Şimdi Ara

Hepsiburada.com Sahte Kılıf Satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung galaxy S4 sgp slim armor kılıf aldım. En kötü kalite replika çıktı. (Üstelik orjinal iphone 5 sgp kılıf kutusunda :)) Isteyen olursa çektiğim fotoları koyarım
    Geri iade'de zorluk çıkarmadılar. Tavsiyem hb'den kılıf, ayakkabı, şarj aleti almamaniz. Bu ilk değil çünkü.
    Gittigidiyor'daki satıcılar daha guvenilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O sitenin suyu çıktı zaten son 1-2 senedir.Ben de bazı problemler yaşamıştım zamanında. Bu her yerde mi aynıdır anlamadım.Firma büyüdükçe müşteri memnuniyeti ve kalite düşüyor.Ben bu konularda sürekli gözlem yaparım ve bu tip firmalar tam olarak bunu yapıyorlar.
  • hepsiburada.com dan 2 adet spigen kılıf aldım yüzde yüz orjinal geldi bana.. çakma ürün satacaklarını sanmam ama olmaz demeyeyim tabi ..
  • bende s3 için spigen aldım orj kutusuyla geldi içinde bi ton kağıdı ve ıvır zıvırıyla. sen bi resimleri yüklesene buraya merak ettim olmadı dava açarsın geri yollama ama hemen.. imitasyon ürün satmaktan dava edersin köşeyi dönersin söyleyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

bende s3 için spigen aldım orj kutusuyla geldi içinde bi ton kağıdı ve ıvır zıvırıyla. sen bi resimleri yüklesene buraya merak ettim olmadı dava açarsın geri yollama ama hemen.. imitasyon ürün satmaktan dava edersin köşeyi dönersin söyleyim :D

Yolladım orjinalini aldim bile. Bu tarz sirketlerle Türkiye de mücadele edemezsiniz. Ssler gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hepsiburada.com Sahte Kılıf Satıyor Hepsiburada.com Sahte Kılıf Satıyor Hepsiburada.com Sahte Kılıf Satıyor Hepsiburada.com Sahte Kılıf Satıyor Hepsiburada.com Sahte Kılıf Satıyor Hepsiburada.com Sahte Kılıf Satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 13 Aralık 2013; 18:50:07 >

• Hocam resimlerden pek belli olmuyor. Nereden anladınız sahte kılıf olduğunu. Belirgin bir özelliği var mı ayırt edebilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Hocam resimlerden pek belli olmuyor. Nereden anladınız sahte kılıf olduğunu. Belirgin bir özelliği var mı ayırt edebilecek.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NceTJMZ96-c#t=437
  • Bugünkü haberlerde, odtü lü genç çok popüler internet sitesinde, millete uygun fiyatlı ürünler satma maksatlı resimler koyup, verilen banka hesabına, parayı yatırtıyor, fakat ürünü hiç göndermiyormuş bu yolla tam 600.000 tl kazanmış, şahıs yakalanmış, ''hapisten çıkınca aynı işi tekrar yaparım, memleketin denizi de kerizi de bol'' demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakorsansakal -- 13 Aralık 2013; 20:43:04 >
  • Arkadaslar kılıf yada kasa alacagınız zaman girin ebay'e ordan alın Türkiyedekilere göre hem daha kaliteli ve orjinal oluyor hemde daha ucuza mal oluyor kargo süreleri biraz uzun oluyor ama en azından ucuza aldıgınız kaliteli malzemede aklınız kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.