Şimdi Ara

Hepsiburada.com dan alınan iPhone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vermez olaydım ama 11 Haziran Cumartesi günü Hepsiburada.com dan iphone 4 siparişi verdim. O gün bugün ürün süper hızlı gönderide olmasına rağmen hala paketleme işlem sırasında görünüyor. Siparişin üzerinden tam 8 gün geçti. Ne yapmalıyım sizce?

• normalde aninda gonderiyorlar hizli gonderileri ama konu iphone olunca herhalde belli bi siraya gore gonderiyorlar bnde kontratli alicaktim kuzenime yetisemedik tukenmis oldukca yogun satiliyor bu sitede bnce bekleyin bu hafta gonderirler
  • Yarın ola hayır ola inşallah mesai saatinde gönderirler inşallah ;)
  • Bu konuda duyduğum şikayet eden tek kişi değilsiniz.

Bence bir şekilde iletişime geçin.
  • geçmiş olsun.h.b eski h.b değil oradan 3gs aldığıma bin pişman oldum.müşteri temsilcileri ve diğer bölümde çalışanlar arası iletişim 0 tamamen uydurma cevaplar veriyorlar.umarım sizin işiniz ters gitmez.
    mağdur olduğum konunun linki ; buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 20 Haziran 2011; 1:01:40 >
  • şu siteden nefret ediyorum zamanında bir ürün almıstım oyaladıkca oyaladılar iptal ettim paraya vermek içinde 10gün ugrastırdılar böyle rezil bir yer yok çöp bile almam birdaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

normalde aninda gonderiyorlar hizli gonderileri ama konu iphone olunca

Şaka yapıyor olmalısın!
  • eskiden cok iyiydi super hızlı gonderı urunler ertesi gun elimizde olurdu ama yoğunluktanmıdır nedendir bilinmez 3 kere arka arkaya verdiğim siparişleri iptal etmek zorunda kaldım super hızlıda olmasına ragmen gondermıyorlar dıye para iade işide bir o kadar yavas hepsiburada ya yakışmıyor
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Bakalım hepsiburada.com rekora koşuyor. Bugün de göndermediler oldu 9 güüün
  • ara, fırçanı çek ve iptal ettir... 8-9 gün ne demek yahu..
  • Fırça çekmek için aradım da sonra orada çalışan çocuğun ne suçu var diye düşündüm ve kibarca benm siparişi biraz öne alması konusunda ricada bulundum. Lojistiğe ilettiğini söyledi yarın öbür gün kargoya verilirmiş. Hepsiburada.com da sistem altyapısı değişikliği varmışmış, gecikmeler ondanmışmış...
  • o lojistiğe bildirmeler bitmez son yazdığınız cümlenin aynısını bana en az 20 kere demişlerdir abartmıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

o lojistiğe bildirmeler bitmez son yazdığınız cümlenin aynısını bana en az 20 kere demişlerdir abartmıyorum hocam

Yarın ola hayrola diyorum. Hayır olmazsa farklı bir üslupla ararım müşteri hizmetlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Fırça çekmek için aradım da sonra orada çalışan çocuğun ne suçu var diye düşündüm ve kibarca benm siparişi biraz öne alması konusunda ricada bulundum. Lojistiğe ilettiğini söyledi yarın öbür gün kargoya verilirmiş. Hepsiburada.com da sistem altyapısı değişikliği varmışmış, gecikmeler ondanmışmış...

hepsiburada'nın her zaman bir bahanesi vardır... ya kargoya suçu atar, ya ürünü tam gönderecektik kutusunda hasar olduğunu farkettik üründe de hasar olabilir diye göndermedik üretici firmadan tekrar istedik derler... bahane çok onlarda...

bu arada neden hepsiburada, mahsuru yoksa öğrenebilir miyim.

piyasadan daha ucuza almıyorsunuz oradan muhtemelen... turkcell'den gidip peşin ya da taksitle sözleşmesiz neden almıyorsunuz ( manisa merkez turkcell'de mevcut) oturduğunuz ilde bulunmuyorsa anlarım tabii ki de...

• Bende cuma gunu siparis vermistim pazartesiye kadar guvenlik onayi bekledik , musteri hizmetlerine mesaj atmamla bir saat icinde onay icin aradilar ardindan siteyi kontrol ettim tedarik surecinde gorunuyordu, simdi cikisa hazir gosteriyor durumu bakalim ne kadar zamanda gelicek .Ozet su ki illa arayip mesaj atman lazim bu adamlara islerini yapmalari icin bir daha alisveris yapmayi dusunmuyorum hepsiburadadan da.

Edit:An Itibari ile Kargoya teslim edilmis gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTuesday -- 21 Haziran 2011; 13:59:51 >
  • Mesajında sihirli bir kelime filan mı kullandın? Ben 3 kere mesaj attım 3 kere aradım hala tık yok. Hepsiburada.com rekora koşuyor. Süper hızlı gönderide 10. gün .
  • 3 defa mi:S Hepsiburada.com cidden rekora kosuyor . Umarim en kisa surede gonderirler sana da
  • telefonlarına cevap verdilerse şanslı addetmelisin kendini..

quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Mesajında sihirli bir kelime filan mı kullandın? Ben 3 kere mesaj attım 3 kere aradım hala tık yok. Hepsiburada.com rekora koşuyor. Süper hızlı gönderide 10. gün .
  • +99999999999999999999999999
    quote:

Orijinalden alıntı: manivela
    telefonlarına cevap verdilerse şanslı addetmelisin kendini..
  • şikayet var yazın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.