Şimdi Ara

Hepsiburada, Altınyıldız Takım Elbiseleri 350 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altınyıldız Classics ürünlerinde sepette %60 indirim kampanyası var. Takım elbiseleri 350 liradan başlıyor. Tüm ürünlerde indirim var. Piyasasını pek bilmediğim için sıcak mı bilmiyorum.

www.hepsiburada.com
    Altınyıldız Classics Erkek Takım Elbiseler ve Modelleri - Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/altinyildizclassics/erkek-takim-elbiseler-c-12140708?siralama=artanfiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler, fiyatlar malına göre normal bence. Polyester çoğu, aralarında %40 yün olan bir model var, o da 500 lira. Trendyol ve Morhipo'da da aynı fiyatlar var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 7 Ağustos 2020; 1:49:24 >
  • arkadaşlar yaz mevsiminde bu ürünler kullanılabilir mi?
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    Bildiklerimi aktarayım hocam. Çok naylon terletir, kolay ütü tutar. Çok yün ılık olur ama kolay ütü tutmaz. Bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Bildiklerimi aktarayım hocam. Çok naylon terletir, kolay ütü tutar. Çok yün ılık olur ama kolay ütü tutmaz. Bu kadar
    hocam düğünde giymek için arıyorum aslında. Normalde vardı ama biraz kilo almışız :D
  • Malesef polyester ürünler, sıcak değil. Tamamı polyester olan ürünleri tavsiye etmiyorum. Ayda yılda bir takım giyerim derseniz de bu fiyatlar pahalı bence.
  • Mağaza ile en fazla %10 fark var. Geçen hafta mağazada idim 169-179 TL olan Non iron gömlekler burada 149 TL.

Morhipo'da, kendi sitesinde vs. de ufak kampanyalarla bu fiyatlara alınabilir. İndirim var ama çok az.

Yorum kısmına gelirsek ben Altınyıldız non iron gömleklerden kullanıyorum, %100 Pamuk, ciddi anlamda ütü yapmadan giyebildiğin modeller var, ütülersen 2 dk nı almıyor. Terletme vs. sorun da yok, bence gömlekte son noktadır. Yalnız modele dikkat edin, özellikle desenli modelleri (Non iron için konuşuyorum) yakası vs. kalitesiz duruyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 7 Ağustos 2020; 8:37:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa okul çantaları 35 tl
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    Tek günlük düğün, iş görüşmesi vs için iş görür ama uzun süreli giyecekseniz pek tavsiye etmem

• Alacak olanlar bence aklından çıkarsınlar. Altınyıldız şu an bitik durumda. 2 ay önce bir takım elbise aldım, olmadı mağazadan değişim var dediler, götürdüm fakat model elimizde yok yollayıp değişim alabilirsiniz dediler. Yolladım fakat ürünü 2 aydır yollamıyorlar ve parayı da yatırmıyorlar. Şikayetvar'a falan bakarsanız anlarsınız insanların iade işlemlerini de gerçekleştirmiyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz sıranız bir diyor ve tak telefon kapanıyor. Kısacası adına bakmayın, Boyner'in markası ama hiçbir şekilde alışveriş yapılmaması gereken bir firma.

• gokha00 G kullanıcısına yanıt
    Pandemi nedeniyle firmaların tedarik zincirleri kökünden kırıldı.
    Çünkü herşeyi Çin' den ithal ediyoruz.
  • Sırf ütü tutuyor diye %60 polyester giymek nedir? Bim poşedi giy daha iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.