Şimdi Ara

Hepsiburada Eksik Ürün Gönderdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben rc helikopter almıştım (çook amatör bir şey oyuncak sınıfı 4 kanal sanırım)
    arka pervanesi yoktu kutusu da hasarlı kurcalanmış gibiydi tozluydu
    sonra iade formu falan 1 haftada anca cevap verdiler gönderi numarası verdiler geri gönderdim
    tekrar uzunca bir süreden sonra geldi kargom açtım fakat değişen hiçbir şey yoktu
    o günden beridir uzak duruyorum hepsiburada'dan.

• Bir kere banada eksik ürün göndermişlerde onca yazmama rağmen dikkate almadılar üstüne dalga geçtiler, kendileri müşteri kaybetti. Ne birşey alırım ne çevremdeki insanlara aldırırım hepsi buradadan. Ama bunların bu hale gelmesinde en büyük neden bizim insanımız. Madem hasarlı ürün yolluyorlar neden birdaha birdaha alıyorsun arkadaşım ? Başka site mi yok ? Hata sende.
  • bu zamana kadar onca alışveriş yaptım en ufak bir sorunla karşılaşmadım.
  • kitap, mp3 ve ucuz elektronik aletler dışında bir şey istemiceksin
  • Benzer olayı ben de yaşadım. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_73587956/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

Bir kere banada eksik ürün göndermişlerde onca yazmama rağmen dikkate almadılar üstüne dalga geçtiler, kendileri müşteri kaybetti. Ne birşey alırım ne çevremdeki insanlara aldırırım hepsi buradadan. Ama bunların bu hale gelmesinde en büyük neden bizim insanımız. Madem hasarlı ürün yolluyorlar neden birdaha birdaha alıyorsun arkadaşım ? Başka site mi yok ? Hata sende.

mallık bende zaten 1 kere problemli ürün gelmiş niye 3 tane daha istiyonki. bundan sonra ne ben nede çevremdeki insanlara 1 çöp aldırtmam bunlardan.
  • Samsung Galaxy S3 aldım o siteden sorun yok. Tek sorunlu alışverişim alarmli saat oldu onda da sorun açılmış kutu ve kullanım kılavuzu olmayışı oldu tepe tepe kullanıyorum ürünleri , kısacası minimum sorun yaşadım. Değerini bilelim Hb.com olmazsa sanal alışveriş olayımızda yalan olur Tekel adamlar. Hizlial da var demesin kimse :)
  • tam da hepsiburadadan ucuz elektronik siparsiz vermeyi dusunuyodum. hangi site guvenlidir nerden vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 saatte hızlı kargo diye süpermarket bölümünden ürün almıştım 3 adet 2 si 1 hafta sonunda kargolandı bir tanesi 15 gün olmasına rağmen hala kargolanmadı ..Fazla üstlerine gitmiyorum hepsini 35 tl lik çekle hiç para vermeden almıştım rastgele bedevadan çek tanımlamışlar 7 adet 5 tl lik
  • bende hepsi buradadan lg optimus 4x hd aldım, 29.03.2013 tarihinde siparişi verdiğinde sitesinde ürün paket içeriği olarak "ek batarya, masaüstü şarj aleti, ince arka kapak, 16 gb sd card, ekran koruyucu filmi, dokunmatik ekran kalemi " bu ürünler mevcuttu. 03.04.2013 te ürünlerin hiç biri çıkmadı (yani bir telefonu unutmamışlar) teslim aldığım gibi iade için başvuru yaptım site üzerinden. cevap gelmeyince ertesi gün aradım iade etmeme gerek olmadığını temin edip parçaları yollayacakları bilgisini aldım, sonra yine defalarca aradım yine aynı sözler yollanacak sıkıntı yok, 18.04.2013 akşam bir mesaj geldi aynen koyuyorum

"Cevap: Satın almış olduğunuz ürünün yanında belirtmiş olduğunuz aksesuarlar verilmemektedir. Tarafınıza doğru ve eksiksiz şekilde gönderim yapılmıştır.
    Size bu konu hakkında daha fazla yardımcı olamadığımız için özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla..."

Sayfalarında ürün ek paketini çıkarmışlar ama ben daha önce davranıp siteyi eski haliyle olduğu gibi kaydetmiştim :)

ağlarmısın gülermisin bu şirket birde Türkiye'nin en büyük internet alışveriş şirketi olmakla övünüyor.. bende yaklaşık 11 senedir alışveriş yapıyorum bu siteden ilk kez böyle bir şey başıma geldi. hem söz veriyorlar hem sözlerini tutmuyorlar...
     Hepsiburada Eksik Ürün Gönderdi

• hepsiburada.com dan 2008 den beri alisveris yaparim ufak tefek esyalardan tut telefonlar laptoplar yazicilar her turlu sey aldim ne kargoda ne de baska bi sikinti yasamadim tek sorunlari bence musteri hizmetlerine isin dustugunde bazen karsinda muhattap bulamayabiliyorsun telefonla destekleri cok iyi degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı hasarlı pc yollamışlardı çok uğraştım tüketici hakem heyetiyle halletim uzak durun elektronik almayın.
  • banada bozuk ürün yolladılar, 7gün içinde geri yollamama rağmen iade yapmadılar. ürün 2 kere servise gitti hala bozuk. şuan müşteri hizmetleri cevap bile vermiyor ise yaramaz rezil firmanın teki. bi sorun çıktığıunda kesinlikle ilgilenmiyorlar.

tüketici mahkemesine verdim bende kendileri bilir

ürününüz düzgün geldiği sürece mahalle pazarından bile alsanız sorun yaşamazsınız zaten. önemli olan üründe sorun olunca yaptıkları rezillikler. müşteri hizmetlri diye koydukları insanlar tamamen mankafa ve yalancılar. bi halttan anlamıyorlar sadece ezbere cevap veriyorlar
    en ucuz olsa bile almayın hepsiburadadan bir şey dolandırıcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 19 Nisan 2013; 11:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enki81

bende hepsi buradadan lg optimus 4x hd aldım, 29.03.2013 tarihinde siparişi verdiğinde sitesinde ürün paket içeriği olarak "ek batarya, masaüstü şarj aleti, ince arka kapak, 16 gb sd card, ekran koruyucu filmi, dokunmatik ekran kalemi " bu ürünler mevcuttu. 03.04.2013 te ürünlerin hiç biri çıkmadı (yani bir telefonu unutmamışlar) teslim aldığım gibi iade için başvuru yaptım site üzerinden. cevap gelmeyince ertesi gün aradım iade etmeme gerek olmadığını temin edip parçaları yollayacakları bilgisini aldım, sonra yine defalarca aradım yine aynı sözler yollanacak sıkıntı yok, 18.04.2013 akşam bir mesaj geldi aynen koyuyorum

"Cevap: Satın almış olduğunuz ürünün yanında belirtmiş olduğunuz aksesuarlar verilmemektedir. Tarafınıza doğru ve eksiksiz şekilde gönderim yapılmıştır.
    Size bu konu hakkında daha fazla yardımcı olamadığımız için özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla..."

Sayfalarında ürün ek paketini çıkarmışlar ama ben daha önce davranıp siteyi eski haliyle olduğu gibi kaydetmiştim :)

ağlarmısın gülermisin bu şirket birde Türkiye'nin en büyük internet alışveriş şirketi olmakla övünüyor.. bende yaklaşık 11 senedir alışveriş yapıyorum bu siteden ilk kez böyle bir şey başıma geldi. hem söz veriyorlar hem sözlerini tutmuyorlar...
     Hepsiburada Eksik Ürün Gönderdi

şikayetimvar sitesine yazdıktan sonra düzeltme mesajı yollamışlar, aynen yolluyorum

"Cevap: Tedarikçi firmanın yanındaki ürünleri tedarik edememesinden dolayıütünlerin gönderimi yapılamamıştır. Dilerseniz sitemiz üzerinden iade formu doldurarak ürünü tarafımıza gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla
    "

hatalarını kabul etmeleri olumlu bir gelişme.

şimdi benim 1128 tl ye aldığım telefonu sitelerinde 999 tl ye düşürmüşler, zaten ilk başta ek ürünleri olmasaydı o telefonu başka yerlerde daha uygun fiyatlar varken ordan almazdım, (bu arada telefonumdan çok memnunum) şimdi sizce ne yapmalıyım? çünkü çok uzun iade süreçlerinin, çok uzun para iadelerinin olduğu sitelerde yazmakta. Ne yapmamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: salikocan

Bende bi çok kez ürün aldım ama hiç sıkıntı yaşamadım kargo sıkıntısı var ondada bekliyoruz sonuçta onların elinde olan bişi değil

Aynen bende cep telefonu almıştım samsung kutusunda geldi ve sıfırdı ilk olarak ben açtım. İçinde kırık v.b yada eksik bir şeyde yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

quote:

Bende bi çok kez ürün aldım ama hiç sıkıntı yaşamadım kargo sıkıntısı var ondada bekliyoruz sonuçta onların elinde olan bişi değil

Aynen bende cep telefonu almıştım samsung kutusunda geldi ve sıfırdı ilk olarak ben açtım. İçinde kırık v.b yada eksik bir şeyde yoktu

S3, Televizyon, kamera, mp3 ve ona yakın küçük eşya aldım hiç bir problem çıkmadı.
    Not : Ayrı ayrı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

quote:

S3, Televizyon, kamera, mp3 ve ona yakın küçük eşya aldım hiç bir problem çıkmadı.
    Not : Ayrı ayrı aldım.

Doğrudur yani böyle problemlerin olması firmanın kötü olduğunu göstermez. Sonuçta binlerce ürün gidiyor her gün kargolarla. Ürün kırılma durumları bence genelde kargo gelirken oluyordur. Yani ben inanmıyorum parçalı kırık ürünü paketleyip göndereceklerine..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.