Şimdi Ara

Hepsiburada bilgisayar iade ettim paramı aldım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    pc servise gidip sorun bulunursa iade talep hakkım oluyor mu peki.
    işin bi diğer kötülüğüde dolar fırladı gidiyor.
    1 ay sonra o paraya bu kalitede bir şey de alamam.
    biraz ısrar etsek mağaza görevlilerinin iade alma hakkı yok mudur ürün sorunlu kendileride biliyor ancak prim meseleleri var galiba almak istemiyorlar.
    Avukat değilim ben de net bir cevap veremem. Ama serviste sorun çıktığı belli olursa o sorunun tamamen çözmeleri gerekir, eğer sorun çözülmezse ve yine aynı sorunu çıkartırsa, ya size aynı bilgisayarın sıfırını vermeleri lazım ya da ücreti geri vermeliler ya da ürün değerinde hediye çeki vb. Sorun çıkartırlarsa tüketici hakem heyetiyle halledebilirsiniz diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu işlemler icin ekstra para ödedin mi? Ne kadar bi meblağ bende hbden tel aldim kargoda bi sıkıntı olurmu diye düsünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Somut bir zararınız yoksa tazminat alabileceğinizi sanmıyorum, boşuna masraf etmeyin derim. Maddi olarak kaybınızı ispat etme şansınız yok, manevi olarak ta bir zararınız olduğunu düşünmüyorum. Hakkınızı aramakla iyi yapmışsınız tebrik ederim ama bir avukat olarak abartmamanızı öneririm

• an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Avukat olduğunuz için emsal maddi ve manevi tazminat davaları ve içeriğini biliyorsunuzdur o zaman. Yine de olumsuz düşünüyorsanız saygı duyarım. Dava sonucunda görüşürüz Avukat dostum ne diyeyim :)

• Lazkopik L kullanıcısına yanıt

artık sorgusuz sualsiz alıyorlar iade değil mi

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.