Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vicdan1

ey yuzbasım sen rutbe takmak ıcın mesaj yazmayı bırakda bıraz da olayı anla ıstersen.senın çinli dedıgın adam sana jest mı yaptı sanıyorsun.ya sizde burada yorum yazıyorsunuz ya.helal.senın 30 lıra dedıgın urunun adama malıyetı 4 lıra.ürünün sana gelırken kargosu para.hooop ürün sana geldı 30 lıra.

sen bu urunu adam akrgo ıle yollayacaksın .çinliye 4 lıra malıyetı olan ürün için ,,sen ıade edersen 25 tl para odeyecek.

sende çinli jest yaptı sana.

burada A. oaln bu zat sızın hocammm,mesltasım dıye yere göğe sığdıramadıgınız zat ne yaptı bılıyormuusnuz.399 tl oaln urunu 300 almak ııcn ıade talebı actı.gonderdık.söktugu ürüne ben sökmedım boyle geldı dedi yuzune vurmadan aldık .tekrar göderdık.senim 30 tl dedıgın işlem ıcın bız 100 tl ındırım .bunuda zorla yaptırdı.110 tl de kargo .
    simdi sorarım sana sayın yuzbaşım.nerede çinli.

o yuzden bırısıne bırsey soylerken emın olmak lazım.diyorum ya.bu iş bıttıgınde bana okadar hakaret edıp küfür edenler ne yapacak.
    Ta bu başlığı bulup kendinizi savunduğunuza göre farklı şeyler var demek ki. Eğer siz bahsettiğim tipte bir satıcı değilseniz özür dilerim lakin siz de çok iyi bilirsiniz ki, bu benim bahsettiğim gibi satıcılar olduğu gerçeğini maalesef değiştirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vicdan1 V kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın ürünü aldığı firmadansan acikca şöyle diğer türlü kizabilir forumdaki arkadaslar.

Yanlış anlama vicdan diye üye adı alıp herkese biraz vicdan yaziyorsun. Eğer malı satan sensen, benim olay aslında şöyle oldu o sebeple iade alamazdik demen daha hoş olur.

Yanlış anladıysam da kusura bakma.

Bak hocam hukuk devletinde vicdan falan olmaz. Bir mal ayıplı ise degistirilir. Benim kaç kere basima geldi sıfır aldığım ürün arızalı çıktı tamir etmeyi teklif ettiler. Uyanık şeref yoksunu tüccarlar sıfır fiyatına refurb ürün satıyorlar bu yöntemle.

Bu işler bu memleket dışında tamamen tuketici odaklı. Burada nasılsa bir sonuca varmıyor diye ne yaparsan yap diyorlar. Allah'tan bu forumlar var ve kötü niyetliler ifşa ediliyorda baskı ve korku ile insanlar hakkını alabiliyor. Bu araba tabiiki kötü niyetli tüketici de olabilir ve yaşın yanında kuru yanabilir ama bizim haklarımız o kadar sıkıntılı ki, birazda siz uğraşın vicdani falan da bosverin demek bizim hakkımız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hepsiburadadan ürün alırken satıcının hepsiburada olduğuna dikkat edin yoksa almayın ben senelerdir alışveriş yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım kargoyu alırken kargocu eşliğinde ürününüze bakın baktın kafana yatmadı tutanak tuttur geri gönder alırkende ilanı iyice inceleyin puset yoksa pusetli gelicekti diye muallakta kalmayın.. geçmiş olsun iyi bayramlar..

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    ben aglamam.aglamadım.buradan yazıyorsun,ınsdanların magremlerıne aılelerıne laf edıyorsun ya.adama yazılan cevabıda gormemıssın.hala ne sıkıntın varsa yaz demıssın.ben yazalı aylar oldu .sen ahlak yoksunu korkak bırısın .adamsın demedım dıkkat ettıysen.

bak ne guzel yazmıssın.bırde sen anlat ozmn karr verelım kım haklı kım haksız dıye. ozmn aıleme ne laf edıyorsun.

ben anlatmadan alıme neden laf edıyorsun soyu bellı ınsan .

senın gıbı ınsanlar yuzune tukurulduklerınde bıle şukur derler.sana bır ocekı mesajda bırsey yazdım ve bır soru sordum .dılersen haddını aşma.uzerıne vazıfe olmayana karısma.ınsanların mahremlerıne aılelerıne laf etme.ben kımseye hakaret etmıyorum aılelerıne laf etmıyorum.benım sorunum senınle sana yazıyorum

senın gıbı korkak ınsnlar buradan ancak yazarlar.sanılmazlar ki bulunmazlar.buradan yazsan ne olur yazmasan ne olur.bır ınsanın aılesıne ölmüşlereıne laf eden ,hele de konu bır de kendısı ıle ılgılı degılse.ne kuyruk acın var.birşeymı geldı basına.

senden bırtek kelıme daha gelmesın.

• Olayi bastan sona okudum . Ilk once alici yazdigi icin ona hak vermistim ama simdi saticiyada hak veriyorum . Evet sitede yanlis birakilmis bir resim olabilir . Bu hatadir . Ama saticininda soyledikleri cok inandirici .
    Satici urunu tamir etmis yollamis daha ne olsun ? Evet 14 gun yasasi vs bir suru yasa var . Ama oncelikle insan olmak ve yasalari kotuye kullanmamak gerekiyor her iki taraf icinde gecerlidir bu . yoksa gunde 10 tane siparis vereyim kutusunu acip 5 gun kullanayim sonra begenmedim hop iade edeyim . Bu adam bu urunu napacak ? Biraz empati kurmakta lazim .
    O yuzden ben saticininda alicininda anlasmasini dilerim . Ve sunuda anladimki biri konu actiginda koru korune yazdiklarina inanmamak gerekiyor . Diger tarafida dinlemek gerekiyormus .

Geldi ama iyi kelime geldi . Yazdiginizi yeni okudum .

• Herkese bir cevabı herkese kendince bir tehdidi var ortadaki çelişkileri herkes anlamıyor mu zannediyorsun. Sorulanları geçiştiriyor, cevap vermiyor hikaye anlatıp duruyorsun. Gerçekleri konuş gerçeklerii…

Sağlam teslim ettiğim kargoda bozulan kutuya neden tutanak tutturmadın? İade almamak için bir fırsat mı bildin?

Kargoda bozulan bu kutunun ücreti olan 70 tl yi neden benden talep ettin. Nerde esnaflığın?

Ayıplı gönderdiğin kargoyu değiştirmek yerine neden diktirmeyi tercih ettin? Birde hb da yetkililerine ikinci sıfır puseti gönderiyorum diye yalan beyanda bulunmadın mı?

Tüm bu yaşananlar bu ortamlarda paylaşılınca hasarsız pusetle gönderdin. Gönderdiklerini kabul ettik. Art niyetli olsak aynı gün Thh uzlaşma dilekçesini verir şikayetimizden vaz mı geçerdik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper0657 -- 11 Ağustos 2019; 23:52:53 >
    Eyyyy satıcı müşterin uzlaşma dilekçesi vermiş işte bir orta yol bulup uzlaşın da şu konu kapansın. İki tarafın da daha fazla mağdur olmayacağı makul bir çözüm bulalım.

• casper0657 kullanıcısına yanıt
    urunun fıyatı 399 tl nereye ıstersen sorarsın.sen 3/4 gun once aradın sana ucretı soylendı servıs 399 dedı .hersey dahıl ayrıca satılmıyor.sen aradakı fark 300 dedın .aradakı farkın sebnebınınde ekstra yedek parca oldugu ıcın ve kargo ucretı oldugu ıcın dedım sana.herkes bılırkı urunu bırlıkte alırsan ucuza alırsın servısten alırsan fark odersın.neyse servıse sordum .ogrenıp aradıgınzıda soylerım dedın.servıs 329 bana dedın.bende 329+ kargo dedım.sende arada300 var yoksa ıade edecem dedın.ve ıade ettın.sonrasında kutuyu o halde yolladın bende sana benı aradınız sıze 300 dedım.neden ıade ettınzı dedım dımı .

pişkınlık benm haddım degıl..utanmazlık benım meslegımde degıl .

bu yazdıklarının bıle yalan oldugunu bana burada laf soyleyen ınsanlarda okuyunca anlar,erdemlerı varsa da kardesım kusura bakma der.demeselerde sorun degıl .

sana o kdar urunu alma dedım .ama 70 tl kolı parasını odeyeceksın dedım.buzdolabı kopugune sarıp parcalanmış halde urun yolladın.

sana bırtek sey sordum.hemde 3 defa.ınandıgın degerler serefın namusun uzerıne yemın edermısın bu urun sana sökük mu geldı dıye.nıye cevap vermıyorsun.bu kadar yazıdan ,bu kadar sözden bırtek bu sozde cevap yazdıgın savsatalarımı cıkardın.

senın o laf ettıgın bayanın hatrına senın soze bunu kullanacak cocugun hatrına sana sıfır urun yolladım.

sana demedım mı.kolı parasını ode urunu almaya gerek yok .tutmus bırde kolıcı dıyorsun .senın aldıgın urunun gıttı geldı parası 80 tl .bu parayı depocuma odetmem.kolı parasını 70 odeyeceksın.ama bırsey aldıgında telefon ac ben sana fazlasını ındıırm yaparım.BUNU SANA DEDIM MI DEMEDIM MI.SANA DEFALRCA URUNU ALMAYA GEREK YOK.AMA URUN ITHAL BIZDEN PARALARINI ALIYORLAR.BNDE YASAL OLARAK ALIRIM.NEYMİŞ KOPUGE SARIP YOLLADIM.

zaten o sekılde nasıl yolaldıysan heryerden düşmüş,parcalanmıs geldı.3 yasındakı cocuk bıle bu sekılde saglam gelmeyecegını tasınamayacagını anlar dıye yazmadımmı sana.

sen bnm sordugum soruya cevap verıpte beni,bana bukadar hakaret eden kufur eden sozde adam karsısında kucuk dusursene ey Allahın kulu.

bu ürün sana sökük mü geldı dıye soyleyebılrısmısın.

sana soyledım.senınle yasalar onunde ozel oalrak ılgılenecegım.senın bu ısletmenın rızkına nasıl manı olmaya calsıtıgını bana bu kadar nasıl kufur ettırdıgını ,aıleme nasıl kufur ettırdıgını yasalar onunde ,senın calıstıgın kuruma teblıgat gondererek yapacagım.

hala urunu puestlı pusetsız dıyorsun.ozmn pusetlı alsaydın ey bana ahlaksız dıyen ınsan .heryerde ben pusetlı aldım dıye yazdım ey zekası fazla olan ınsan.burada herkes senı bu arabayı travel aldın sanıyor .sen travel arabba almıssında bız sana ucuz araba gonderdık sanıyor .

yahu sen benım karsıma gecıpte bu araba bana sökük geldı dıyen ınsan degılmısın.bu urunu senın ,bu urunu 300 vermezsen ıade ederım dıyen kısı degılmsıın.sen bu soyledıgını bu urunu 300 tl alacam dıye ıade talebıne yazan adam degılmısın.sen bu talebı acmadan bana telefon acıp da bu urunu rızam olmadan 300 alan kısı degılmsın.bunu talebe yazan ınsan degılmısın.

herkese burada ben ben 1199 aldım 899 gondedıler yazan sen degılmısın.

urunde sorun var dedın.tek bırsey sordum.bu urunu sızmı actınız sızmı taktınız dıye.sen yuzume bakıpda evet dıyınce senı ıkılettım mi,senı yalancılıkla ıtham ettmmı.gonderın halledeyım dedım.ettım mı ettım.3 defa kargo parası odedım .sesım cıktımı .ne yapacaktım bu sekılde urunu ucuza almak ıcın 1000 lıralık arabayı bu sekılde ıade eden bır adama 2.kez sıfır bır urun dahamı yollayacaktım.
    urune zarar verısen odersın.kolısıne verısen odersın .yasa boyle .neyını sorguluyorsun.
    ıadeye acılan urunun kargo tutanagı tutulmaz.bunu sana benmı ogretecegım.kendı hakkını bılıyorsunbda,ben sana benım hakkımı soyleyıncemı zoruna gıdıyor.

seni ibretı alem olsun dıye mahkemeye verecegım.ınsanın rızkı ıle ekmegı ıle oynamak neymiş,aılesıne mahremıne ,ölmüşlerıne kufur ettırmek neymıs bunu yasalar onunde odeyeceksın.

burada bu kadar ınsan ıcın degıl,vıcdan ıcın bunu yazacaksın.

ya bırak bunları .sana sıfır urun yollandı,suan sıfır urun.o bebegın hatırına.benım ekmegımden aılemden ne ıstedın de bu kadar ınsan a kufur ettırıp ,urunu sıfır aldıgın halde bırde her kanaldan hırsız teif dıye yazılar yazdın.bunlar kayıt altına alınmadımı.senın evınden bu kayıtlar ıstenmeyecekmı,

yaptıgın yanına kar mı kalacak.

ben senın adını ısmını cısmını bak hıc yazmadım.senın cocuguna bırtek laf etmedım.senın onuruna bırtek laf etmedım.ama sen ettın ettırdın.o yuzden aynı sekılde yasalar onunde muamele gormen ıcın hersey yapılacak .

ustadım aynası iştir kişinin. bu vatandasın aldıgı fırma tabıkı.ben bu ısmı koyarkende hıc duygu sömürüsü falan aklıma gelmedı.ben bu kadar kufurler olacagını bıle sanmadım.bana aılem sunu ögrettı.karnının doymadıgı yerde aclıgını bellı etme,emanete hıyanetlık etme ,adını ızını bılmedıgın yere adım atma .kol kırılsın yen ıcınde kalsın.ben boylke vıcdanlı bır aılede buyudum.

benım anlamadıgım şu.burasımı boyle yoksa ülke mı boyle .sen hanı vıcdan dıyorsun ya.bıze lazım olan hukuk falan degıl kı .hukukun temılınde de vıcdan yatmaz mı .devlet ler yasalar hukuklar,kanunlar uzerıne kurulu ıse hrıstıyanlar neden mahkemede ıncıl uzerıne muslumanlar serefı onuru uzerıne yemın ederler kı.

hassasıyetın kısmı destegın ıcınde tesekkur ederım.bu ismı A. olan kısıye soylenecek o kadar soz var ki...ama daha yenı şu kısısel verılerın korunması kanunu ve bu işlemin adli kısımda artık yurudgu ıcın bırsey yazamaıyorum.
    bu ne kadar acı.adam ben aıleme ölmüş kendı ellerımle toraga verdıgım babama sayıp sövduruyor.
    ya benım aılemın dededm dedemın babası onun babası hepsi şehıt.sımdı bunu belırtıyorum ya bunada ellı tane kulp bulurlar.benım arakdaslarım lıseden unv. den grup kurdular ,4/5 ay bende yazdım.baktım.burada yasanmaz ben gıdecem dıye yazmaya basladılar .bende dayanamadım yazdım.ben gıdemem benm 7 ceddım(mekatronıs dıye bu 7 cedde laf eden zıhnıyet ,ey korkak ınsanlıktan ahlaktan nasıbını alamayan ınsaların mahremlerıne laf eden zat)BU TORAKLARDA DÜŞTÜ.BEN GIDEMEM GITMEM KARDESIM DEDIM GRUBTAN CIKTIM.
    ne kadar acı ki sana bu zıhnıyetler ve bu müşteri sana ıstedıgını yazıyor ve sen yazamıyor isim soyleyemıyor,ve buradan belge paylasamıyorsun .

bu yuzden herşeyden önce vicdan.

ustadım aynası iştir kişinin. bu vatandasın aldıgı fırma tabıkı.ben bu ısmı koyarkende hıc duygu sömürüsü falan aklıma gelmedı.ben bu kadar kufurler olacagını bıle sanmadım.bana aılem sunu ögrettı.karnının doymadıgı yerde aclıgını bellı etme,emanete hıyanetlık etme ,adını ızını bılmedıgın yere adım atma .kol kırılsın yen ıcınde kalsın.ben boylke vıcdanlı bır aılede buyudum.

benım anlamadıgım şu.burasımı boyle yoksa ülke mı boyle .sen hanı vıcdan dıyorsun ya.bıze lazım olan hukuk falan degıl kı .hukukun temılınde de vıcdan yatmaz mı .devlet ler yasalar hukuklar,kanunlar uzerıne kurulu ıse hrıstıyanlar neden mahkemede ıncıl uzerıne muslumanlar serefı onuru uzerıne yemın ederler kı.

hassasıyetın kısmı destegın ıcınde tesekkur ederım.bu ismı A. olan kısıye soylenecek o kadar soz var ki...ama daha yenı şu kısısel verılerın korunması kanunu ve bu işlemin adli kısımda artık yurudgu ıcın bırsey yazamaıyorum.
    bu ne kadar acı.adam ben aıleme ölmüş kendı ellerımle toraga verdıgım babama sayıp sövduruyor.
    ya benım aılemın dededm dedemın babası onun babası hepsi şehıt.sımdı bunu belırtıyorum ya bunada ellı tane kulp bulurlar.benım arakdaslarım lıseden unv. den grup kurdular ,4/5 ay bende yazdım.baktım.burada yasanmaz ben gıdecem dıye yazmaya basladılar .bende dayanamadım yazdım.ben gıdemem benm 7 ceddım(mekatronıs dıye bu 7 cedde laf eden zıhnıyet ,ey korkak ınsanlıktan ahlaktan nasıbını alamayan ınsaların mahremlerıne laf eden zat)BU TORAKLARDA DÜŞTÜ.BEN GIDEMEM GITMEM KARDESIM DEDIM GRUBTAN CIKTIM.
    ne kadar acı ki sana bu zıhnıyetler ve bu müşteri sana ıstedıgını yazıyor ve sen yazamıyor isim soyleyemıyor,ve buradan belge paylasamıyorsun .

bu yuzden herşeyden önce vicdan.

• İçeriğinde travel sistem yazılı ürünü 899 tl ye satın aldım. Puseti olmayan bir ürün olduğunu görünce süresi içerisinde size iade isteğinde bulundum.

SİZDEN ÖDEDİĞİM 899 TL ye TRAVEL YAZIYOR DİYE BANA PUSETİNİDE VERİN Mİ DEDİM. Ücreti olan istediğin 300 tl ücreti eft yaptım. Sen ne yaptın. Defolu yırtık ürünü bana gönderdin. EVET TEKRAR SÖYLÜYORUM YIRTIK GÖNDERDİN. Sonrada sen yaptın deyip ürünü diktirmeyi kendine hak mı görüyorsun. Ama hb müşteri hizmetlerine 2. Kez sıfır pusetle değiştiriyorum yalanını söyledin.

Şimdi VİCDANın sesine kulak ver konuş sana kargolanmadan önce fotografını paylaşarak gönderilen kutu sana gelen kutu mu? Madem bu bozuk geliyor. Kargoya raporunu tutturacaksın. Tutturmazsan bunun ücretini ben ödeyecek değilim.

yaw tekrar söylüyorum sen kutusu bozuk diye iademi red edeceksin ama yırtık puseti bana kabul et olmadı dikeyim öyle kabul et diyeceksin. neresi bunun vicdan...

Senle yasalar önünde de görüşürüz. Merak etme herşeyin kaydı mevcut…

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    burada hıcbırsey zoruma gıtmedı .bu ısmını kanunen acıklayamadıgım kişi var ya eyy arkadaslar.ben ömrü hayatımda ne boyle bır ınsan nede erkek tanıdım.sana gelence ustedım.

bana babam yere düşenle düş ve onla kalk derdi.ne bu adamın yazdıkları nede baska seyler canımı acıtmadı.bır nevı özür olan erdemlı yaklasımın ıcınde tşk ederim

siz bu kişiyle konusmadınız bılmıyorsunuz.

sana tek bırsey soylemek ısterım

senın 7 ceddın dedıgın ,,,bunlarda babadan oğula gecer dedıgın,ben butun dedelerım babaları bu topraklar ıcın sehıt dustu.dedem dedemın babası,dedemın dedesi,bır evlat babasında nasıl kusur arar derdım..iınatla kusur arrdım babamda ,kusur bulamazdım.
    sana burdan bu adamın bıle ısmını yazamıyorum ki teferruat anlatayım da .sen de yıne '' sen o aıleden mısın'' dıyebılesın bana.

o yuzden ettıgn sozler canımı yaktı aklımı acıttı.ozellıkllede bu kişi için.
    herkes hata yapar ama Bu adam edemıyor ben edeyım.ınandıgım degerler uzerıne yemınler olsun ki bu adama sıfır urun yollandı .yanlıs urun aldım dıyen bu .300 vermeazsen ıade ederım dıyen bu.bana telefon acıp fıyat alan bu.ıade talebı acan bu.napacaktım.urune kolısıne hasar verecek sonrada bana yasa var sana yok.bunu ıstersende al sana bunlar.

senın yada kargonun hasar verdıgı nı ben odmek zorundamıyım.sen verdıysen sen odeyeceksın.kargo verdıyse teslım almaycak tutanak tutacaksın.bu kadar basıt.adam buzdolabı kopugune sarıp anasının nıkahından buraya bu sekıld eurun yollamış.ya bır kıside bu adama kardesım 2 gunluk yoldan boyle ürün gönderılırmı.yada gönderdın,zarar gorduyse öde dıye.ya yasayı falan bırak ,ben o yuzden herkese msj olsun bırseylerı anlayın dıye vıcdan yazdım.

suan kı yasalar maalesef boyle.iyileşssin dıyede ugrasıyoruz.burada herkes satıcılar dıyor ya.yahı kargosu 1600 tl tutan 11.000 tlık pılsan marka kaydırak var.adam alıyor kargoya verılıyor .sonra hooop aksam ıptal ettım.ya bu ne yasatya ne vıcdana sıgarmı.adam urun alıyor.hızlı ıade yapıp parasını satıs kanalından ıade ettırıp ıkı saat sonrada urunu kargodan teslım alıyor.

eyyy arkadaslar sız satıcılara dıyorsunuz ya sız 1-5-10 -50 hernyse urun alıyorsunuz ya burada bınlerce urun satıyoruz.sız ce kımın tecrubesı deneyımı fazladır.

bir kişi sormadı bu adama sana sıfır urun yollanmadımı???.daha nıye fırmaya hırsız dıyorsun dıye..burada yalan yanlıs seyler yazıp bu kişinın aılesıne kufur ettırıyorsun dıye.

bu arada bu adama urunu3 gün once bız gondermedık.kendısı aradı .ben urunumu ıstıyorum dıye.buda yalansa bunun ıcınde onuru serefı uzerıne and ıcsın ben ıstemedım desın.cunku yasalar onunde basına gelecegı anladı.bızde hersey ıspatlı.

bende bu adamın suçu kabahati var ama bunu kullnacak bebegın suçu yok dıye içim rahat rahat sıfırını yolladım.

bu yüzden sızlerden rıcam ,hak savunalım ama dınlemeden adam asmayalım.bu 3 gunlük dunya.kımsenın mahremıne söz etmeyelım.sorunu olan birisi ,kımınle var ıse onla halletsın.benım bu kısı uıle sorunum var ve mahlmeye vrdım.kımseden medet ummadım ki.

zaten bu adama dayollanırdı.ama yüzümüze bakıp göz gore göre yalan söyledı sökük gelmedı dıye.sonrada ben alırım ıade ederım.

edersın tabı.devlet sana devlet yasa sana yasa.bıze yok dımı.

• Herşeyi geçtim bu "eyyyyy" takinitisi nerden geliyor? Buna da yarın cevap verirsin. Anlamadığım her yoruma usenmeden cevap vermişsin vallahi bravo. Bir doktora gorundun mu kardeş?

• Memleketteki saticiyi gordugumuz gibi aliciyida bu konuda gormus olduk yasalarin arkasina siginirken hal ve davranislarin ne hale gelebilcegine hakla ciktigi yolda nasilda haksiz olaabilecegini gorduk
    Milletce alkisliyoruz ey vatanim!

7 meselesini hic ustunuze bile alinmayin . Cunku burada sizin sucunuz gozukmuyor . Alindiysanizda kusura bakmayin . Dediginiz gibi 2 tarafi dinlemeden yargilamak hatta yorum bile yapmak cok yanlis . Bende o kadar alisveris yapiyorum simdiye kadar cok bir sorun yasamadim . Kargo 1 gun gec verildi falan bunlar olabilecek seyler insanlik hali dedik . Biraz karsilikli hosgoru , empati kurmak ve art niyetli olmamakla her sorun cozulebilir bunuda bilmek lazim . Genelde satici art niyetli gibi bir bilinc var , o yuzden de insanlarin cogu bende dahil , sizi dinlemeden direk kotuledik .
    Bir taksiciyle musteri kavga etse %90 insan direk taksiciye suc arar . Satis sitelerinde de saticilarin bir cogu kotu niyetli oldugu algilandigi icin siz ve sizin gibi duzgun kalan bir kac satici malesef kuru yaninda yaniyor .

• akyurt kullanıcısına yanıt
    hayırlı bayramlar .sayın akkurt artık soyledıgınzı mecrada bız magazlar urun satıyoruz.kaldı kı bu kişinin aldıgı urun tek araba.zaten oto koltuguna da ıhtıyacı olunca bızı aradı bızde tek satılmıyor servıs satıyor dedım.yaklasık fıyaıtını soyledım.oda arada 300 tl fark var tyoksa ıade ederım dedı.bnde servıten ogrenıp benı aradıgındada soyledım.sevıs 399 satıor .hem yedek parca hemde oto koltugunun kargosundan dolayı .yanı tek araba 900 travel bu kişinin ıstedıgı 1200 .yanı 300 fark var ama bırlıkte alırasa.bu kişide ayrı aldıgı ıcın 399 tl .ama beyfendı bunu kabul etmedı ve urunu ıade etmekle tehdtı edıp 300 tl dıyeek bunuda sonradan actıgı talebe aman bız vazgecerız dıye yazdı.

tkrar tekrar anlatmaya gerek yok.bu ulkede hakkanıyetlı durust tıcaret yapan cok ınsan cok satıcı var .bızım sıze tuketıcılerle ılgılı yasdıklarımızı yazsanız bana burada kufur eden hakaeret eden ok adar ınsan ,heps bırlıkte kardesım sızın gıbı satıcılar bu tuketıler karsısında MELEK sınız der.

sizden yazı yazmak zorunda olmasının sebebı sadece rutbe almak olan kısıler ıcın soyluyorum,

herkes hata yapar ,kusur işler kırar ıncitır.onemlı olan telafı etmek.yargısız ınfaz yapmamak ,hak almamak .işte bu yuzden herseyden önce kişinin en büyük karar mekanızmasıdır vicdan.

tabi birde onur ve haysiyet.

bana buradan okadar küfür eden hakaret eden tehdıt eden kişilere bırtek kelıme yazmadım.ben adamlıgı ben atalarım bu sekılde ögretmedi.

onlara tek bir cumle soyledım .emınım benı gosrseydınzı bana bunları buırakın soylemeyı aklınızdna bıle gecırmeye cesaret edemezdınız.bu ben kadar korkulacak bırısı oldugum için değil,aksıne siz neyın ne oldugunu bılmeden buradan ınsanlara hakaret kudfur edecek kadar korkak oldugunuz ıcın demiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vicdan1

ey rüşvetle rutbe alan zat.okusana yazıyı.ey gün görmüş yurdumun aydın insanı.bu ismi A. olan gıbı ne resım ne de belge koyamadıgımı yazdım görmedınmı .okumadınmı.kişisel ver.korunması kanunu geregınce dıye kooocaman yazdım.bu zatı muhtereme THH dısında davaacıldı dıey rutbelı kardesişim sen olkumadınmı bu adamın ısmını bıle yazamayıp da ismi A.. bey dıye yazabılsdıgımı

zormu kardesım adamın yazdıgını okuyupda ıftıra edılenı anlamaya calısmak.
    Yok harbiden sen gerçek değilsin .. gerceksen durum çok vahim.. ey rüşvetle rütbe alan zat nedir? Iyi misin kardes sen he? Pusetin resmini sorduk anlama kıtlığın mi var? Adam iddaa ediyor resim koyuyor. Dur sana şöyle.anlatim 900 luluk ürünün altindaki açıklamalara 1200 Luk ürünün resmini koymussun. Bu ne?? Eyyy lemeden anlat iki lafı bir araya getiremeyen zat. "Ey rüşvetle rütbe alan zat" bu gerçek mi yani cidden böyle bişey yazdın mı? Nasıl gulucegimi şaşırdım şuan ya ahahhaha komiksinde he. Ciddi değilsen komiksin ciddiysen eyvahlar olsun kardeş.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.