Şimdi Ara

Hepsiburada Eksik Ürün Gönderdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda böyle sorumsuz bir firma görmedim. Alışveriş yapmadan önce şikayetvara bakmadıgım için çok pişmanım. 1 haftada 4 ürün aldım. İlk aldıgım ürün hasarlıydı, kırıktı iade etmekle uraşmak istemedim. Sonra hayatımın salaklıgını yaparak 3 ürün daha aldım. 2 si hafif hasarlı geldi. 1 tanesininde içinde çıkması gereken parça kutudan çıkmadı.O parça olmadan çalışmıyor ürün. Kendilerinede ilettim problemi ama günlerdir 1 mesaj bile göndermediler.

Bana eksik gönderilen parça şuanda 15 tl ye süper hızlı gönderi olarak sitede satılıyor. Ama iyi oldu erken uyandım berki ilerde 2000 tl lik telefon alacaktım bunlardan sonra bozuk felan gelecekti yol yakınken düşük zararla kurtuldum.

Bu arada günde 50 tane felan eksik ürün gönderildi diye şikayet yazıyolar şikayetvara sadece benim şanssızlıgım degil bu.

Herkes kargoda sorun yaşadı benim kargolar genelde çok çabuk geldi .Sabah uyurken kargocu zile basıp uyandırıyodu. (süper hızlı gönderili ürünü bile 3 günden önce kargoya vermediler tabi. kargoya verildikten sonra hızlı geldi yanlış anlaşılma olmasın. normal gönderililerde minimum 1 hafta beklemek allahın emri zaten. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 5 Nisan 2013; 17:34:01 >

• Bende bi çok kez ürün aldım ama hiç sıkıntı yaşamadım kargo sıkıntısı var ondada bekliyoruz sonuçta onların elinde olan bişi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana sadece boş kutu göndermiştiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

bana sadece boş kutu göndermiştiler

Ne satın aldınızki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salikocan

Bende bi çok kez ürün aldım ama hiç sıkıntı yaşamadım kargo sıkıntısı var ondada bekliyoruz sonuçta onların elinde olan bişi değil

ürünün ufak tefek hasarlı gelmesi (elektronik eşya hariç) önemli degil. kargoda olabiliyo çok ürün taşıdıkları için anlayışlı insanım o konularda. ama ürünün eksik gelmesi veya parçalanarak gelmesi kesinlikle kabul edilebilecek bişey degil. eksik ürün gelipte sorunu çözülen pek görmedim internette araştırdımda.benim sorunumuda çözmediler.

sana şansına demekki problemsiz gelmiş hep. ama bu bidaki aldıgın ürünün saglam gelecegi anlamına gelmez aynısı başına gelirse ilgilenmeyeceklerinden emin olabilirsin. risk budur valla şahsen o riske girilmez.

konuyu açma amacımda başkalarının aynı duruma düşmesini istemedigimden.

• Hocam ßen şimdiye kadar yaklaşık 35.000 TLlik alışveriş yaptım.. ama şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım.. ama dediğiniz gibi sorun yaşayan arkadaşlarım oldu.. mesela bazen başka müşterinin iade ettiği ürünü size gönderiyorlar..
  • Geçende bana da oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

quote:

Bende bi çok kez ürün aldım ama hiç sıkıntı yaşamadım kargo sıkıntısı var ondada bekliyoruz sonuçta onların elinde olan bişi değil

ürünün ufak tefek hasarlı gelmesi (elektronik eşya hariç) önemli degil. kargoda olabiliyo çok ürün taşıdıkları için anlayışlı insanım o konularda. ama ürünün eksik gelmesi veya parçalanarak gelmesi kesinlikle kabul edilebilecek bişey degil. eksik ürün gelipte sorunu çözülen pek görmedim internette araştırdımda.benim sorunumuda çözmediler.

sana şansına demekki problemsiz gelmiş hep. ama bu bidaki aldıgın ürünün saglam gelecegi anlamına gelmez aynısı başına gelirse ilgilenmeyeceklerinden emin olabilirsin. risk budur valla şahsen o riske girilmez.

Aynen su an 6 adet ürün siparişi verdim tabikide hiçbişiyin garantisi yok yarın gibi kargom elime ulaşır ulaştıgında buraya tekrar yorum atıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Hocam ßen şimdiye kadar yaklaşık 35.000 TLlik alışveriş yaptım.. ama şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım.. ama dediğiniz gibi sorun yaşayan arkadaşlarım oldu.. mesela bazen başka müşterinin iade ettiği ürünü size gönderiyorlar..

4 siparişimin birincisinde iade edilmiş ürün göndermişlerdi zaten. plastik agırlık setiydi. 3 parçanın kapagı kapanmıyordu. 1 parçası vurulmuş biyere şişikti köşesi. barlardan(agırlık takılan demir) 1 tanesinin köşesi kırılmıştı. hiç kafaya takmadım iade felanda etmedim sildim güzelce kapaklarıda yapıştırdım bantla kullanıyorum.

kesinlikle pimpirikli müşteri degilim çokta kafaya takmam böyle şeyleri kargoda hasar görebilir insanlık hali olabilir ürün kullanılmış olabilir temizse onada eyvallah ama eksik ürün olayı çok canımı sıktı çok...

ürünü birisine hediye etmek için almıştım eksik hediye ettim kullanamıyor şuan. eksik parçayıda oturdugum semtte satan yok. acayip gıcık bir durum. bide bana göndermedikleri ürünü süper hızlı gönderi olarak satıyolar. yani isteseler bana 1 günde ulaştırabilirler ama cevap dahi vermiyolar.

• quote:

quote:

Hocam ßen şimdiye kadar yaklaşık 35.000 TLlik alışveriş yaptım.. ama şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım.. ama dediğiniz gibi sorun yaşayan arkadaşlarım oldu.. mesela bazen başka müşterinin iade ettiği ürünü size gönderiyorlar..

4 siparişimin birincisinde iade edilmiş ürün göndermişlerdi zaten. plastik agırlık setiydi. 3 parçanın kapagı kapanmıyordu. 1 parçası vurulmuş biyere şişikti köşesi. barlardan(agırlık takılan demir) 1 tanesinin köşesi kırılmıştı. hiç kafaya takmadım iade felanda etmedim sildim güzelce kapaklarıda yapıştırdım bantla kullanıyorum.

kesinlikle pimpirikli müşteri degilim çokta kafaya takmam böyle şeyleri kargoda hasar görebilir insanlık hali olabilir ürün kullanılmış olabilir temizse onada eyvallah ama eksik ürün olayı çok canımı sıktı çok...

ürünü birisine hediye etmek için almıştım eksik hediye ettim kullanamıyor şuan. eksik parçayıda oturdugum semtte satan yok. acayip gıcık bir durum. bide bana göndermedikleri ürünü süper hızlı gönderi olarak satıyolar. yani isteseler bana 1 günde ulaştırabilirler ama cevap dahi vermiyolar.

hocam sizdekide ne şanssızmışsınız ya .. bakın ben bu konuda önlemimi şu şekilde aldım..

kargo olarak yurtiçini kullanıyorum.. sürekli geldiği için dağıtımdaki elemanın numarasını almışım.. kargocu diyor.. hocam bir sıkıntı çıkarsa numaramı biliyorsun.. telefon aç.. kapıdan alırım eksik ürün | kırık çıkık | çiziklere karşı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 4 Nisan 2013; 18:10:03 >

• quote:

quote:

quote:

hocam sizdekide ne şanssızmışsınız ya .. bakın ben bu konuda önlemimi şu şekilde aldım..

kargo olarak yurtiçini kullanıyorum.. sürekli geldiği için dağıtımdaki elemanın numarasını almışım.. kargocu diyor.. hocam bir sıkıntı çıkarsa numaramı biliyorsun.. telefon aç.. kapıdan alırım eksik ürün | kırık çıkık | çiziklere karşı..

bende yurtiçi kullanıyorum hep ama farklı kargocular geliyo ondan samimiyet kuramadık. adamlar kontrol ettirmiyor. ama sabahın köründe ben uyurken getiriyolar hemen o yönlerini seviyorum bekletmiyolar hiç.

şanssız bir insanım dogru ama problem burda tamamen hepsiburada da. parayı zamanında yatırmışım kargo günü evde bekleyip almışım kargocu zamanında getirmiş ama hepsiburada eksik ürün koymuş. alışverişte 3 taraf var ben, kargo firması, hepsiburada problemin tamamı hepsiburadaya ait.

• quote:

quote:

amazondan alırız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

bana sadece boş kutu göndermiştiler

Ne satın aldınızki ?

telefona kılıf
  • Hocam geçmiş olsun, ne yazıkki böyle ihmaller olabiliyor. Açıkçası nazar değmesin ama benim şu ana kadar yaptığım 2 alışveriş sağlam şekilde teslim edildi. Ama bu demek değildir ki bir dahakinde sorun çıkmasın. Ümit ederim ki tez sorununuzu çözersiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende yurtiçi kullanıyorum hep ama farklı kargocular geliyo ondan samimiyet kuramadık. adamlar kontrol ettirmiyor. ama sabahın köründe ben uyurken getiriyolar hemen o yönlerini seviyorum bekletmiyolar hiç.

şanssız bir insanım dogru ama problem burda tamamen hepsiburada da. parayı zamanında yatırmışım kargo günü evde bekleyip almışım kargocu zamanında getirmiş ama hepsiburada eksik ürün koymuş. alışverişte 3 taraf var ben, kargo firması, hepsiburada problemin tamamı hepsiburadaya ait.

şimdi müşteri hizmetlerini arayın diyeceğim ama malum orasıda vasat

• Bende telefon almıştım galaxy gio kullanan bilir parlayan kısım var gri orası sağ üst yan taraf boya mı diyeyim ne diyeyim ona böyle kat kattı boşver dedim kullanmaya devam ettim telefonun çalışmasında sorun yok allahtan
  • genelde sorunsuz alışveriş yaptığım çok şey aldığım bir site onun dışında 1kez traş makinası almıştım en çok lazım olan 3mm başlık çıkmamıştı uğraşmamıştım
  • Netbook,bir sürü kitap,ıvır zıvır eşya aldım hiç birinde sorun çıkmadı çok şükür.Kargoya verildi diye ne zaman mail gelse ertesi gün sabah kargo kapımdaydı.Şans işi diye düşünüyorum.
  • eksik ürün bildirimi yaptım günlerdir dönen yok, mesaj atıyosun kopyala yapıştır yapıyolar, şikayetvara yazdım kopyala yapıştır yapmışlar. bana ne bi mail attılar nede bi cevap gönderdiler sitelerinden. müşteri hizmetlerinin yetkisi yok 3-5 tane garibanı oturtmuşlar anca aktarıyolar. karşınızda muhattap yok.

ürün elinize problemsiz gelirse ne ala ama ufacık bir problem dahi yaşarsanız soguk su için...
  • bu ara sapıttı hepsiburada.aynı durum 2 ay önce banada oldu.ürün eksik geldi defalarca aramama ve mail atmama rağmen halen ne ürün geldi nede para iadesi.gerçi hakkını yemeyim 2.5 senedir üyeyim defalarca alışveriş yaptım ilk defa başıma geldi böyle bir olay.o nedenle bu ara sapıttılar dedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.