı siteye ilana koyup ne olduğu belli olmayan tiplerin ağızkokusunu çekeceğime atıyorum çekmeceye. Kafam rahat oluyor en azından.

• kapıda yenileme yapmayı düşünüyorum. sadece aradaki farkı ödeyip geldiğinde kontrol sonrasında fiyat tamamsa işlem bitiyor mu?

okuduğum ödeme gecikmeleri sebebiyle telefonu sonradan gönderme işine hiç sıcak değilim.

Takasa Yurtdışı cihaz veren arkadaşlar;

takas sonrası eski YD telefonu

pasaporttan sildinizmi?

kayıtlı duruyormu?

onaylatmışlar. Baya zarar ettirmişler.
    O günden sonra, tüm sorumluluğu kuryeye vermişler.

Artık,
    Önce sizinle sonrada şubede,
    toplamda 2 kontrol yapılıyormuş.
    Telefon yenileme merkezindeki kontrolde veya
    kargo şubesinden beyan edildiği gibi çıkmazsa,
    telefon ücreti kuryeden kesiliyormuş.
    Eksik/yanlış beyan ederseniz, ücret farkı çıkıyor.
    Bu farkı tahsil ve sonrası ürün teslimi de, kuryenin
    insayitifine bırakılmış.

Satılan pasaport kayıtlı yurtdışı telefonu pasaporttan silerseniz alan kişi mağdur olur. Telefon tekrar kayıtsız statüsüne girer. Telefonu kurumsal bir firma aracılığı ile sattığınız için ve bunlar sitede kayıtlı olduğu için, satış tarihi sonrası için bir endişe duymanıza gerek yok diye düşünüyorum. Bu nedenle ben pasaporttan silmedim.

İNTEL İ5 2500K - ASUS P8Z68-V İNTEL - ASUS HD 6850 1 GB -2X4 GB G.Skill Sniper 1600 Mhz cl9 - CORSAİR CARBİDE 500R - SEAGATE 1 TB HDD - ASUS DRW-24B3ST - XİGMATEK NRP-PC602
  • Telefon değeri 3bin tl'nin altında değerlenirse, 8binlik ek ödeme'den yararlanamıyormuşuz.

Hİç başına böyle bişey gelen oldu mu?

bu durumda komple yeni aldığımız telefondan vs'de cayabiliyor muyuz?

• Merhabalar, bugün itibarıyla ben de değiş tokuş için sipariş verdim. Öğrenmek istediğim tek şey önceden yapılması gerekenler herkes bir şeyler demiş. Benim gördüğüm kadarıyla sıralama bu şekilde yapan arkadaşlar doğru mu eksik var mı yazarsa sevinirim..

1. Teslimat günü cihazdan sim kart çıkarılacak.
    2. Cihaz internete bağlı olacak.
    3. iCloud'tan çıkış yapılmış olacak.
    4. Cihaz sıfırlanmayacak
    5. ekran kilidi ve face id kapatılacak.
    6. teslimat tamamlanınca telefon sıfırlanacak.

Telefonum 14 pro max yurt dışı 256 lık pil durumu 77 bu halde takas desteğine ne kadar verirler acaba

• Merhaba bende IMEI uygun değil hatası alıyorum cihaz Amerika cihazı 1 fiziksel 1 esim li model numarası A2484 Apple iPhone 13 Pro Max (A2484)IMEI kayıtlı 10/12/2022 tarihinden beri . neden bu hatayı alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsYaO -- 12 Eylül 2026; 11:57:8 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.