Şimdi Ara

hepsiburada.com dan Birinde değil hepsinde dört dörtlük indirim var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://images.hepsiburada.com/assets/gif/hepsiburada/mail_html/cep_telefonu_18_10_2010.html

gereken bilgiler link de var
    kısaca
    LG GW525=299.00 TL
    SAMSUNG C5130=184.00 TL
    NOKİA E63=369.00 TL
    SONY ERİCSSON C903=389.00 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: loyalmale

http://images.hepsiburada.com/assets/gif/hepsiburada/mail_html/cep_telefonu_18_10_2010.html

gereken bilgiler link de var
    kısaca
    LG GW525=299.00 TL
    SAMSUNG C5130=184.00 TL
    NOKİA E63=369.00 TL
    SONY ERİCSSON C903=389.00 TL

Bu fiyatlar yeni değil, uzun zamandır bu fiyattan satıyorlar zaten
  • havale ile hb den nokia E63 (Siyah) aldım, herhangi bir sorunu yok canavar gibi çalışıyo :)
  • lg gw525 aldım ama tema oyun fılan ındırmek ıstıyorum yardım
  • hepsiburada.com mu.... Amman uzak durun, ben bu kadar saçma sapan çalışan bir yer görmedim. 7-8 yıldır kullandığım bu ticaret sitesi resmen saçmalıyor artık.

Hala, bugün bile, gönderilmeyi bekleyen ürünlerim var, tam 14 gün oldu, hala gönderecekler. Üstelik ürün, günün fırsat ürünüydü ve ben alırken stoklarda hala 238 adet var yazıyordu.

Geçen ay sarı renk HP kartuş aldım, 363 kodlu. Evet 363 geldi ama renk pembe. Olsun dedim, nasıl olsa bu da gerekecek 1 ay içerisinde, tekrar sarı renk sipariş verdim, bu sefer mavi geldi.

UPS aldım, 2 ay önce, çift akülü, 1200VA, bana 1000 VA lık tek akülü modeli göndermişler, neyse dedik, geri gönderdik, yenisi geldi, o da ne, yine benim geri gönderdiğim ürün bana gelmiş (straforun birini çıkartırken kırmıştım, oradan tanıdım), tekrar geri verdim 3. seferde doğrusu geldi.

Can sıkıntısı ve sorunlar ile uğraşmak istiyorsanız, sakın kaçırmayın, hemen hepsiburada.com'dan birşeyler alın.

• nokia e63 metro da 325 lira. Çevresinde metro olan arkadaşlara duyurulur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.