Şimdi Ara

Hepsiburada en uzun gece (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
14
Favori
26.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayret bu alisveristeki urunlerden biri simdiden kargoya verilmis biri de hazirlaniyor olarak gozukuyor yarin gelir heralde. efsane cuma kampanyasinda 11. gun hazirlaniyora gecmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • % 70 falan bilmem benim işime yarayacak hiçbir şeyde indirim falan yok ,bazılarının fiyatını artırıp indirmiş gibi yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

allah bildiği gibi yapsın bunları. 1 saat önce %25 indirimle 108 tl olan termos yine %25 indirimle 113 tl olmuş.

Hangi termos hocam aradığınız?

Klasik Contigo autoseal hocam. Acil ihtiyaç var diye Amazon yerine bu çakalların eline düştük 100 liradan aşağı bulunmuyor o da indirimle çekle vs.

amazondan alırsan max 10 gün içinde elinde olur ben aldım 8 9 günde geldi snapseal bu arada bendeki

• mobil sürümden girip banka kampanyalarına baktığımızda axess 100tl chip para veriyormuş gibi görünüyor.Var mıdır bunun aslı arkadaşlar bilgisi olan?
  • Ne zaman bitiyor bu kampanya?

• hepsiburada indirimleri = tırışkadan masallar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • (gecenin) uzunluğu önemli değil. Önemli olan (HB'nin) işlevi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balamirkan -- 21 Aralık 2017; 7:32:29 >
  • Daha 1 ay önce 1480 tl civarında olan bosch çamaşır makinesi her ne hikmetse 2000 tl zoe çıkmış ve şuan 1600 kusura çekmişler

• Be safe izi up x3 isofix 960 tl den aldim. Çok iyi fiyat

• 1 gun once schafer granit gril pan tava almistim 119 liraya

Indirimle 79a dusmus hemen aldim onceki aldigim elime daha ulasmadi kargoda onu dogru iade edecegim

• Hb black fridayden çok büyük ders almış kargom yola çıkmış bile

• Sipariş iptalinde para ne kadar sürede iade oluyor bilen var mı? Dün kuş için tünek ve oyuncaklar almıştım bugün hepsi indirime girmiş o siparişi iptal edip aynı şeyleri tekrar alayım diyorum değer mi 35 TL fark için pekte uğraşasım yok

• 24 Kasım'da aldığım ürün 19 Aralık'ta geldi. Siz bilirsiniz yine de. Alıcaksanız satıcısı hepsiburada olmamasına dikkat edin. Gelmiyor.
  • umarım batarsın hb, Türkiye'deki en antipatik en rezil firmalardan birisin.

Modasaat kendi sitesinde 80 lira olan saaat

Hepsiburada en uzun gece

Hepsiburada'da %60 indirimle 104 lira

Hepsiburada en uzun gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebtom -- 21 Aralık 2017; 10:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sebtom

umarım batarsın hb, Türkiye'deki en antipatik en rezil firmalardan birisin.

Modasaat kendi sitesinde 80 lira olan saaat

Hepsiburada en uzun gece

Hepsiburada'da %60 indirimle 104 lira

Hepsiburada en uzun gece

iyi de hocam hb deki satıcı da modasaat. o fiyatı koyan da moda saat yani. aradaki fark hb ye gittiği için kendi sitesinde daha ucuz tabi

• Gel artık Amazon! Temmuz ayını bekleme. Şu kan emicilerden kurtar bizleri.
  • http://www.hepsiburada.com/sennheiser-pxc-550-wireless-kulak-cevreleyen-seyahat-kulakligi-p-HBV000002FD1B

Amazon.de'den 60 lira daha pahalı,world card'ı olanlar için fiyat neredeyse aynı(50 Tl bonus ile).
  • hepsiburadada 500 tl alışverişe world card 75 tl veriyor. world card bugün en uzun gece kampanyası yaparak 200 tl alışverişede 21 tl verecek. bu iki kampanya sizce birleşirmi yani 500 tl alışveriş yapana 75+21 =96 tl olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

quote:

Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

"Efsane Cuma" indirimlerinde 414 TL'ye MSI B350 Tomahawk almıştım, şimdi de Ryzen 5 1400'ü 648 TL'ye aldım. Aslında kasalarda sağlam indirim bekliyordum ancak yeni sistem toplayan biri olarak dolar kurunun yükseleceğini ön görürsek 100 anakart 100 de işlemciden 200 TL cepte şu anda.

bende pc topluyorum hatta son siparisleri verdim bugun ryzen islemciyi alarak. efsane cuma zamani gormussundur cooler master masterbox msi edition diye bi kasa 299 dan satildi. ben onu aldim o gun. kasayi inanilmaz begendim cok guzel cok kaliteli. cocuk isi falan gibi gorunuyo olabilir resimlerde ondan ilginii cekmemistir yada psu lu daha iyi birsey ariyosundur bilmiyorum ama indirim gorursen almani tavsiye ederim. kasa on. bu kampanyada kasalarda indirim yok heralde gerci bakmadim ama.

Hocam bana 2 tane 5.25" yuvası olan kasa lazımdı. Sanırım o modelde yok. Zalman Z11 Plus HF1 n11'de teşhir (vitrin ürünü) olarak sipariş ettim az önce. Satıcıya güvendim. Bir sorun olursa iade ederim. %11 indirim ile 160 tl'ye aldım 15 lira da kargo desek toplamda bana 175 TL'ye kullanılmamaış ama sergilenmiş kasa gelecek. Dediğim gibi olmadı geri gönderirim. Teşekkürler öneriniz için.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.