Şimdi Ara

HepsiBurada.com'dan iPhone almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alacagım Ürünler Aşağıda Üzerine Tıklayıp Bakabilirsiniz.

iPhone 3GS 8 GB = 799TL
    Microsonic iphone 3G Kristal Anti Shock Case Kılıf = 20TL
    Clear - Coat ( Apple iPhone 3GS Görünmez + Çizilmez Kılıf 35TL

Sigorta bedeli :45,32
    TLAra toplam :772,02
    TLKDV :138,96
    TLKDV dahil toplam fiyat :910,98 TL

Sizce Değermi ?
    birde sim kilidi mi ne varmış sim i takınca kabul etmıyomus o nasıl birşey pek bilgim yok ?
    Kargo ile kapıda ödiyeceğim.

Edit ; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 25 Ağustos 2012; 11:14:00 >

• cok pahalı ya aslında turkiye ıcın pahalı degıl ancak illa alacam diyorsan dogubanktan yurtdısı kayıtlı sıfır bulursun hemde yarı fiyatına,millet yurtdısı 2.el 4s leri o fiyata satıyor zaten yeni iphone da cıkıcak 3gs in zerre kadar havası kalmaz zaten benm gozumde hıc yokta nokialar gibi olur artık.bence iyi dusun alma o fiyata yurtdısı iphone 4 simfree alırsın hemde sıfır 3gs neymiş.ayriyetten su jelatin olayına da hastayım millet gidiyor bi
    jelatine 30-40lira para veriyor yok sole yok bole yok en iyisi yok cızılmez ben 4s ime tahtakaleden 3tl ye aldım iyi mi kotu mu diye sorgulama da yapmadım arkdasın turkcellen 35tlye aldıgı jelatinle ayni marka herseyi ayni cıktı aradaki fiyat farkına bakın.yani dostum kısaca o fiyatlara yurtdısı 4ler 4sler alınır birazdaha eklenir ustune.mercedesim olsun ama full paket olmasın,herhalikarda en full paket toyotadan iyidir bnm mantıgım budur birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Alacagım Ürünler Aşağıda Üzerine Tıklayıp Bakabilirsiniz.

iPhone 3GS 8 GB = 799TL
    Microsonic iphone 3G Kristal Anti Shock Case Kılıf = 20TL
    Clear - Coat ( Apple iPhone 3GS Görünmez + Çizilmez Kılıf 35TL

Sigorta bedeli :45,32
    TLAra toplam :772,02
    TLKDV :138,96
    TLKDV dahil toplam fiyat :910,98 TL

Sizce Değermi ?
    birde sim kilidi mi ne varmış sim i takınca kabul etmıyomus o nasıl birşey pek bilgim yok ?
    Kargo ile kapıda ödiyeceğim.

Edit ; imla

Hocam bu fiyat abartılı bir şekilde pahalı olmuş.Pek mantıklı durmuyor

• Bu paraya gidip ikinci el iPhone 4 alabilirsiniz. İnanın sıfır ürün almak mantık işi değil. Hem de alacağınız ürün 2 sene öncesinin ürünü. Tertemiz iPhone 4 satanlar var bu fiyata.
    2 yıl önce aşağı yukarı 3000 TL ye topladığım masaüstü bilgisayar sistemimi şu an 1000 TL ye satıyorum. Telefon piyasası çok farklı elbette, ancak kafanızda imaj oluşsun diye söylüyorum. Teknoloji sürekli gelişen güncellenen bir "ekosistem" olduğu için sıfır ürünlere (hele ki 2 yıl öncesinin teknolojisine) para vermek pek de akıl karı değil benim fikrime göre...
    Karar yine de sizin.
  • iPhone 4 alıp, kılıfsız kullanın bence bir çok kişi kılıfsız kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

Bu paraya gidip ikinci el iPhone 4 alabilirsiniz. İnanın sıfır ürün almak mantık işi değil. Hem de alacağınız ürün 2 sene öncesinin ürünü. Tertemiz iPhone 4 satanlar var bu fiyata.
    2 yıl önce aşağı yukarı 3000 TL ye topladığım masaüstü bilgisayar sistemimi şu an 1000 TL ye satıyorum. Telefon piyasası çok farklı elbette, ancak kafanızda imaj oluşsun diye söylüyorum. Teknoloji sürekli gelişen güncellenen bir "ekosistem" olduğu için sıfır ürünlere (hele ki 2 yıl öncesinin teknolojisine) para vermek pek de akıl karı değil benim fikrime göre...
    Karar yine de sizin.

iPhone 4S 16GB White sen veriyorsun ama ?

• Bravo.. Parayı benim cebimden çıkarken falan mı gördün de bu kadar emin konuşabiliyorsun arkadaşım ? Cidden...
    Telefon hediye geldi bana Belçika'dan. Unlock yaptırmak için ödediğim ücret çıktı cebimden sadece.
    "200 TL ye iPhone 4S sahibi olabilir miyim ?" Diye konu açsaydın elbette desteklerdim seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bravo.. Parayı benim cebimden çıkarken falan mı gördün de bu kadar emin konuşabiliyorsun arkadaşım ? Cidden...
    Telefon hediye geldi bana Belçika'dan. Unlock yaptırmak için ödediğim ücret çıktı cebimden sadece.
    "200 TL ye iPhone 4S sahibi olabilir miyim ?" Diye konu açsaydın elbette desteklerdim seni

tamam sağ duyulu olarak bakalım olabilir, hediye gelmiş olabilir..
    sol duyulu olarak bakalım bide.. ya cıktığı gun deli gibi o telefonu ısteyerek gidip paraya bayıp aldıysan ?
  • 500 daha koy 4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

Bravo.. Parayı benim cebimden çıkarken falan mı gördün de bu kadar emin konuşabiliyorsun arkadaşım ? Cidden...

tamam sağ duyulu olarak bakalım olabilir, hediye gelmiş olabilir..
    sol duyulu olarak bakalım bide.. ya cıktığı gun deli gibi o telefonu ısteyerek gidip paraya bayıp aldıysan ?

Şu dakikada sizi inandırmaya yönelik bir takım hareketler için çabaya giremiyorum kusura bakmayın.
    Ben 2 sene önce sıfır ürün aldım. Hatamı 1 ay sonra, aldığım parçaların yarı fiyata satıldığını gördükten sonra anladım. O günden sonra da sıfır olarak hiçbir ürüne para vermedim. Bunu fakirlik falan olarak değerlendirenler var. Ben ise akıllılık olarak değerlendiriyorum. Babam Arap Şeyhi olsaydı belki alırdım ama, benim bu saatten sonra sokağa atacak param yok.
    Umarım açıklayıcı olmuşumdur..

• quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

500 daha koy 4 al

hehe :D almıyorum arkadaş, gidicem 550TL Glaxy Ace 8530i alacam bune ya
  • Amerika'da olmak vardı hepsini 650 TL'ye alırdın :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.