Şimdi Ara

Hepsiburada'dan yeni ekran kartı alanlar dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kısa geçeceğim. Bu fiyat artışlarından hemen önce 3100 liraya gtx 1080ti almıştım. Ürün gelir gelmez taktım ve fanı "tıkırtılı" dönüyordu, haliyle hemen geri gönderdim. 20-25 gün kadar bekletildikten sonra param iade edildi ve sebep olarak "tamir edilemedi" denildi. Bunu söyleyen bildiğiniz Hepsiburada'nın kendisi arkadaşlar. Ertesi gün ürün 4000liradan satışa açıldı ve 1 tane. Evet benim ekran kartı, onarılamayan kartın icabına bakıldı ve iş çözüldü. İşte Türkiye'nin durumu bu arkadaşlar. Yalnızca bir uyarı anlamında yazıyorum. Bu ülkede müşteri memnuniyeti YOK. O yüzden ekran kartınızı bu aralar göndereyim falan demeyin, elinizde KARTSIZ BIRAKIRLAR. Ee, nede olsa Türkiye canım vatanım.



  • Duymuştum bunu bu zamanda böyle ufak bir sorundan göndermeniz kötü olmuş daha belirgin bir sorunu olsaydı bu şekil olmazdı geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılmış kullanılmış kartları satıyorlar. Kart geri geliyor, sıfır gibi paketle temizle vs. hop koy kutusuna sat
  • TR piyasasının geldiği şu günlerde bu tarz satıcılardan bu fiyata aldığınız ürün için değişim ürünü veya servis hizmeti alamıycağınızı farkedememeniz üzücü olmuş lakin hepsiburada araya sokmayıp direk servis ile iletişime geçseydiniz büyük ihtimal ile fanları değiştirirlerdi , sorununuz çözülürdü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 9 Ağustos 2017; 16:16:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon almanya'dan yeni kartı söyleyin gitsin en azından orada daha çok ilgi görüyoruz...
  • Vatan da yapıyor aynı haltı
  • Amazon 'dan Asus Rog Strix Gtx 1080 Ti OC, Evga Gtx 1080 Ti FTW3 ve ya Zotac Gtx 1080 Ti Amp! Extreme modellerinden birini alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 9 Ağustos 2017; 16:15:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri kabul edip kullanana kadar gider gelir bu tür ürünler.nasil olsa kargo anlaşmaları var.kime itelersek mantığı...temiz iade olsa bir nebze , zaten yasal hak diyeceğim ama fan arizasindan iade edilmiş ürün içinde aynı şey yapılıyor..TR den satıcı manzaralari

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede düzen ve adalet olmadığı için firmaların neredeyse hepsi at koşturuyor. Sen onlar için bir hiçsin. Ticaret ahlakı olmayan yerde bu tarz durumlar sıkça görülür. Kimsenin korkusu yok, çünkü adalet yok.

    Adamlar sokakta rahatça sağa sola silah sıkıyor yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi olmayan kartları kendi servisinde ücretli olarak tamir ettirebiliyor muyuz? ASUS, EVGA gibi.
  • Yazı madem ilgi görmüş, linkini de paylaşıyorum. Olur ya birinin arkadaşı, akrabası alacak olur:http://www.hepsiburada.com/gigabyte-gtx-1080-ti-gaming-oc-11gb-352bit-gddr5x-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-n108tgaming-oc-11gd-pm-HB00000577EA

    Hepsiburada rezaleti ve dolandırıcılığıdır. Müşteriyi resmen aptal yerine koymaktır. Mağdur etmektir. Avrupa ve Amerika'da bu ürünlere 'Refurbished' denilmesinin ve üreticisinin en fazla 1 yıl garanti vermesinin bir nedeni var. Biz Türkler çok mu akıllıyız, çok mu kurnazız? Hayır, fanının arızalı olması zayıf kalite kontrolünden geçtiğini ve arkasında daha açığa çıkmamış başka problemlerin de yatıyor olduğunu gösterebilir.

    Siz bu ürünün onarılmış olduğunu belirtmeden üreticiye 0 fiyatına satarak onu enayi yerine koymuş, aşağılamış oluyorsunuz. Bunu yapan Hepsiburada gibi bir yapının ben çok fazla barınmasını dilemiyorum. Kim bilir kaç kişi bu ürünlerden mağdur oldu, zorluk çekti, vaktini kaybetti. Ne yazık ki güzel ülkemde ne bunları denetleyen ne de kanun koyan var. Hepinize sevgiler.




  • 2. el almak sıfır almaktan daha akıl karı olmaya başladı
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Bu arada tavsiyeniz için teşekkürler. Sanırım dediğiniz gibi Amazon'dan alacağım. Malum burada fiyat artışlarının etkisi daha fazla görülüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 11 Ağustos 2017; 20:33:34 >
  • Ticaret ahlakının yerlerde olduğunu görmek çok üzücü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.