Şimdi Ara

hepsiburada.com ne kadar güvenli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepsiburada.com dan ürün alıp bozuk çıktığı için geri iade eden veya değişim yaptırabilen oldu mu? hiç alışveriş yapmadım oradan ilk kez 4000 tl ye yakın bir tv almayı düşünüyorum ama teşhir bozuk falan gönderebilirler diye çekiniyorum doğrusu.
    bir diğer sorun ise ürünün kargoya verime süresi 5 gün yazıyor . 5 gün içinde kargoya verilir mi yoksa çok bekler miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyma1972 -- 13 Nisan 2014; 18:56:17 >

• Değişim yaptırabilsen bile uzun sürer çünkü yoğun diye biliyorum birde internet üzerinden kolay olmuyor geri değişim , geri iade edebiliyorsun diye biliyorum..Ancak fazla pahalı şeylerde almak riske girmek olur 1 kere daha detaylı araştırıp düşünün derim
    Ben hepsiburadadan bu zamana kadar birçok alışveriş yaptım ve hiçbir hizmette sıkıntı yaşamadım. Aldığım ürünlerden beğenmediğim yada eksik içerikli gelenler tabiki de olmuştu fakat onlarda da 2-3 iş günü içerisinde işimi hallettiler. Elektronik alet olarak ta oradan 3-4 telefon ve 6-7 tane pc aldım bir sorun yaşamadım. Genel olarak ta orada yazan kargo çıkış süresine uyuyorlar ancak ben 1 kere orada yazan süreye uymadıklarına şahit oldum onda da 2 gün gecikmişti sadece. Genel olarak 9/10 veririm. Tabi şöyle bir parantezi de açmak lazım ki bunlar hep şans işi bazı arkadaşlarım var ki yaptıkları alışverişlerin çoğunda sıkıntı yaşadılar ancak sonuçta iş bir şekilde düzeldi.

http://www.hepsiburada.com/liste/panasonic-tx-p55stw60-55-2500hz-wifi-dlna-usbmovie-smart-3d-tv-1-gozluk-hediyeli/productDetails.aspx?productId=evtx-p55stw60&categoryId=163192#Yorumlar

• hepsiburada.com yıllardır alısverıs yaparım bır sıkıntı olmadı
    sonucta sıkıntı olursa aldıgınız urunun servısı ılgılenıyor
    laptop ılk aldıgımda sorunlu cıktı yenısı ıle degıstırdıler
    ardından
    bırcok kez laptopımı gonderdım servıs ıcın hepsıburada.com a
    onlarda alıp servıse gonderdı...

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/liste/panasonic-tx-p55stw60-55-2500hz-wifi-dlna-usbmovie-smart-3d-tv-1-gozluk-hediyeli/productDetails.aspx?productId=evtx-p55stw60&categoryId=163192#Yorumlar

bu tv yi al kapalı ktu kesin sorunsuz kesin gelir kutudan bozuk çıksada yenisiyle değiştiriller diyorsun yani?
    bu tv hiç bir mağazada yok sadece teşhir ürünleri var . birtek ümraniye media markette var oda 4500 tl istedi bugün:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben laptopı actım 1,5 ay kullandım
    sonra arastırdım sorunlu chıpsettı
    dedım bu sorunlu urun gerı gonderdım yenısını gonderdıler

tabıı sonucta kapalı kutu gelıyor
    geldıkten sonra servısı cagırırsın onlar kurar
    kurarlarken bır sıkıntı olursa rapor tutturursun degıstırırler..

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    iki tane olumsuz yorum yapılmış bu tv yi hepsiburada dan alanlar tarafından. bu biraz beni korkutuyor .

soyledıgımı yaparsan servıse kurdurursan sıkıntı olmaz...raporunu tutturursun degısım olur

sonucta bunlar tamamen kargo sırketınden kaynaklanan hatalar gıbıme gelıyor

• Televizyon kurulumunu servis yapıyor kendileri test ediyor herhangi bir sorun olduğunda rapor tutarlar zaten.

Hepsiburada üzerinden tonlarca şey aldım sıkıntısız iade oluyor mesela 2 hafta önce LG LED SMART tV aldım sorunsuz bir şekilde ekip geldi kurdu teslim etti.
  • Hepsiburada'dan 7,8 defa alışverişim oldu sadece bir defa ürün faturasız geldi. Diğerlerinde hiç bi sorun yaşamadım teshir sorunlu bi ürünede denk gelmedim açıkcası.Kargo olayında bazı bir kaç gün aksaklıklarıda oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seyma1972

arkadaşlar hepsiburada.com dan ürün alıp bozuk çıktığı için geri iade eden veya değişim yaptırabilen oldu mu? hiç alışveriş yapmadım oradan ilk kez 4000 tl ye yakın bir tv almayı düşünüyorum ama teşhir bozuk falan gönderebilirler diye çekiniyorum doğrusu.
    bir diğer sorun ise ürünün kargoya verime süresi 5 gün yazıyor . 5 gün içinde kargoya verilir mi yoksa çok bekler miyiz?

sorunuz televizyon başlığında ama ben televizyon değil taşınabilir hdd değiştirdim..

internet üzerinden iade değişim başlığından biligilerimi doldurdum...Bna bi kargo kodu verdiler iade için "ücret ödemedim" gönderdim..Yaklaşık 1 hafta içinde bir üst model 2 tb taşınabilir hdd gönderdiler.."

bunun dışında ürün alacaksanız mümkün olabilidiğince "süper hızlı gönderi" li ürünlerden ve saat 16 dan önce alışveriş yapın...Ben bursadayım ertesi gün ürünü teslim aldım..

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bana gittigidiyor daha güvensiz geliyor , çünkü orada şahıslarla muhattap olmak durumunda kalıyorsunuz. Hepsiburada da en azından kurumsal bir yapı ile karşı karşıyasınız. Tabiki de takdir sizin. Ben de teşekkür ederim ayrıca.
    Eger gozler ruhun penceresiyse, keder de kapisidir.Kapali kaldigi surece bilmek ve bilmemek arasindaki barikattir.Ondan uzaklasin ve sonsuza dek kapali kalsin,ama onu acip iceri girdiginizde aci, gercek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

hepsiburada kullanılmamış ürünü iade alırız diyor , televizyonu denemeden nasıl begenmeme durumunu yaşayacaz ?

Ben 3 tv aldim ikisi sıkıntılı cikti servis raporuyla iade ettim parami aldim. Bir iki gun once de sony marka bir muzik seti aldim actim kutusunu taktim elektirige denedim hosuma gitmedi ses iade ettim. Sebep olarakta begenmedim yazdim aciklamaya para iadesi yapildi hemen. Tv konusunda ki tutumlari farkli ama galiba kutuyu acinca geri almiycaklarmis gibi bir tutumlari var. Aslinda cok sacma bir durum dedigin gibi denemeden nasil anliycaz memnun kalip kalmiycagimizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de Panasonic kullanıyorum, yaşadığım sorunu detaylıca anlatmak için konu açacağım yakında.

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Panasonic almadıysanız, almamanızı öneririm. Başka marka bakın.

Ben de Panasonic kullanıyorum, yaşadığım sorunu detaylıca anlatmak için konu açacağım yakında.

vaktiniz varsa çabuk açın ben de her an alabilirim :)
    Eger gozler ruhun penceresiyse, keder de kapisidir.Kapali kaldigi surece bilmek ve bilmemek arasindaki barikattir.Ondan uzaklasin ve sonsuza dek kapali kalsin,ama onu acip iceri girdiginizde aci, gercek olur.
  • Hazırlıyorum şu an, haberdar ederim sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.