Şimdi Ara

HEPSİBURADA.COM DAKİ KULLANICI YORUMLARI HAKKINDA!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsiburada ya alternatif bir site arıyorum bende.
  • BKZ: weblebi.com

İflas etti gitti. Hepsiburadada oyle olmasa bari.
  • quote:

11.09.2008 13:34:15 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Ürününüzün gönderimi yapılmış olup bu hafta sonuna kadar tarafınıza teslimi sağlanacaktır.

Saygılarımızla...

sonunda... inşallah bu sefer doğru ürünü gönderirler.....
  • kac kere modemimin resmini ozene bezene cektım yayınlamadılar. formatlara uymuyormus. ulan nesı uymuyo. resim gayet net yükseklik genislik uygun format uygun boyut uygun. sikayetvar.com a sikayet ettim. bana mail geldi fotolarınız incelendi ama uygun bulunmadı diye.

bide ne zaman soru sorsam musteri hızmetlerine bana gelen mesaj aynen soyle

----------------------------------------------------------------------

dalgamı gecıyorlar nedır
  • Ben yorumumun tekinde hepsiburadaya giydirme yaptım biraz ve yayınladılar.... mekik aletlerinde altis marka yorumları...
  • Kaliteli bir üründede aynı süper ürün mükemmel... gibi yorumlar var, dandik ürünlerdede. Benimde artık pek umrumda değil.
  • Adam kandırıyolar işte, hikaye hepsi.

Eminim o "süper, çok iyi vs vs öven yorumlarıda kendileri yazıyolardır orada..
  • Tamamen rezil bir firma ve ayrıca yalancılar. Ben de alışveriş yapmıyorum artık oradan, inşallah sonu weblebi gibi olur. "Müşteriyi nasıl kazıklarım?" diye uğraşan firmaların hepsinin sonu iflas olur inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpalp84

Kaliteli bir üründede aynı süper ürün mükemmel... gibi yorumlar var, dandik ürünlerdede. Benimde artık pek umrumda değil.

Cidden millet puan almak için abuk subuk şeyler yazıyo.Ayrıca ürün en pahalı hepiburadada adam en ucuz burda diyo
  • konu dışına taşınmış konumuz..umarım burdanda seesimizi duyurabiliriz...
  • hepsiburada.com da philips mms460 128 ytl(kDV dahil) bu ses siteminin bu kadar ucuz olması şaşırttı beni çakma filan olabilirmi.
  • olumsuz yorumumu yayınlamadılar.
  • arkadaşım zamanında 5700gt almıştı ama 5700le gönderdiler. o kartı yolladı, onlar paketleyip aynı kartı yolladılar. ama gt parası aldılar. oda hediye çeki alıp radeon 9600 almıştı. bende 2 yıl önce webcam, flasdisk ve usb wifi almıştım. flasdik ve webcam geldi 20 gün wifi gelmedi. yoğun telefon ve email trafiği sonunda wifi parasını geri aldım. ama bunun dışında bir terslik olmadı. öok alışveri yaptım. ki zaten insan biraz mecbur kalıyor, güvenilir alışveriş sitesi yok.
  • 5-6 kere kullanmışımdır hepsiburadayı. her siparişimide iptal ettim. devamlı tedarik sürecinde diyor.
    süper hızlı gönderi yazanlar sadece stoklarında var. diğerlerini için en az 10 gün bekletiyor. kesinlikle bulaşmamalı..
  • hepsiburada.com da philips mms460 128 ytl(kDV dahil) bu ses siteminin bu kadar ucuz olması şaşırttı beni çakma filan olabilirmi.
    LÜTFEN BİŞE DERMİSİNİZ ONA GÖRE ALIYIM BOŞ YERE DERT ALMIYIM BAŞIMA.
  • Bütün ürünlerin yorumları olumlu. Olumsuz bir yorum olmaması çok can sıkıcı
  • Valla piyasadaki nerdeyse herşey mevcut adamların sitesinde, hesaplı ve garantilide, kargoda 8 taksit yaptığımda bedava.

Eger ürünü bilerek bilinçli alırsanız benim gibi, nerdeyse 30u geçen alışverişimden hiç olumsuz bi sonuç almazsınız.

Önce gelin DH'de araştırın, sorun danışın bilen arkadaşlara sonra ne alıcaksanız alın. İmzamdaki herşey HepsiBurada ürünü, sorunlu olan ise yok.
  • Hepsiburada benimde olumsuz olan ve süper hızlı gönderiye ait yorumumu yayınlamadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.