Şimdi Ara

Hepsiburada.com Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Ocak akşamı hepsiburada sitesinden canon 77d siparişi verdim. Satıcının dogrudan hepsiburada olması sebebiyle gönül rahatlığıyla siparişi geçtim. Ama yanılmışım. 9 Ocakta kargoda 11 ocak Cuma günü teslim edilecek yazıyordu. 11 ocak tarihinde baktığımda siparişim hâla kargoya verilmemişti. Ancak siteye baktığımda 3 saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda olarak gözüküyordu. Müşteri hizmetlerini aradım başka yerden tedarik ediyoruz cevabını aldım. Stokta gözüktüğünü söyledim. Hata olmuş Pazartesi verilir dendi teşekkür edip kapadım. Pazartesi saat 17:00 a yaklasirken tekrardan aradim guc bela kargoya verdik dediler. Siparislerim kısmında ne kargo takip numaram var nede arayınca net bir cevap veriyorlar. Ekran görüntüsü ve resimleride ekliyorum böyle alakasız bir firma görmedim sözde kargoda olan fotograf makinemin kargo takip numarası bile yok kaybolup gitmesinden korkuyorum.
    Hepsiburada.com Rezaleti

Hepsiburada.com Rezaleti

Hepsiburada.com Rezaleti

Hepsiburada.com Rezaleti

Sayısiz telefon görüşmesinden sonra
    Hangi kargo firması ile yolladıklarını sordum aras kargo dediler aras kargo müşteri hizmetlerini arayarak adıma kargo olup olmadığını sordum sağolsun çalışan şehrimdeki şubelerin hepsine bakarak olmadığını söyledi. Bakalım ne olacak daha onceden tecrübesi olan birileri varsa yardım ederse çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen64 -- 16 Ocak 2019; 0:26:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi gtx 1060 6gb sparis etmistim ben soyledikleri gunu gecti ama tedarik sürecinde diyodu. Geç geldi ama sapasaglam sorunsuz bi sekilde geldim diger tum parcalarida hepsiburada dan aldim sorun cıkmadı. Ürün pahalı olunca haliyle insan tedirgin oluyor, umarım sorun cıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Msi gtx 1060 6gb sparis etmistim ben soyledikleri gunu gecti ama tedarik sürecinde diyodu. Geç geldi ama sapasaglam sorunsuz bi sekilde geldim diger tum parcalarida hepsiburada dan aldim sorun cıkmadı. Ürün pahalı olunca haliyle insan tedirgin oluyor, umarım sorun cıkmaz
    Kargo takip numaranız var mıydı? 3 taksitle aldım bankada 3 ayda geri iade yapıyor kartta limit olsa düşünmeden iptal geçecektim ama kameranında aciliyeti var umarım bir sıkıntı çıkmaz yarın tekrar arayacam artık.

• Hocam bu fiyattaki bir ürün geç de olsa ulaşır sıkıntı etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Hocam bu fiyattaki bir ürün geç de olsa ulaşır sıkıntı etmeyin.
    Hakkımı her türlü alırım ama kameranın acileyeti var bir projede kullanılacak. Sadece dürüst satıcı olmaları gerek her seferinde kalıplaşmıs cümleler ile cevap veriyorlar ve açıkcasi bu bana pek inandırıcı gelmiyor. Birdaha alternatifi varken kesinlikle kullanmam hatta yoksada kullanmam o derece tiksindim bu ilk ve son alışverişimdi

• HB dan baya alışveriş yaptım 3,5k lık alışverişlerimde oldu ki pc parçaları da alıyorum düzenli olarak. Bazen yalpalıyorlar ama genel olarak Türkiye deki en sağlam site hepsiburada. Satıcı hepsiburada olmasına özen gösteriyorum.

Bu arada sipariş kargoya verilince kargo takip düşüyor olması lazım ama dediğim gibi bazen saçmalayabiliyorlar. Acil olduğunu belirtirseniz ona göre iade edip başka yerden alma durumum var da diyebilirsiniz keyfi değil iş için olduğundan belki çarklar tersine döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

HB dan baya alışveriş yaptım 3,5k lık alışverişlerimde oldu ki pc parçaları da alıyorum düzenli olarak. Bazen yalpalıyorlar ama genel olarak Türkiye deki en sağlam site hepsiburada. Satıcı hepsiburada olmasına özen gösteriyorum.

Bu arada sipariş kargoya verilince kargo takip düşüyor olması lazım ama dediğim gibi bazen saçmalayabiliyorlar. Acil olduğunu belirtirseniz ona göre iade edip başka yerden alma durumum var da diyebilirsiniz keyfi değil iş için olduğundan belki çarklar tersine döner
    Yarın tekrardan ilgileneceğim ilk mesajı editlerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesela DDR4 ram aldım 4gb. Ofis bilgisayarı içindi, nedense 1-2 hafta kullanımdan sonra durduk yere mavi ekran vermeye başladı pc. Biraz aptallık ettim o sırada elimde farklı ram olmadığından üşenip denemedim. Format attım onu yaptım bunu yaptım. Rami değiştirdik oldu. Garantiye gönderdim iadesini aldılar. Yine geç aldılar ama aldılar o sırada zaten sesimi çıkarmadım kendi pcmden ram taktığım için
  • artık x firmasi rezaleti başlıklarının abartıldığını düşünüyorum. okudumda konuyu burada öyle rezalet yok. stok durumu yanlış belirtilmiş geriside bundan doğan hata.biraz sakin olun abartmayın lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

Mesela DDR4 ram aldım 4gb. Ofis bilgisayarı içindi, nedense 1-2 hafta kullanımdan sonra durduk yere mavi ekran vermeye başladı pc. Biraz aptallık ettim o sırada elimde farklı ram olmadığından üşenip denemedim. Format attım onu yaptım bunu yaptım. Rami değiştirdik oldu. Garantiye gönderdim iadesini aldılar. Yine geç aldılar ama aldılar o sırada zaten sesimi çıkarmadım kendi pcmden ram taktığım için
    3 ay sonra limitten kalkacak diğer odemelerimde oldugu icin iptal edemedim bu aşamadada iptal edilmiyor gelincede iade düşünümüyorum açıkcası aciliyeti var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-280666920

artık x firmasi rezaleti başlıklarının abartıldığını düşünüyorum. okudumda konuyu burada öyle rezalet yok. stok durumu yanlış belirtilmiş geriside bundan doğan hata.biraz sakin olun abartmayın lütfen.
    Dostum kargom yolda diyor ama en ufak bi fikrim yok telefonuma gelen mesaj yok evde tüm gün kargo mu bekleyim ? Şubeden alırım en kotü iletişimimim yok ve aciliyeti var. Ben ordaki teslim tarihine güvenerek almıştım

• sonucta olay bi rezillik değil hata. her yerde hata olur realist düşünün sizin aceleniz ise tesadüf

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-280666920

sonucta olay bi rezillik değil hata. her yerde hata olur realist düşünün sizin aceleniz ise tesadüf
    Hata olabilir önemli olan hatayı düzeltmektir. Burada düzeltme göremiyorum. Ve neden bu kadar savundunuz umarım aynı duruma düsmezsiniz

• çünkü başlıklara sinir oluyorum bugün. abartı hepsi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.