Şimdi Ara

Hepsiburada'dan DS3 almıştım orjinal değilmiş (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak 2014 de DS3 almıştım. Sadece 15 tatilde kullandım. Sonra yaz başladı 1 ay kullandiktan sonra haziran sonu gibi kablosuz çalışmamaya başladı. Ben de garantisini kaybettiğim icin (aldıktan sonra gördüğümü de hatırlamıyorum hiç ilgilenmedim bozulacağı aklıma gelmedi. Sadece faturası var) Sony ye yolladım. Ürünün orjinal olmadığını kartın değişmesi gerektiğini uygun kart olmadığını söylediler. Şimdi hepsiburadaya yollamam gerek sanırım. Ürün arızalı diye yollayacaktım fakat fatura ve kutusu ile yollanıyormuş. Bende de kutusu yok. Napmam lazım? Başka bir yerden bulduğum ps3 kutusu ile yollasam olur mu?(seri numarası yazıyorsa kutuda sanırım yollayamam) Başka önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Viktor Reznov kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada herzaman sahte kol satıyor ilgili değiller bence git bir Sony center a orjinal al gitsin

• yerinizde olsam tüketici heyetine başvurarak para iadesi talep ederim. ds3 ün orjinal olmadığını yetkili servis teyit etmiş zaten. 5-6 ayı buluyor sürecin tamamlanması ama paranızı iade alırsınız sonucunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeze-bee

yerinizde olsam tüketici heyetine başvurarak para iadesi talep ederim. ds3 ün orjinal olmadığını yetkili servis teyit etmiş zaten. 5-6 ayı buluyor sürecin tamamlanması ama paranızı iade alırsınız sonucunda.

Elimde orjinal olmadığına dair bir belge yok. Sanırım sonyden belge istemem lazım. O da uzun sürücek gibi, boş bir vaktimde halletmeye çalışayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

Hepsiburada herzaman sahte kol satıyor ilgili değiller bence git bir Sony center a orjinal al gitsin

Keşke öyle yapsaydım ucuz diye 100 tlye almıştım hb'den 50 tl daha koyup Sony den almak daha mantikliymis

• Kolu yolladım orijinal olmadığını sony ye yolladığımı söyledim. Yaklaşık 2 haftalık bir beklemeden sonra kolun yenisi ile değişitirildiği bildirimi geldi. İyi dedim. Bugün geldi elime. Bir açtım yine benim kol. Bağladım ps3 e çalıştı. Kolla zaten önceden çok oynamamıştım nasıl ds3 bu kadar kötü olabilir demiştim. Yine oynamaya çalıştım az kalsın çarpıyordum. Etrafa bakıp adam vurmaya çalışırken saçma saçma hassaslıktan yoksun bir şekilde gidiyor imgeç. Değiştirildi yazıp yine yan sanayi kolu yollamak nedir yahu?

Her neyse ben bu işin peşini bıraktım bir daha hepsiburadan bir şey almayı düşünmüyorum. Hem paramdan oldum hem vaktimden. Siteden elektronik tarzda bir şey almak isteyen arkadaşlara uyarı olarak kalsın. Belki de ben şanssız dilimdendim internette bununla ilgili bir şey bulamadım. Her neyse arkadaşlar almadan önce aklınızda bulunsun ben gibi mağdur olmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.