13.09.2010 günü hepsiburada'dan bir mp3 çalar sipariş ettim.Ürün hala tedarik sürecinde.Böyle de geleceği yok gibi.Siparişi iptal etmek istiyorum ama ödemeyi havale ile yapmıştım kartsız işlem kullanarak.Şimdi iptal edersem paranın yollanabileceği bi banka hesabım yok.Ne yapmam lazım sizce ????
Hepsiburada'ya ne olmuşsa son zamanlarda inanılmaz arttı şikayetler. Garip gerçekten. Sana hediye çeki verirler arkadaşım harcaman için. Parayı nasıl alırsın inan bilmiyorum banka hesabın olmadan.
quote:
Orijinalden alıntı: Wheatherman
Hepsiburada'ya ne olmuşsa son zamanlarda inanılmaz arttı şikayetler. Garip gerçekten. Sana hediye çeki verirler arkadaşım harcaman için. Parayı nasıl alırsın inan bilmiyorum banka hesabın olmadan.
bende monitor siparis verdim insallah gelir
şikayetlerinizi hepsiburadamagdurlari.com'a yazarak sesimizi belki hepsiburada yönetimine daha hızlı duyurabiliriz.
istanbuldaysanız yerine gidin biara ben de süründürmüşlerdi yerine gittim iki dakkada iade ettiler kartıma parayı gerçi yerini bulana kadar canım çıkmıştı ama neyse
Yorumlar için sağolun arkadaşlar.Sorunum çözüldü.Müşteri hizmetlerini mesaj yağmuruna tuttum,şikayetvar.com'a şikayet yazdım ve en sonunda siparişi kargoya verdiler pazartesi elimde olacak...
Benim siparişim de 3 gündür kargolanmayı bekliyor.
süper hızlı gönderi seçenegi olan ürün bile 2 gün sonra kargolandı. artık hepsiburada.com'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
süper hızlı gönderi seçenegi olan ürün bile 2 gün sonra kargolandı. artık hepsiburada.com'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum
2 gün mü iyi yine ben indirime giren metelia gm çalışma masası sipariş verdim süper hızlı gönderi seçeneği ile tam 2 hafta sürdü.Hb'den çok alışverişim oldu ama sonuncusu tam bir rezaletti eninde sonunda yolluyorlar gerçi ihtiyacım olan şey en uygun hb de ise yine de alışverişime devam ederim
bana bu hafta 9 günde geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme