hocam 3200 cl16 mı, 3600 CL 18 mi önerirsiniz ikisi de HB de uygun fiyat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Yok hocam takip etmiyordum pek bir bilgim de yok açıkçası fiyatlar konusunda. Fikir almak adına yazdım |
Bu markanın kalıpları çok dar. Giymeden internetten alınacak bir marka değil gerçekten. 42 alıyorsunuz 40 gibi çıkıyor. Kaliteleri de çok düşük. |
Hocam 2999 tlye dyson nerede var bulamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkür ederim hocam bakıcam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Outdoor tarzı bot fırsatı bulamadım. Bulan olursa atabilir mi acaba ? |
Kredi kartımdan fazla para çekip daha ucuz ürün farklı gönderen hırsız firma gözümde. Allahdan enpara kredi kartı ile aldık itiraz ettim harcama iade etti. Enpara hırsız karaca müşteri hizmetleri dahi yok kimse almasın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webco -- 22 Kasım 2020; 22:16:47 > |
Arkadaşlar bu ürünlerin çok yabancısı olduğum için soruyorum i3 işlemci olmayan laptop kullanıyorum bu malzemeleri sadece masaüstü bilgisayarlara parça ekleyerek bi nevi modifiye yaparak hızını artırmak için mi kullanıyorsunuz veya ne özellik artırmak istiyorsunuz laptoplar için de yükseltilebiliyor mu ve son sorum bu parçaları oyun oynamak için mi alıyorsunuz yoksa mühendis filan mısınız amacım nedir ne işe yarar bunlar ben de el atsam mı diye soruyorum yanlış anlaşılmasın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1844TL olmuş |
bi yanlışlık olmasın? bu telefon hiçbir zaman hiçbir yerde bu fiyata düşmedi diye biliyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 22 Kasım 2020; 22:23:8 > |